JK Tulevik II - JK Tarvastu 3:1(1:0)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas Üllar Vaata postitustmis asi jälle pihta hakkab??Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustimelik lihtsalt, et emmaste mehed ei suuda nüüd vastata kuidagi, samas polegi ju midagi tarvis seletada, kõik on päris selge...
Kommentaar
-
Algselt postitas Caos Vaata postitustKuidas on lood Männiku Kunstmuru staadioniga keegi teab ?aga muru on hea
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas non Vaata postitustkuidas on võimalik,et Santos ,tegemata aprillist peale ühtegi treeningut võidab
Maagi järelkasvu? Nii mulle vähemalt Tartu mehed ütlesid.Kurat ja Maag oli veel
2-0 ees.Mis toimub?Kokkumäng?\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar
-
Algselt postitas greenday Vaata postitustJep, päris suured panused pandi selle skoori peale
Kommentaar
-
Algselt postitas gazza Vaata postitustEi hakka vastama kuna lihtsalt ei näe, miks peaksin sitta loopima hakkama??? Igal pool kukutakse, see osa jalgpallist!!!mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar