Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    tead, teil lihtsalt vedas, et ma maal olin/olen .

muidu saanuksite 5:2 pähe .

hehe, aga punastest tahaks küll rohkem teada, alustuseks, kes said?
    hmm... millest selline järeldus et me pähe oleksime saanud... mulle poleks te ikke 5 väravat löönud...jube esiteks meil olid kindlamast kindlamad kaitsed.. nagu eelpool mainitud
    meil sai punase hr.Tarmo aga jah punased olid..hmm.. pallivõitlus (pall oli maas) kuid meie mees tiris kortraks särgist javõttis nats haardesse nii palju kui m nägin..kohtunik vilistas ära vea nagu kord ja kohus kuid siis teie mees(soccernet) tõukas meie meest paar meetrit eemale.. meie mees ütles paar krõbedamat sõna ja sellega see piirdus .. aga kohtunik kostitas mõlemat punasega..mis tegelikult olnud maximum karistus kollane!

Kommentaar

Algselt postitas ralf85 Vaata postitust
      hmm... millest selline järeldus et me pähe oleksime saanud... mulle poleks te ikke 5 väravat löönud...jube esiteks meil olid kindlamast kindlamad kaitsed.. nagu eelpool mainitud
      meil sai punase hr.Tarmo aga jah punased olid..hmm.. pallivõitlus (pall oli maas) kuid meie mees tiris kortraks särgist javõttis nats haardesse nii palju kui m nägin..kohtunik vilistas ära vea nagu kord ja kohus kuid siis teie mees(soccernet) tõukas meie meest paar meetrit eemale.. meie mees ütles paar krõbedamat sõna ja sellega see piirdus .. aga kohtunik kostitas mõlemat punasega..mis tegelikult olnud maximum karistus kollane!
      ma olen nii äge, et ma võin 10 kah lüüa :P, tegelt see terav oli raivo19le mõeldud . Aga muidu väga armas lüke kohtuniku poolt.

Kommentaar

ma olen nii äge, et ma võin 10 kah lüüa :P,
        ma löön ikke need ära mis luban...kui veel mäletad lubasin sulle mõned aastad tagasi hattricki ja tegin seda.aga ma ei usu et sa 10ga hakkama saad

Kommentaar

tead, teil lihtsalt vedas, et ma maal olin/olen .

muidu saanuksite 5:2 pähe .

hehe, aga punastest tahaks küll rohkem teada, alustuseks, kes said? .
          Titov-Veensalu. Kaval olnuks muidugi selle tõugelda tahtnud hr.ülbe zesti peale pikali viskuda nagu Materazzi ja kanderaami nõuda(no aga meie neljandas on poole kõvemad mehed).Siis oleks Soccernet terve ülejäänud mängu vähemuses rabelnud ja Sinu maalolek oleks võinud lõppeda hoopis hävitavate numbritega Praegu aga naudi oma viit kolli.Ehk sügisel tuleb Sinu Suur Etteaste.
          Kapten Trumm

Kommentaar

ma löön ikke need ära mis luban...kui veel mäletad lubasin sulle mõned aastad tagasi hattricki ja tegin seda.aga ma ei usu et sa 10ga hakkama saad
            ma olen ennegi uskumatuid asju teinud .

Kommentaar

ma olen ennegi uskumatuid asju teinud .
              kes meist neid maal ei teeks...
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                Titov-Veensalu. Kaval olnuks muidugi selle tõugelda tahtnud hr.ülbe zesti peale pikali viskuda nagu Materazzi ja kanderaami nõuda(no aga meie neljandas on poole kõvemad mehed).Siis oleks Soccernet terve ülejäänud mängu vähemuses rabelnud ja Sinu maalolek oleks võinud lõppeda hoopis hävitavate numbritega Praegu aga naudi oma viit kolli.Ehk sügisel tuleb Sinu Suur Etteaste.
                Saun hakkab valmis saama, luban, et kohe-kohe hakkan nautima. Palju õnne ja edu! .

Kommentaar

Saun hakkab valmis saama, luban, et kohe-kohe hakkan nautima. Palju õnne ja edu! .
                  Aitähh,head leili,ära õlle ja naiste vihtlemisega aint liialda.Järgmine nädal on kõigil jälle tuli takus.
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Elina Vaata postitust
                    Ainult Trummi väärib, teised mitte.
                    Tänud ka selliste komplimentide eest.

Ja nagu ma aru saan on Enter nüpeldanud Majandusmagistrit koguni 12:0!
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust

Ja nagu ma aru saan on Enter nüpeldanud Majandusmagistrit koguni 12:0!
                      kas keegi kommenteerib mängu?

Kommentaar

fc reaal juhtis hansa unitedi vastu poolajaks 1:0. värava lõi grossberg, vist.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Jalgpallihaigla-Reliikvia 4:1 (3:0)

Kommentaar

kas keegi kommenteerib mängu?
                            Enter mängis ilma vahetusmeesteta.Umbes 10. minutil tõmbasin lihase väga hullult ära ja ronisin postide vahele....aga no seal võtsin pigem päikest,sest palli sain puutuda vb 5 korda ainult.
                            2002 FC EBS Team
                            2003 FC Nimeta
                            2004 FC Nimeta
                            2005 FC Nimeta
                            2006 Tallinn United FC
                            2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Jehuuuu

Igatahes võitlesid sa vapralt, ma usaldan sind nyyd postide vahele.
                              Loodame et paraned ruttu...tead sa võiks teinegi kord postide vahele asuda
                              Jube kaif oli üle pika aja väljakul sibada,põhiline et sain ka jala valgeks.
                              Edu kõigile.....

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
                              Enter mängis ilma vahetusmeesteta.Umbes 10. minutil tõmbasin lihase väga hullult ära ja ronisin postide vahele....aga no seal võtsin pigem päikest,sest palli sain puutuda vb 5 korda ainult.

Kommentaar

Kristiine JK - Tallinna SK Mercury 1-0 (0-0) mercury ei reliseerinud pennut

Kommentaar

Working...
                                X