Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas laurix Vaata postitust
    Kui sa mõtled Raini siis tema ei ole enam ammu meeskonna sponsoreerija
    ma sain aru,et mingi variant on,et Rain läheb järgmine hooaeg üldse luunjasse(vöisin ka valesti aru saada),Püttsepp pidi kah ära minema ja kui meil önnestub kaks mängijat HaServi meelitada siis jääb neil koosseis suht lahjaks,paljalt noorte vene poiste peal nad välja ei vea.
    nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
      ma sain aru,et mingi variant on,et Rain läheb järgmine hooaeg üldse luunjasse(vöisin ka valesti aru saada),Püttsepp pidi kah ära minema ja kui meil önnestub kaks mängijat HaServi meelitada siis jääb neil koosseis suht lahjaks,paljalt noorte vene poiste peal nad välja ei vea.
      seda kindlasti

Kommentaar

meeskonna kapten..sponsor ja muidu eestvedaja igaljuhul,ütles,et loobuvad.materjali ei ole esiliiga taseme jaoks.
        Küll nad juba lähevad esiliigasse.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Täna Rainiga vesteldes sai selge kinnituse, et nad jäävad teise liigasse püsima ja sama satsiga. Lisandumas pidi olema ka päris olulisi jõude, seega on see jutt übmer tõugatud, et mõni neist kusagile mujale mängima läheb aga eks näis.

Kommentaar

olulised jõud?ostate mõne neegripoisi?
            mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

seda mõtled ainult sina ....

Kommentaar

ja mina ka
                härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Aga teab keegi rääkida Nõmme United-i loobumise tagamaid. Finants esiliiga jaoks? Meeste materjal? Motivatsioon?
                  "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kurat esiliiga on ikka juba kallis sport nii et ma arvan et finantsprobleemid.

Kommentaar

Et esiliigas mängida peab klubil olema kindel arv noortevõistkondi ka, see juba üks suurimaid probleeme Nõmme Unitedele arvan ma.

Kommentaar

Väravalööjate nimekiri on nüüd üleval. Kui keegi vigu leiab, siis mölisegu aga.

Kommentaar

Päris hea saavutus noorelt Joonas Tammelt 24 kolli
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            Päris hea saavutus noorelt Joonas Tammelt 24 kolli
                            oleks võinud oma 26 ära panna , tubli

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                              Väravalööjate nimekiri on nüüd üleval. Kui keegi vigu leiab, siis mölisegu aga.
                              http://jalgpall.struktuur.ee/4254
                              Kas Tarvastu - Kernu 5:0 mängus parandati protokollis viga? Palumaa lõi selles mängus 2 väravat! Henri Sammul ei löönud selles mängus väravat!!! Kuidas kohtunikud nii laisad on ja ei küsi kui nad ei näinud konkreetselt!

Eesti parim amatöörründaja Ants Palumaa, peab ära lugema mitmes mängus ta need väravad lõi. Igaljuhul kui Palumaa mängis tulid ka võidud ja viigid

05.10. 14.00 FC Tarvastu - Kernu JK Kadakas 5:0 (3:0)
                              väravad: 8., 26. Aleksei Thielemann, 40. Henri Sammul, 68. Marek Naaris, 69. Ants Palumaa
                              hoiatused:
                              www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                                oleks võinud oma 26 ära panna , tubli
                                Hea võistkond taga ja võimalusi tuleb ka palju! Isegi Neemelo lõi 40 kunagi ML-is Aga väga hea saavutus ja viige Tamm siit liigast kiiresti minema!
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X