Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Volodaja mis su sõnum on siin?Kui sa ennast esile tahad tuua,siis kirjuta endast ja oma soovidest midagi konkreetset ja asi ühelpool(näiteks: ma olen linna poiss,mängin hästi jalgpali,armsas suurlinna võistkonnas,mu soov oleks et tallinna klubid moodustaks oma liiga.vms ).Napoleoni kompleksist oled midagi kuulnud haritlane?
zurka, aga huvitav mitme mänguga tamm need 24 lõi või sova 26??
usun, et nad tegidki järgi... aga veitsa paremini
ja muide, tabasalu võitis võõrsil sk10-et 4-1
Jah, eks meie ründajad on ka nii palju väravaid löönud eelmistel hooaegadel, aga see aasta läks kohe väga kehvasti! Hea et püsima jäime
Meie suurim võit oli kõigest 5:0 see aasta. eelmisel hooajal olid ägedad võidud 18:3, 16:1, 8:0 Nagu näha ei ole enam liigas lihtsaid vastaseid ja nii ongi huvitavam. Nädal ilma mänguta ja juba tahaks uut hooaega
Peaks lugema mitme mänguga Sova ja Tamm sellise tulemuseni jõudsid1
Peaks lugema mitme mänguga Sova ja Tamm sellise tulemuseni jõudsid1
Joonas Tamm oli Tulevikus osalemiskordadelt paremuselt teine, mängides 23-s mängus. Palju Sova platsil käis, sellele oskab ehk Nõmme statistik Roll vastuse anda. Ja kes oodata ei jõua, võib ise selle arvu protokolle kokku lüües, kokku lugeda.
no aga tabasalu metsavennad saavutasid ühe teise pundi üle 4-1 võidu ja püsivad elu kursil...rein pill on mudugi homo tegelt
Rein kehastus tagasiteel Laura Põldvereks ja laulis....kahjuks nii valesti, et ta tuli tuttu lüüa...jube kergelt ikka läheb nokki poiss...meil omal ajal oli Karl Lemaniklubis üks samasugune aga ta oli palju turskem...äkki peaksid massi koguma hakkama
Kommentaar