mingil põhjusel arvan et margus
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas ravelli Vaata postitustmingil põhjusel arvan et margus
Kommentaar
-
Algselt postitas Taavi.T Vaata postitustAtli - Lelle mäng 02.02 Alu st. 19.00
Rapla staadionil tehti täna hooldus, mis pidi olema tehtud juba poolteist nädalat tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas ravelli Vaata postitustmeile ei ole ametliku teadet tulnud meie lähme sinna staadionile mis on kirjas ametlikus kalendris. (just)
Kommentaar
-
Algselt postitas veiko90 Vaata postitustJalkaliit teab, kohtunikud teavad ja sinu võistkond peaks ka teadma, huvitav miks sina kyll ei tea!?
Kommentaar
-
Algselt postitas ravelli Vaata postitustnõustun 100% kuigi arvasin et te olete siga palju paremad.
Eu teile edasiseks.
Pakun ,et platsi vahetus oli meile suuremaks kahjuks, kui külalistele.Siledal väljakul saanuks palli rohkem maast veeretada ja vastasele ohtlikumad olla.
Tore ,et mängus kaarte polnud kuigi üks nn. Maradona jumala käega värav löödi
Lelle on tubli ja loodan ,et teistelt veel punkte röövivad.
Kommentaar
-
FC Balteco - Muhumaa JK 0:0
Põhimõtteliselt võrdsete võimalustega mäng, lõpuvileni käis armutu võitlus iga palli pärast. Meil liikus pall rünnakul paremini, aga löögini ei tahtnud asi kuidagi jõuda. Külalised seevastu lõid rohkem peale, ent nende sooritused lendasid enamasti väravast omajagu mööda.
Otsustavaks võis saada olukord umbes 10 minutit enne lõppu, kui Muhumaa ründaja pääses meie keeperiga silmitsi, viimane tõrjus löögi kindlalt, ent tegi seda kohtuniku arvates trahvikastist väljaspool. Asi toimus kasti joonel ja kohtunik ise oli sel hetkel keskringis ning vilistas selle pigem n.ö. igaks juhuks ära. Järgnes punane kaart ning ohtlik karistuslöök 16 meetri pealt, mille Balteco varuväravavaht näppudega üle lati nurgalöögiks lükkas.
Kohtunik sekkus mängu üldse liiga tihti, vilistades ära vähimagi kontakti ja rikkus sellega tuntaval määral mängurütmi. Enamik kahtlaseid otsuseid fikseeriti külaliste kasuks.
Meeskonnad keskendusid mängule, möla ega lõhkumist ei olnud.
Tänud vastastele.
Ilm: pilvealune päike.
Publik: ca 20.
Balteco kollased: Põldmäe, Vassiljev, Rondo. Punane: Bondar.
Balteco koosseis: Bondar, Andrei Smirnov, Põldmäe(Gluhhov), Zolotavkin, Palgi, Kontram, Mart Nael(Küüra), Pählapuu(Anton Smirnov), Margus Nael(Vassiljev), Jeropkin(Rondo), Pavlov.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Kuna meil endal oli eile mäng siis õnnestus täna nii kohila-toompea kui ka teie balteco-muhumaa mängu vaatamas käia. Olen tihti su (norsk) kommentaare lugenud ja imestanud kui üksikasjalikult sa suudad kõike kommenteerida. Täna teie mängu nähes ja sinu kommentaare lugedes tundub su jutt lausa koomiksina. Ma ei tea sa peaks vist oma kätt ajakirjanikuna proovima. Huvitav millele tuginedes sa oma analüüse teed kuid nähes tänast mängu tundub et ajad täielikku ......Tom FC Risti
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustKuna meil endal oli eile mäng siis õnnestus täna nii kohila-toompea kui ka teie balteco-muhumaa mängu vaatamas käia. Olen tihti su (norsk) kommentaare lugenud ja imestanud kui üksikasjalikult sa suudad kõike kommenteerida. Täna teie mängu nähes ja sinu kommentaare lugedes tundub su jutt lausa koomiksina. Ma ei tea sa peaks vist oma kätt ajakirjanikuna proovima. Huvitav millele tuginedes sa oma analüüse teed kuid nähes tänast mängu tundub et ajad täielikku ......Tavaliselt lisan mõned omapoolsed laused tuimale skoorile-koosseisule juurde, aga kuna ma olen selgelt erapoolik, siis ülimale tõele ma loomulikult ei pretendeeri.
Aga valetada mul kombeks ei ole, seega põhjendad äkki, mis mu eelnevas jutus täielik ...... oli? See, et tänane mäng suht võrdne oli, või see, et kohtunik vilistas keskmisest rohkem, nii põhjusega kui ilma?
Ja kuna tõde on kuskil vahepeal, siis Muhumaa meeste kommentaare ootan ka pikisilmi.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar