kernu - maag tammeka 0-0
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas igbal Vaata postitustVolodja sa oled mingi nõrk mees kes ennast ainuld siin mehena näitab nagu pisikene koer haugub aga otse öölda kardab! Pakusin sulee Türil öölda mis öölda tahad kuhu jäid?
Oskad vad mingid nõmedad möla suust välja ajada.
Aga siiski edu teile III liigas
III liiga ka normal muidehärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustaga see hooaeg olete saanud meilt vist 0p? pealegi võitsin ma teid ka veel lootose ridades mängides... 4-2 jäi vist seis? nii et neid pakke polegi nii lihtne korraldada nagu sa arvad ja ma saan aru et kesk-eestis on see metsavendlus veel ja värgid, aga kirjavead võiksid teil juba vaikselt kaduma hakata... suudle siis igbali põsele ja maga kõik piiritus endast välja eksju.....isegi mina poleks selle peale tulnud.....aga poisid rahunege nüüd kenasti maha...vaatame mis voomane voor toob....3 punkti veel mängus ja see võib otsustada palju
Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas #20 Vaata postitustKle sa oled päris ptsis vend ikka ju? Türa, kuradi maakas saa kaineks kui ennem kirjutama hakkad.
et kaitsed teda
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitust) nüüd lõpuks nägin sind Volodja, selline siis nr. 15 oledki miks siis kõigile näitad mida vabal ajal teed
)
Kommentaar
-
Algselt postitas teho Vaata postitustrasked linnamehed on kõik siin,peldikud olete tegelt,mingid geeli vennad,minge lakkuge üksteist harvardi vilistlased.Sa paned ka siin ikka kõik paika eksju...
Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitust)
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustehk räägiks jalgpallist vahelduseks.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustehk räägiks jalgpallist vahelduseks.
PS! Ei taha sekkuda sellesse imeägedasse diskussiooni aga Tabasalus pole geeli vendasid.
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustPS! Ei taha sekkuda sellesse imeägedasse diskussiooni aga Tabasalus pole geeli vendasid.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas drago Vaata postitustärge jah laske rütmil sassi minna. pean tunnistama, et teie foorumi kommentaarid tihtipeale hulka andekamad kui delfi kommentaatorid. lõbus ja tore lugeda. jõudu.
aga tabasalu, kahju, et teil hooaja lõpp ära vajus. muidu olite ikka keskmike hulgas.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar