Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sosku Vaata postitust
    Joonas Tamm oli Tulevikus osalemiskordadelt paremuselt teine, mängides 23-s mängus. Palju Sova platsil käis, sellele oskab ehk Nõmme statistik Roll vastuse anda. Ja kes oodata ei jõua, võib ise selle arvu protokolle kokku lüües, kokku lugeda.
    Sova oli platsil 24 mängu, ehk 1,083333 väravat mängus; Palumaa lõi 1,230769 väravat mängus; ehk Palumaa on 1,136095 korda kõvem mees kui Sova
    Joonasel 1,043478 väravat mängus.

Nõmmel sai Vessu ka jala valgeks.

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
      Sova oli platsil 24 mängu, ehk 1,083333 väravat mängus; Palumaa lõi 1,230769 väravat mängus; ehk Palumaa on 1,136095 korda kõvem mees kui Sova
      Joonasel 1,043478 väravat mängus.

Nõmmel sai Vessu ka jala valgeks.
      Hea töö, Roll! Loodetavasti Tarvastu Ants "Hakola" Palumaa viibib järgmine hooaeg vähem Soomes ja aitab anda meeskonnale seda enesekindlust mida temata polnud!
      www.fcelva.ee

Kommentaar

Tabasalu võiks välja kukkuda,
        või uue väljaku hankida...
        DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
          Aga anna teada mis väljakul ise mängid, siis saab Tabasalu staadioni täpselt samasuguseks teha. Hakkabki närvi ajama, et iga stata on erinev. Siinkohal teeksingi ettepaneku kõigile Eesti meeskondadele teha oma statad täpselt samasuguseks millel Hampton mängib.

Kommentaar

vot ongi teada ä kasvõi selle koleda väljaku pärast võiksid välja kukkuda
            mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Kõigi rahustuseks võin öelda ,et me naguinii loobume ja siis ei pea te enam kunagi Tabasalu väljakule tulema
              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

musta mandri mees, meil hea plats, śa vist mingi rannavuti mees, et nii hea muru ei meeldi, aga sa meeldid mulle ja kellelegi veel, sa oled teretulnud
                härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                  musta mandri mees, meil hea plats, śa vist mingi rannavuti mees, et nii hea muru ei meeldi, aga sa meeldid mulle ja kellelegi veel, sa oled teretulnud
                  Tabasalu võiks ikka jääda Meil raudselt Eesti kõige huvitavam liiga ja kes siis foorumis sõna võtaks. Kui Volodjat enam poleks
                  www.fcelva.ee

Kommentaar

ikka jääme püsima, aga zurka, ikkagi mul kripeldab, et sa mängus nii vihane oled

Kommentaar

ikka jääme püsima, aga zurka, ikkagi mul kripeldab, et sa mängus nii vihane oled
                      Ma ei saa midagi parata, et selline olen ja mängu nii sisse elan! Keegi peab ju käratama kui jama tehakse. Nii, et ära põe, sa võid vabalt edasi vinguda - mind see ei muuda!
                      www.fcelva.ee

Kommentaar

ei noh, eks see toob teile muidugi kasu, aga kui loed siin su tekste ja lähed väljakule, siis mul oli küll nagu kultuurišhokk, seekord ma paha pärast ei ütlegi, vaid lihtsalt

Kommentaar

Võib-olla asi selles, et kirjakeel ja kõnekeel ongi erinevad
                          Teisest küljest: parem mängus marutada, kui päris elus jubedaid tegusid teha.

Kommentaar

ei noh, eks see toob teile muidugi kasu, aga kui loed siin su tekste ja lähed väljakule, siis mul oli küll nagu kultuurišhokk, seekord ma paha pärast ei ütlegi, vaid lihtsalt
                            No nii võib tunduda jah! See mäng on lihtsalt kõige põnevam tegevus ja ma ei lähe kunagi väljakule kaotama ja ei lepi sellega enne kui lõpuvile kõlab. Kui tahad pikamalt arutada võta õlled kaasa ja tule külla
                            www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                              No nii võib tunduda jah! See mäng on lihtsalt kõige põnevam tegevus ja ma ei lähe kunagi väljakule kaotama ja ei lepi sellega enne kui lõpuvile kõlab. Kui tahad pikamalt arutada võta õlled kaasa ja tule külla
                              Nice Volotsi oodatakse nii Türil kui Tarvastus....kindlasti veel kuskil....aga õlle ta ei tohi nüüd tükk aega juua homme ju ootab teda operatsioon....
                              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                                Nice Volotsi oodatakse nii Türil kui Tarvastus....kindlasti veel kuskil....aga õlle ta ei tohi nüüd tükk aega juua homme ju ootab teda operatsioon....
                                Edu Lennu homsel opil. Järgmine aasta paugutad jälle nagu noor jumal!!!

Kommentaar

Working...
                                X