Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Vaevalt, Janek lõi kolmanda koti ja ütles omaette- "võta võrgust, foorumitola"
    Ja ta lõi veel ilusa kolli

Kommentaar

irw, lõi 3da koti, disco olympic, ja see Janek on eriline kurg, punaste putsade kukk. See lubas mind surnuaeda viia v Ma ei tea milliste jõudude abil see poiss üleval püsib, aga oleksin ma EBS-i treener oleksime me teile ära pand, me olime teist liiga üle. Aga kahjuks mäng selline nagu Legionigagi, ei midagi erilist, aga lüüakse ära. Meie võimalused kahjuks ...

Janek sinusugune inimene tõesti ei tohiks sõna võtta, pealegi ei ole mina kunagi siin isiklikuks läinud.

PS see suur koll seal ees tundus nagu eriti tark mängumees lausa olevat. + 1 mu lemmikuid on teie äär, mai mäleta mis nr v mis inimene, a ta mängib sigahästi ja ta on liiga chill.

Kommentaar

Oma "mitteisiklikuksjutu" võid endale ette lugeda kui järjekordselt pärast õhtuste rohtude mittevõtmist ennast foorumi abiga rahuldad.
        Samas on ka sinul kindlasti kuskil järgijaid ja võid oma usulahu teha sloganiga "Läbi käe laskmine hoiab hullult pappi kokku"

Teemasse siis Olympicu ja Old Starsi aegade parim start pamojemu?
        Samas on vastased ka siiani alumisest otsast olnud (välja arvatud Hundid) ja nüüd meie parim pallivaldaja luumurruga eemal, ning suvi tulekul.
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
          Oma "mitteisiklikuksjutu" võid endale ette lugeda kui järjekordselt pärast õhtuste rohtude mittevõtmist ennast foorumi abiga rahuldad.
          Samas on ka sinul kindlasti kuskil järgijaid ja võid oma usulahu teha sloganiga "Läbi käe laskmine hoiab hullult pappi kokku"

Teemasse siis Olympicu ja Old Starsi aegade parim start pamojemu?
          Samas on vastased ka siiani alumisest otsast olnud (välja arvatud Hundid) ja nüüd meie parim pallivaldaja luumurruga eemal, ning suvi tulekul.
          selle janeki oleks ka pidand kõrvaldama, totaalne oliver vunder tundus olevat, vikerkaareline lint ka oli pepsi peal

Kommentaar

JK Tondi 3-0 (1-0) RSK Kuuse

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
              irw, lõi 3da koti, disco olympic, ja see Janek on eriline kurg, punaste putsade kukk. See lubas mind surnuaeda viia v Ma ei tea milliste jõudude abil see poiss üleval püsib, aga oleksin ma EBS-i treener oleksime me teile ära pand, me olime teist liiga üle. Aga kahjuks mäng selline nagu Legionigagi, ei midagi erilist, aga lüüakse ära. Meie võimalused kahjuks ...

Janek sinusugune inimene tõesti ei tohiks sõna võtta, pealegi ei ole mina kunagi siin isiklikuks läinud.

PS see suur koll seal ees tundus nagu eriti tark mängumees lausa olevat. + 1 mu lemmikuid on teie äär, mai mäleta mis nr v mis inimene, a ta mängib sigahästi ja ta on liiga chill.
              Sind ei lase keegi EBS treeneriks, kuna sa rikuksid selle satsi ära. Hetkel on EBS väga mõnus sats ja nendega lust mängida!!!

Kommentaar

Saku JK - Legion II 0:2

I poolaeg nullis, teine poolaeg läks jälle käest ära. I poolajal oli mitu võimalust juhtima minna Sakul aga pole kedagi kes värava ära lööks. Kohtuniku vile oli üllatavalt hea!

Super ilm, hea sats vastasteks, tänud Legionile!

Kommentaar

Piiraja - Ajax 2:0
                  selline mulje, et kotunik sai oma kvalifikatsiooni just eile.

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                    Sakul aga pole kedagi kes värava ära lööks. Kohtuniku vile oli üllatavalt hea!
                    Selleks on Joonas Hendre teil

Kommentaar

Algselt postitas ajaxiveteran Vaata postitust
                      Vile oli väga korralik. Ajax-i mängijad apelleerisid olukordades, kus veast oli asi kaugel. Mänguliselt oli Ajax kehv.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                        Meie võimalused kahjuks ...
                        Bizdonso jäi haigeks,ma kommenteerin tema eest...

Iilgelt hästi mängisime,koguaeg omasime ülekaalu,siis Olympic kobistas kuidagi ära.Persse,raisk,0:1..,koguaeg möllasime,ehitasime mängu,vahetasime ääri,jooksime üle,tagusime värava alt 1000% võimalusi mööda.Olympic kuidagi ikka surus kannikasse.0:2.Mõtlesime,nüüd tapame,taome vendadel puuri täis.Ise ka ei saa aru,kuidas see 0:3 tuli (meil oli ju isegi mängija Daugavpilsist,kes ootab Kalevisse üleminekuluba,eelmine aasta mängis Balti liigat ja treenib Sarapi käe all,rääkimata ülejäänd tegijatest).See,et Olympic kolistas veel latti ja posti,on puhas koba,tegelt nemad ega keegi teine sittagi mängust ei jaga,ainult mina üksi kõva munniga olen räme kunn ja ryan angelos,jou,jou.

p.s. alperse võikski haiglasse jääda,saaks koguaeg siin mögiseda
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Eurouniv FC - Keskerakonna JK 2:6 (1:3)

Alguse õnn ja üllatused on möödas. Kaitse lekkis koledal kombel ja õigupoolest oli mäng 20 minutiga (1:3) tehtud. Võitlust ja soovi seda mängu võita, ei paistnud kuskilt.

Huntide poolelt skoorisid: S.Keert ja I.Lobanov
                          Kollased kaardid: I.Lipp, Mikk Maal

Mäng oli korrektne, samas meeldivalt mölavaba, kus vastased liigutasid ilusasti palli ja tegid oma töö korralikult ära.

Kommentaar

Saue JK - LIVal Sport 1 - 5 ( 0 - 2 )

Saue on seda hooaega ikka väga viletsalt alustanud. Ei tule nagu midagi välja, täielikult puudub ka võitlusvaim.

Kommentaar

Algselt postitas ajaxiveteran Vaata postitust
                              Piiraja piirab torne ja kindluseid. JK Piraaja mängib jalgpalli.
                              Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                                Bizdonso jäi haigeks,ma kommenteerin tema eest...

Iilgelt hästi mängisime,koguaeg omasime ülekaalu,siis Olympic kobistas kuidagi ära.Persse,raisk,0:1..,koguaeg möllasime,ehitasime mängu,vahetasime ääri,jooksime üle,tagusime värava alt 1000% võimalusi mööda.Olympic kuidagi ikka surus kannikasse.0:2.Mõtlesime,nüüd tapame,taome vendadel puuri täis.Ise ka ei saa aru,kuidas see 0:3 tuli (meil oli ju isegi mängija Daugavpilsist,kes ootab Kalevisse üleminekuluba,eelmine aasta mängis Balti liigat ja treenib Sarapi käe all,rääkimata ülejäänd tegijatest).See,et Olympic kolistas veel latti ja posti,on puhas koba,tegelt nemad ega keegi teine sittagi mängust ei jaga,ainult mina üksi kõva munniga olen räme kunn ja ryan angelos,jou,jou.

p.s. alperse võikski haiglasse jääda,saaks koguaeg siin mögiseda
                                väga hea! täpselt kümnesse

Kommentaar

Working...
                                X