Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mingil põhjusel arvan et margus

Kommentaar

Algselt postitas ravelli Vaata postitust
      mingil põhjusel arvan et margus
      Ei ole, hoopis kõige noorem.

Kommentaar

Atli - Lelle mäng 02.02 Alu st. 19.00

Rapla staadionil tehti täna hooldus, mis pidi olema tehtud juba poolteist nädalat tagasi.

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
          Atli - Lelle mäng 02.02 Alu st. 19.00

Rapla staadionil tehti täna hooldus, mis pidi olema tehtud juba poolteist nädalat tagasi.
          Parandan Taavit Atli - Lelle mäng 02.05* Alu st. 19.00.

Kommentaar

meile ei ole ametliku teadet tulnud meie lähme sinna staadionile mis on kirjas ametlikus kalendris. (just)

Kommentaar

meile ei ole ametliku teadet tulnud meie lähme sinna staadionile mis on kirjas ametlikus kalendris. (just)
              Jalkaliit teab, kohtunikud teavad ja sinu võistkond peaks ka teadma, huvitav miks sina kyll ei tea!?

Kommentaar

Algselt postitas veiko90 Vaata postitust
                Jalkaliit teab, kohtunikud teavad ja sinu võistkond peaks ka teadma, huvitav miks sina kyll ei tea!?
                Huvitav küll miks teavitatakse mängukoha muudatusest külalisvõistkonda mängupäeval kell 12?

Kommentaar

JK Atli- Lelle 1:1 (1:0)

Lisaks ainult, et vastased väärisid teineteist ja minu arvates suhteliselt võrdne mäng.

Kommentaar

nõustun 100% kuigi arvasin et te olete siga palju paremad.
                    Eu teile edasiseks.

Kommentaar

FC Risti-Kärdla LM 4:1
                      Tom FC Risti

Kommentaar

nõustun 100% kuigi arvasin et te olete siga palju paremad.
                        Eu teile edasiseks.
                        Ma nõustun ka eelmistega aga mitte sellega ,et Lelle meist siga halvem peaks olema. Vaadake kes Teil mängivad, mehed nagu männid(mõned ongi vist metsast toodud)ja noori tehnikuid ka. Üldse võetakse asja mõnusalt tõsiselt,keegi ei siuna kedagi, kui pallist mööda lööma juhtutakse jms.

Pakun ,et platsi vahetus oli meile suuremaks kahjuks, kui külalistele.Siledal väljakul saanuks palli rohkem maast veeretada ja vastasele ohtlikumad olla.

Tore ,et mängus kaarte polnud kuigi üks nn. Maradona jumala käega värav löödi

Lelle on tubli ja loodan ,et teistelt veel punkte röövivad.

Kommentaar

tänud nende sõnade eest ja tõsi ta on et meil kõige väiksemad pojad seda mängu ei mängi ja väljaku suhtes nõustun sinuga sest teie oma tüpilist vurri mida mina kartsin te käima ei saanud.

Kommentaar

FC Balteco - Muhumaa JK 0:0

Põhimõtteliselt võrdsete võimalustega mäng, lõpuvileni käis armutu võitlus iga palli pärast. Meil liikus pall rünnakul paremini, aga löögini ei tahtnud asi kuidagi jõuda. Külalised seevastu lõid rohkem peale, ent nende sooritused lendasid enamasti väravast omajagu mööda.
                            Otsustavaks võis saada olukord umbes 10 minutit enne lõppu, kui Muhumaa ründaja pääses meie keeperiga silmitsi, viimane tõrjus löögi kindlalt, ent tegi seda kohtuniku arvates trahvikastist väljaspool. Asi toimus kasti joonel ja kohtunik ise oli sel hetkel keskringis ning vilistas selle pigem n.ö. igaks juhuks ära. Järgnes punane kaart ning ohtlik karistuslöök 16 meetri pealt, mille Balteco varuväravavaht näppudega üle lati nurgalöögiks lükkas.

Kohtunik sekkus mängu üldse liiga tihti, vilistades ära vähimagi kontakti ja rikkus sellega tuntaval määral mängurütmi. Enamik kahtlaseid otsuseid fikseeriti külaliste kasuks.
                            Meeskonnad keskendusid mängule, möla ega lõhkumist ei olnud.
                            Tänud vastastele.

Ilm: pilvealune päike.
                            Publik: ca 20.
                            Balteco kollased: Põldmäe, Vassiljev, Rondo. Punane: Bondar.

Balteco koosseis: Bondar, Andrei Smirnov, Põldmäe(Gluhhov), Zolotavkin, Palgi, Kontram, Mart Nael(Küüra), Pählapuu(Anton Smirnov), Margus Nael(Vassiljev), Jeropkin(Rondo), Pavlov.
                            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kuna meil endal oli eile mäng siis õnnestus täna nii kohila-toompea kui ka teie balteco-muhumaa mängu vaatamas käia. Olen tihti su (norsk) kommentaare lugenud ja imestanud kui üksikasjalikult sa suudad kõike kommenteerida. Täna teie mängu nähes ja sinu kommentaare lugedes tundub su jutt lausa koomiksina. Ma ei tea sa peaks vist oma kätt ajakirjanikuna proovima. Huvitav millele tuginedes sa oma analüüse teed kuid nähes tänast mängu tundub et ajad täielikku ......
                              Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                                Kuna meil endal oli eile mäng siis õnnestus täna nii kohila-toompea kui ka teie balteco-muhumaa mängu vaatamas käia. Olen tihti su (norsk) kommentaare lugenud ja imestanud kui üksikasjalikult sa suudad kõike kommenteerida. Täna teie mängu nähes ja sinu kommentaare lugedes tundub su jutt lausa koomiksina. Ma ei tea sa peaks vist oma kätt ajakirjanikuna proovima. Huvitav millele tuginedes sa oma analüüse teed kuid nähes tänast mängu tundub et ajad täielikku ......
                                Omaarust ma küll nüüd väga üksikasjalik ei ole, sest pikk jutt on tihtipeale ka sitt jutt Tavaliselt lisan mõned omapoolsed laused tuimale skoorile-koosseisule juurde, aga kuna ma olen selgelt erapoolik, siis ülimale tõele ma loomulikult ei pretendeeri.
                                Aga valetada mul kombeks ei ole, seega põhjendad äkki, mis mu eelnevas jutus täielik ...... oli? See, et tänane mäng suht võrdne oli, või see, et kohtunik vilistas keskmisest rohkem, nii põhjusega kui ilma?
                                Ja kuna tõde on kuskil vahepeal, siis Muhumaa meeste kommentaare ootan ka pikisilmi.
                                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Working...
                                X