Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Tarvastu sai ühe valusa laksu.
    Kui arvestada veel Sõrve mängule mitteilmumist, siis tuleb vist üsna kopsakas summa ära anda. Kurb.

Kommentaar

on ju kirjas, kui suvatseksid uurida.
      Sõrve mängule mitte ilmumine?
      Hunnik kaarte Tabasaluga mängides?

Kumb siis?
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Sõrve mängule mitte ilmumine?
        Hunnik kaarte Tabasaluga mängides?

Kumb siis?
        üpris vale vastus, uuri edasi

Kommentaar

üpris vale vastus, uuri edasi
          Mine perse.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Mõtlesin, et Rein mängib lolli, aga tuleb välja, et ei mängigi.

Selgitan siis seda laksu: 4:1 võit Tabasalu üle muutus -:1 kaotuseks. Nüüd peaks nii lollidel, kui ka lollimängijatel arusaadav olema.

Kommentaar

paremad jäid siis võidust ilma, aga tuletan tarvastule meelde, et Marek Hansonit ja Meelis Allikut te järgmine mäng kasutada ei või, vaatamata +:- tulemusele...
              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Uskumatu, et niimoodi ikka sohi peale välja minnakse:S:S:S. Tundusid küll sellised kenad inimesed...

Kommentaar

Sooviksin teada ega keegi JK Kernu mängijatest ei tea kuidas oleks võimalik kätte saada Jk võru dressikat ,mis riietusruumi jäi pühapäeval. Igatahes tänud ette !telf:53889332

Kommentaar

Algselt postitas Barcameez Vaata postitust
                    Sooviksin teada ega keegi JK Kernu mängijatest ei tea kuidas oleks võimalik kätte saada Jk võru dressikat ,mis riietusruumi jäi pühapäeval. Igatahes tänud ette !telf:53889332
                    Arvatavasti pandi juba müüki...hakka aga uut sebima
                    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                      Arvatavasti pandi juba müüki...hakka aga uut sebima
                      Ebays on hind juba üle 13600 dollari tõusnud. oksjon kestab veel täna õhtul kella 18-ni. Veel on võimalus saada endale hindamatu väärtusega JK Võru dressikas.

Kommentaar

ohuet` celaja majka JK Vъru komandq! dajte 2!
                        Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
                          Uskumatu, et niimoodi ikka sohi peale välja minnakse:S:S:S. Tundusid küll sellised kenad inimesed...
                          Mis siis ikkagi juhtus? Mängis mängija, kes ei oleks tohtinud mängida?
                          Mis võimalused veel on +-/se saamiseks?

Kommentaar

Sõrve mängu oleks pidanud mingid vennikesed vahele jätma, sest kaardid olid täis. Tarvastu vennad teatavasti kohale ei sõitnud ja lasid endale +/- tabelisse kirjutada. samuti arvasid nad, et karistused on ka kantud. Kahjuks see nii ikka päris pole. Seega kasutati Tabasalu vastu mehi kellel olid karistused.

Jutt sai keeruline, aga loodetavasti said aru.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Sõrve mängu oleks pidanud mingid vennikesed vahele jätma, sest kaardid olid täis. Tarvastu vennad teatavasti kohale ei sõitnud ja lasid endale +/- tabelisse kirjutada. samuti arvasid nad, et karistused on ka kantud. Kahjuks see nii ikka päris pole. Seega kasutati Tabasalu vastu mehi kellel olid karistused.

Jutt sai keeruline, aga loodetavasti said aru.
                              Sain aru. Tänan

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
                                See oli inimlik eksitus, treener peaks selliseid asju jälgima enne kui mehe väljakule paneb! Sohki ei teinud küll keegi teadlikult. Väga valus ikka küll, kui hooaja suurim võit ära võetakse.
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X