Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
To Ravelli
Tere!
Just saabusin koju, otsustasin kirjutada, kui hea mäng meil täna oli Teiega.
Pole ammu nii l6busas ja sbralikkust mängust osa v6tnud, mis oli nii kaugel kodust.
Balteco surus suurema osa mängust, kuid realiseerimine jättis meil täna kõvasti soovida, sest väravahõngulisi olukordi oli küll ja küll, aga ära lõime vaid ühe. Lelle võitles vapralt kaitses ja üritas kontratega nõelata, ning sai lõpuks tabelisse auga väljateenitud viigipunkti. Hea mängu tegi ka Lelle väravavaht, kes lisaks kindlale tegutsemisele postide vahel lõi penaltist kodumeeskonna ainsa värava.
Kui mitte arvestada kahte kaotatud punkti, siis oli igati tore väljasõit. Ilus ilm, korralik muruplats, korrektne mäng, normaalne kohtunik ja meeldivalt palju rahvast platsi ääres. Aitäh vastastele.
Ilm: päike ja kerge tuul.
Publik: 50
Balteco värav: Mart Nael.
Realiseerimata penalti: Jeropkin. Hoiatused: Anton Smirnov ja Pählapuu.
Balteco koosseis: Küüra, Sumberg, Kontram, Palgi, Põldmäe(Sõtshov), Anton Smirnov, Mart Nael, Pählapuu, Margus Nael(Batsharov), Jeropkin(Vassiljev), Pavlov.
olen ise ka oma mänguga rahul vastaste ees müts maha väga tubli viisakas ja jalgpalliga tegelev võiskond ei üle liikset möla ei prahti väljaku ääres selle hooaja mõnusaim ja tugevaim vastane ei mälatagi nii tõsist mängu.
Jõudu ja tahet teile edasiseks 5+
mainin siia lihtsalt ära, et kellegil ei oleks hiljem õiendamist. NImelt tehti Kohilas kevadel murule hooldus, kahjuks kasutas seda teinud firma sõelumata mulda ning nüüd on tagajärjeks see, et väljakul on palju peenikesi kive, kahjuks neid kõikki ülesse nopida ka ei jõua. Nii et tere tulemast nüdüsest Kohilasse ja kannatage need kivikesed ära
Püsivus vs HAapsalu 4-1 (2-0)
kaks kotti Pint ja kaks kotti Evissalult.
suht kindel võit, meil jäi osa löömata ja ka Haapsalu eksis mõnel korral.
Ja Haapsalu ikka oluliselt kehvem, kui eelmine hooaeg
Toompea - Klooga 18:1 (10:0)
Eks seis kõneleb enda eest. Mäng algas 15 min hilinemisega, sest Klooga mehed alles saabusid. Mängisid 10-kesi, alates II pa keskpaigast 9-kesi (mängija astus petet tehes pallile peale, kukkus ja väänas põlve).
Õnneks said Klooga mehed ise ka aru, et ennekõike on nad ise oma hävingus süüdi, nii et mingit möla vastaste ja kohtuniku (kelle suurim töö selles mängus oli väravate märkimine) suunas ka ei tulnud (v.a. üks kord, kui nende kahjuks vilistati suluseis, mida vist tõesti ei olnud).
Tere Rapla poisid! Kuulda oli et teie sõnavara mängus polnud just kõige vennalikum, kahjuks ma ise ei mänginud kuid loodan järgmine kord platsil olla ja teile tõelise lahingu anda. Kuuldes teie tänast halamist platsi ääres hakkas mul lausa paha. Ma juba ootan meie kordus kohtumist teie juures ja nii mõnigi teie mees võiks ennast kokku võtta ja oma sõnavara kontrollida. Kui miski jääb häirima siis ole mees ja tule ütle seda peale mängu!!!!
Kommentaar