Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mitteametlik info on selline, et United loobub ja Legion pääseb ilma mängudeta EL üleminekule. See siis vastseks kindralile, et info liiga aeglaselt.

Kommentaar

kui santos ka loobub?

Kommentaar

Santos pidi ikka tahtma esiliigasse.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
          Sörve - Tulevik II 1:0 (0:0)
          sörvel vedas , tulevik oli parem ja aktiivsem pool .

Kommentaar

Algselt postitas non Vaata postitust
            kui santos ka loobub?
            siis saab esiliiga otsekukkuja püsima jääda... vms... igatahes on esiliiga tiimidel igati eelised
            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
              sörvel vedas , tulevik oli parem ja aktiivsem pool .
              Paraku maksab aint värav(d).
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                Paraku maksab aint värav(d).
                raido lõi palli peale , laks latti või vv tõrjus enda ette , lõi uuestipeale( värava ) ja fikseeriti suluseis , külepeal olid mingid vennad kes ei saanud midagi aru.

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                  raido lõi palli peale , laks latti või vv tõrjus enda ette , lõi uuestipeale( värava ) ja fikseeriti suluseis , külepeal olid mingid vennad kes ei saanud midagi aru.
                  Nu see on kahjuks üks osa jalgpallist,sama asi mis juhtus ka turniiril,ainukese vahega pall ei läinud väravasse,aga kohtunik luges värava ära.
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                    Nu see on kahjuks üks osa jalgpallist,sama asi mis juhtus ka turniiril,ainukese vahega pall ei läinud väravasse,aga kohtunik luges värava ära.
                    väravavaht sai punase ka, aga ikkagist mängis järgmise mängu

Kommentaar

lahe väravavaht see siis, aga igbal kuidas oma türi mängu kommenteeriksid siis ka? saite pealinnas käidud ja puha jah kuidas siis oli siin tsivilisatsiooni ja inimeste hulgas, kes kooli on läbinud? meil siin lahe vanalinn, loodan et käisite ka seal.. muide seekord kui vastad, siis saan aru kui teed seda lihtlausetega, neid komasid ja õigeid tähti ma niiväga ei nõua, saan sust täiesti aru!
                      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                        Mitteametlik info on selline, et United loobub ja Legion pääseb ilma mängudeta EL üleminekule. See siis vastseks kindralile, et info liiga aeglaselt.
                        Selge, aitäh selgitamast.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Santos pidi ikka tahtma esiliigasse.
                          meeskonna kapten..sponsor ja muidu eestvedaja igaljuhul,ütles,et loobuvad.materjali ei ole esiliiga taseme jaoks.
                          nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                            meeskonna kapten..sponsor ja muidu eestvedaja igaljuhul,ütles,et loobuvad.materjali ei ole esiliiga taseme jaoks.

Ühesõnaga Tulevik 2 pääseb ikkagi üleminekumängudele vähemalt?

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust

Kui sa mõtled Raini siis tema ei ole enam ammu meeskonna sponsoreerija

Kommentaar

Algselt postitas laurix Vaata postitust
                                Kui sa mõtled Raini siis tema ei ole enam ammu meeskonna sponsoreerija
                                Lõplik otsus on veel langetamata, seda väitis üks osanikest

Kommentaar

Working...
                                X