Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Samas noored inimesed tahavad ju kõik folki nautida, ega siis ei hakka kedagi liiga mäng segama

Kommentaar

Algselt postitas raitpoiss Vaata postitust
      Samas noored inimesed tahavad ju kõik folki nautida, ega siis ei hakka kedagi liiga mäng segama
      Yeah Rait!

Kommentaar

Algselt postitas Canku Vaata postitust
        Folk suutis viljandi meeskonnale ikka suure põntsu panna, samas Lp. Tabasalukad, on vist ikka vahe kas astuda mängupäeval Folgilt viieks minutiks läbi või olla seal ka kõikidel mängupäevale eelnevatel päevadel, ilma kahtluseta, kodumeeskonna jaoks oli Folk kindlasti märksa kauem kestnud kui teile!
        Mis kiuniumisse puutub, siis ei olnud mängust veel vist minutitki möödunud, kui teie varumeeste pink oli juba püsti ja sõimas nii mängijaid kui ka kohtunikke. Võibolla te ise ei pannud tähelegi, aga absoluutselt iga vile mis tuli kohtuniku suust tekitas teie Tabasalu meeskonna mängijate seas miskipärast suurt meelehärmi.
        Eks teil oli täna tegelikkuses ikka pisut õnne ka, tulevik suutis esimesel ja teisel poolajal korralikult mängida ja olid ka omad head võimalused, lihtsalt ei suudetud neid ära realiseerida. Esimesel poolajal post ja mõned teravad olukorrad veel, teisel poolajal realiseerimata penalti. Mängd oleks võinud vabalt ka viigisadamas lõppeda, aga sedapuhku tulite teie ikkagi mängust võidukalt välja.
        Edu edaspidiseks!

jube lahe et teil olukordi on, ma löön ka väga palju mängudes peale, aga sisse ei saa, seega olen jube hea mängija

minuarust on parem ikka mängu ajal viriseda ja siis asjad unustada, kui pärast mängu siin, aga jah

edu edaspidiseks
        härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Tabasalu väravavaht oli lihtsalt parem teie õnnetutest löögiüritustest! Suurema osa ajast vingusid Viljandi poisid ka päris palju, treenerid lõpuks loobusid sellest lihtsalt. Meie poisid käisid ka laupäeval sünnipäevadel ja klubides jne.. osad jõudsid 5 min enne mängu kohale, eesotsas treeneriga.. vabandusi oleme me kõik osavad leidma!

Lõppude lõpuks: Võtke välja koomikud

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin Vaata postitust
            Tabasalu väravavaht oli lihtsalt parem teie õnnetutest löögiüritustest! Suurema osa ajast vingusid Viljandi poisid ka päris palju, treenerid lõpuks loobusid sellest lihtsalt. Meie poisid käisid ka laupäeval sünnipäevadel ja klubides jne.. osad jõudsid 5 min enne mängu kohale, eesotsas treeneriga.. vabandusi oleme me kõik osavad leidma!

Lõppude lõpuks: Võtke välja koomikud
            japjap,mitu minutit enne mängualgust peab protokoll täidetud olema,et see peakohtunikule esitada koomikud...(muideks see läks ka lisamärkusena kirja)
            Olen see kes olen

Kommentaar

ma arvan et eilne raske mäng maakonna meistrivõistluste finaalis oli paljudel veel jalus ka tuleviku poistel.

ja ma veel mõtlesin et tabasalu on ehk norm meeskond , my bad.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                japjap,mitu minutit enne mängualgust peab protokoll täidetud olema,et see peakohtunikule esitada koomikud...(muideks see läks ka lisamärkusena kirja)
                mis teha, kui tekivad ettenägematud probleemid.
                sina mine aja nüüd näpuga oma reeglite raamatus järge edasi udu

Kommentaar

Lase õhku välja, debiilik.

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin Vaata postitust
                    mis teha, kui tekivad ettenägematud probleemid.
                    sina mine aja nüüd näpuga oma reeglite raamatus järge edasi udu
                    Pole vaja raamatust otsida, mul on peas reeglid.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                      Pole vaja raamatust otsida, mul on peas reeglid.

Sa peab ikka väga igav olema kui sa need pähe õppisid.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Äkki on hea mälu?

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Sa peab ikka väga igav olema kui sa need pähe õppisid.

muide, sa Kaitz võid protokolli ka suvalisi nimesid panna, lootuses, et nad ilmuvad kohale, meest ennast ei pea reaalselt olema ju... aga seda vist reeglites kirjas pole, improviseerimise probleem tekib kohe jah..

igatahes, nõmedaks läheb juba see teema, aga kas vahet pole? mõtlen, et me jääme siia püsima ja teie esiliigasse tagasi ei lähe, parandage oma viga järgmine hooaeg pole ju midagi ebareaalset
                          härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                            igatahes, nõmedaks läheb juba see teema, aga kas vahet pole? mõtlen, et me jääme siia püsima ja teie esiliigasse tagasi ei lähe, parandage oma viga järgmine hooaeg pole ju midagi ebareaalset
                            Järgmisel aastal on jälle ju folk !!!
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Järgmisel aastal on jälle ju folk !!!
                              sa oskad nii hästi nalja teha , nii lahe oled hihii .

Kommentaar

Väga sisukakaks foorumuks on käesolev kujunenud... kurb

Kommentaar

Working...
                                X