Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postituston ju kirjas, kui suvatseksid uurida.
Hunnik kaarte Tabasaluga mängides?
Kumb siis?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSõrve mängule mitte ilmumine?
Hunnik kaarte Tabasaluga mängides?
Kumb siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustüpris vale vastus, uuri edasiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barcameez Vaata postitustSooviksin teada ega keegi JK Kernu mängijatest ei tea kuidas oleks võimalik kätte saada Jk võru dressikat ,mis riietusruumi jäi pühapäeval. Igatahes tänud ette !telf:53889332Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustArvatavasti pandi juba müüki...hakka aga uut sebima
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustUskumatu, et niimoodi ikka sohi peale välja minnakse:S:S:S. Tundusid küll sellised kenad inimesed...
Mis võimalused veel on +-/se saamiseks?
Kommentaar
-
Sõrve mängu oleks pidanud mingid vennikesed vahele jätma, sest kaardid olid täis. Tarvastu vennad teatavasti kohale ei sõitnud ja lasid endale +/- tabelisse kirjutada. samuti arvasid nad, et karistused on ka kantud. Kahjuks see nii ikka päris pole. Seega kasutati Tabasalu vastu mehi kellel olid karistused.
Jutt sai keeruline, aga loodetavasti said aru.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSõrve mängu oleks pidanud mingid vennikesed vahele jätma, sest kaardid olid täis. Tarvastu vennad teatavasti kohale ei sõitnud ja lasid endale +/- tabelisse kirjutada. samuti arvasid nad, et karistused on ka kantud. Kahjuks see nii ikka päris pole. Seega kasutati Tabasalu vastu mehi kellel olid karistused.
Jutt sai keeruline, aga loodetavasti said aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustUskumatu, et niimoodi ikka sohi peale välja minnakse:S:S:S. Tundusid küll sellised kenad inimesed...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar