Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mondotek Vaata postitust
    Kari perverte kokku saanud, vaadake enda vanuseid !
    perverdid oleks me siis kui me vaataks 60 aastaseid tädisid
    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Mondotek Vaata postitust
      Kari perverte kokku saanud, vaadake enda vanuseid !
      No kurat, Türi poisid pakkusid mulle viisakalt kohalikku tibi. Ma viisaka inimesena ei saanud ju keelduda
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

tabasalu - emmaste 3-3 (2-1)

pean sellest mängust lihtsalt kirjutama.
        esiteks kohtunik oli tasemel, tegelt ka, vile oli väga hea, ei teagi kes see tüüp oli, aga likvideeris kõik raskemad olukorrad väga hästi jne... aga vastased, no tere, tere... kõige "sümpaatsema" mulje jättis LILL, kes mängis mingi 45 min? ja maas vedeles sellest umbes 25... kohtunik näitas koguaeg, et inimene palun tõuse juba püsti, vedas tal et kollast ei saanud nagu Rist sai, väike puude oli, kohe suur sõjakisa ja pikali, kohtunik võttis tema jaoks kaardi oma taskust, siis peale seda hakkas silma paistma aga mingi Arsi... no isegi kohtunik andis paar korda mõista, et siinkohal pole tegemist kõige intelligentsema mängijaga, kõik see ei aidanud ka nende mängupildile kaasa, meie poolt täitsa okei mäng, kahju, et võitu ei tulnud, vastastele aga ei saa midagi normaalset öelda, kes seal hea mulje jätsid, olid Raamat ja gazza, noh vähemalt oli publikul rõõmus olla, nad ikka naersid päris vähe väää.... selline draamateater, ma ei tea mul on siiamaani need kukkumised silme ees... head aega
        härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Sörve 2:2 Pärnu vaprus 2
          player

Kommentaar

Algselt postitas rixu Vaata postitust
            Sörve 2:2 Pärnu vaprus 2
            Kuda mängupilt oli ühelt või teiselt poolt?
            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust

esiteks kohtunik oli tasemel, tegelt ka, vile oli väga hea, ei teagi kes see tüüp oli, aga likvideeris kõik raskemad olukorrad väga hästi jne... aga vastased, no tere, tere... kõige "sümpaatsema" mulje jättis LILL, kes mängis mingi 45 min? ja maas vedeles sellest umbes 25... kohtunik näitas koguaeg, et inimene palun tõuse juba püsti, vedas tal et kollast ei saanud nagu Rist sai, väike puude oli, kohe suur sõjakisa ja pikali, kohtunik võttis tema jaoks kaardi oma taskust, siis peale seda hakkas silma paistma aga mingi Arsi... no isegi kohtunik andis paar korda mõista, et siinkohal pole tegemist kõige intelligentsema mängijaga, kõik see ei aidanud ka nende mängupildile kaasa, meie poolt täitsa okei mäng, kahju, et võitu ei tulnud, vastastele aga ei saa midagi normaalset öelda, kes seal hea mulje jätsid, olid Raamat ja gazza, noh vähemalt oli publikul rõõmus olla, nad ikka naersid päris vähe väää.... selline draamateater, ma ei tea mul on siiamaani need kukkumised silme ees... head aega
              Margus Kotter oli kohtunik!!! Pm oleks ikka pidanud selle punase ära andma kui ma 1-1 esimese poolaja lõpus pääsesin aga noh ainult kollane!!! Paar olukorda teisel poolajal ka olid kaardi kohad aga ei andnud ära. Üldiselt oli jah normaalne vilepartii. Ega tabasalu poisid ka lihtsad polnud. Praar vana meeskonnakaaslast ka kelle kohta ei saa midagi öelda aga jah teie 69 nr keskaitse tegi ka ikka kino parajalt!!! aga ei hakka siin kedagi rohkem mustama, mõlemad satsid tahtsid võita, see ongi jalgpall!!!!
              www.emmaste.com

Kommentaar

See nr 69 on üle poole oma 45 aastasest elust kinni istunud...hea et see väike nokkija õigel ajal taltus muidu oleks mingi 15 aastat juurde visanud

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  Kuda mängupilt oli ühelt või teiselt poolt?
                  Kaks täitsa võrdset võistkonda, tempo oli päris kiire ja pall liikus üsna tihti ühe värava alt teise alla, kuid peale löödud väravate väga palju muid šansse tekitada ei suudetud.

Sörve asus kuuendal minutil juhtima, aga teise poolaja algul Vaprus nurgalöögijärgsest olukorrast viigistas. Siis sai Sörve uuesti tänu realiseeritud 1-1 olukorrale juhtima, kuid paar minutit enne lõppu viigistasid pärnakad taas, seekord ilusa kauglöögiga.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                    Kaks täitsa võrdset võistkonda, tempo oli päris kiire ja pall liikus üsna tihti ühe värava alt teise alla, kuid peale löödud väravate väga palju muid šansse tekitada ei suudetud.

Sörve asus kuuendal minutil juhtima, aga teise poolaja algul Vaprus nurgalöögijärgsest olukorrast viigistas. Siis sai Sörve uuesti tänu realiseeritud 1-1 olukorrale juhtima, kuid paar minutit enne lõppu viigistasid pärnakad taas, seekord ilusa kauglöögiga.
                    Külm ei hakkand piiripeal olles
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                      See nr 69 on üle poole oma 45 aastasest elust kinni istunud...hea et see väike nokkija õigel ajal taltus muidu oleks mingi 15 aastat juurde visanud
                      Sina olidki see, kent veh???? Eheee njaaaa välja küll ei näinud et mees oleks 45
                      www.emmaste.com

Kommentaar

vaatasin tabelit ja tulevasi mänge ja avastasin et siit 12 kohad ei pääsegi üleminekumängule või kuidas?...oh seda ....liitu küll.

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                          vaatasin tabelit ja tulevasi mänge ja avastasin et siit 12 kohad ei pääsegi üleminekumängule või kuidas?...oh seda ....liitu küll.
                          Ikka pääsevad.

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust

Ma arvan et sinu kommentaar oli just kõige erapooletum PLUS mina nägin platsiääres ainult mehi kes USINALT viina nosisid (väga sümpaatsed fännid teil)*Mis puutub kukkumistesse siis vb sa ei tunneta oma piire piisavalt minust oeld sa igatahes piisavalt pikem ja suurema massiga ja kui sa mulle selga kukud juhtubki see mis on loogiline...igatahes jäeti tabasalule punane kaart andmatta neie oma jooksi 1-1le ja tõmmati tagant maha.
                            Ja üleüldse edu teile järgmistes mängudes
                            Mina nägin täna volodja ERIIITI kurja nägu

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                              ehhe, igatahes nüüd ikka pääsevad, täpsemalt siiski kukuvad üleminekumängudele.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust

minu arust Pärnu surus täiega II poolaeg. Sõrve ei suutnud palli hoida, enamus aega oli see Pärnu käes.

Kommentaar

Working...
                                X