Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

vile pole mitte (kohati ainult) nõrk, vaid äärmiselt ebaühtlane. ok, seletamise eest kollaseid jagada on vist küll stabiliseerunud ja neid tuleb ohtralt (ei ole paha vist). aga kui ikka üks kohtunik hindab tagant kogemata kannale astumise punase kaardi vääriliseks ja teine jätab läbi jalgade niitmise üldse vilistamata, siis on jama. ja ühes mänguski puudub pahatihti kohtunikel kindel joon - kord on küünarnukiga makku mängu olukord, kord viga, kord oled ise süüdi, et otsa jooksid, mis sest, et küünarnukimees kogu aeg ainult valuvõtteid harrastabki.
    tglt tahtsin sinna jõuda, et toompea vs haigla mängus oli minu arvates väga hea vile (juba kolmas mäng järjest haiglale !) ning ei eelistatud seal midagi toompea omi ju.
    kokkuvõte:

Kommentaar

Trummil oli teist mängu järjest üle keskmise kohtunik.Tubli.
      Kapten Trumm

Kommentaar

No meil on ju maailma kõige tugevam, ühtlasem ning stabiilsem liiga nii terve hooaja kui mängu lõikes, miks ükski superhea rahvusvahelisel tasemel vilemees meie üle kohut mõistma ei tule? ((
        Kurat, see kohtunike teema on nii stambiks ära läinud. no kui on noor ja roheline vilemees, siis pole midagi teha lihtsalt. ongi sitt ja vsjo. ma olen kindel, et olukorra paranemine võtab aega väga-väga kaua ja seni on vaja lihtsalt vaikselt kannatada. siin foorumis mässamine pakub küll kindlasti paljudele pinget ja meelelahutust, aga tolku ju pole kahjuks.
        aga, et mingi lahendus ka oleks pakun ma välja, et meeskonnad kohandaksid oma taktika kohtunike taseme järgi, sest enamasti algajad tulevad harjutama neljandasse ja noorte liigadesse. samas on meeldiva vahel ka mõnd esiliiga kohtunikku vilistamas näha.
        sellised mõtted:
        * suluseisudea peale ei tasu üldse loota, sest abikohtunikuta ei saagi seda tegelikult vilistada. mäng liberoga võib olla üks lahendus. Trummi nagu ma kuulnud olen kasutabki vabat kaitsjat.
        * kui kohtunik ei võta vigu ära, siis puute korral peab kohe kukkuma, muidu ei saa lihtsalt vilemees aru, et viga oli. aga seda juhul kui kontakt vastsega on ja see tõesti segab. tegelt ka on väga raske näha, kas ja kui palju vastase tegevus mängijat segab, sest kui lubada jõulist mängu on juba maitse asi, mis on viga ja mis mitte. ma ei leia, et see kergem kukkumine on ebaaus.
        teine asi on muidugi, kui mingit kontakti pole ja litsalt teeseldakse.
        * mitte ajada kohtunikku mölisemisega närvi, sest kui tal kindlus kaob, ei suudagi normaalselt otsustada.
        * kui kohtunik ei taha vigu vilistada, siis lihtsalt mängida täpselt nii jõuliselt kui ta laseb ja enamasti seda ka tehakse.
        Edasi võivad teised lahendusi välja pakkuda.
        Aga veel lahendaks olukorra suluseisudega, kui kõik järsku läheksid koolitustele, teeksid litsensid - see suurendaks kohtunike arv, mis lõppkokkuvõttes viiks abikohtunikeni ka madalamates liigades. aga see on minu naiivne unistus kõigest, sest hetkel puudub kohtunike seas konkurents ja pigem on raskusi vilemeeste hankimisega.

Kommentaar

Isku, ma ei taha kohtunikuks.
          Tahan Haleda Koka staadionidiktoriks!!!
          Ütle kellega magama pean, et selleks saada!!!
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Isku, ma ei taha kohtunikuks.
            Tahan Haleda Koka staadionidiktoriks!!!
            Ütle kellega magama pean, et selleks saada!!!

ma ka ei taha sind kohtunikuks, kuid siiski eesti jalgpall vajab sind.
            sorri, aga ma ei usu, et sinuga seal keegi magada tahaks, aga sa võid ju alati proovida..
            ja.. üldse.. saage kõik aru, et ühes on flora alati number üks eestis- köögis!
            niiet ei tule siin selliseid naljakaid nimesid pilduma, rein

Kommentaar

Algselt postitas R10 Vaata postitust
              No meil on ju maailma kõige tugevam, ühtlasem ning stabiilsem liiga nii terve hooaja kui mängu lõikes, miks ükski superhea rahvusvahelisel tasemel vilemees meie üle kohut mõistma ei tule? ((
              Kurat, see kohtunike teema on nii stambiks ära läinud. no kui on noor ja roheline vilemees, siis pole midagi teha lihtsalt. ongi sitt ja vsjo. ma olen kindel, et olukorra paranemine võtab aega väga-väga kaua ja seni on vaja lihtsalt vaikselt kannatada. siin foorumis mässamine pakub küll kindlasti paljudele pinget ja meelelahutust, aga tolku ju pole kahjuks.
              aga, et mingi lahendus ka oleks pakun ma välja, et meeskonnad kohandaksid oma taktika kohtunike taseme järgi, sest enamasti algajad tulevad harjutama neljandasse ja noorte liigadesse. samas on meeldiva vahel ka mõnd esiliiga kohtunikku vilistamas näha.
              sellised mõtted:
              * suluseisudea peale ei tasu üldse loota, sest abikohtunikuta ei saagi seda tegelikult vilistada. mäng liberoga võib olla üks lahendus. Trummi nagu ma kuulnud olen kasutabki vabat kaitsjat.
              * kui kohtunik ei võta vigu ära, siis puute korral peab kohe kukkuma, muidu ei saa lihtsalt vilemees aru, et viga oli. aga seda juhul kui kontakt vastsega on ja see tõesti segab. tegelt ka on väga raske näha, kas ja kui palju vastase tegevus mängijat segab, sest kui lubada jõulist mängu on juba maitse asi, mis on viga ja mis mitte. ma ei leia, et see kergem kukkumine on ebaaus.
              teine asi on muidugi, kui mingit kontakti pole ja litsalt teeseldakse.
              * mitte ajada kohtunikku mölisemisega närvi, sest kui tal kindlus kaob, ei suudagi normaalselt otsustada.
              * kui kohtunik ei taha vigu vilistada, siis lihtsalt mängida täpselt nii jõuliselt kui ta laseb ja enamasti seda ka tehakse.
              Edasi võivad teised lahendusi välja pakkuda.
              Aga veel lahendaks olukorra suluseisudega, kui kõik järsku läheksid koolitustele, teeksid litsensid - see suurendaks kohtunike arv, mis lõppkokkuvõttes viiks abikohtunikeni ka madalamates liigades. aga see on minu naiivne unistus kõigest, sest hetkel puudub kohtunike seas konkurents ja pigem on raskusi vilemeeste hankimisega.
              Mis siin ikka vinguda, loomulikult kohtunikud panevad puusse, samas mõni mäng on säärane ju kus mingid tüübid hädaldavad iga kontakti üle, ja kui kohtunik hakkaks kõigi tüüpide hädaldamistele reageerima siis oleks vist kõigil kollased. Muidugi tuleb tunnistada, et tavaline neljanda liiga kohtuniku ja top kohtunike vahe on müstiline. kogemused ikka maksavad . kord oli juhus et Tutk isiklikult tuli vilistama ja vile oli ikka võrreldes tavalise neljanda liiga vilega öö ja päev. lust oli mängida. Aga mis teha ega pooled kärsad kes neljandas mängivad ei tea reegleidki korralikult ja mängida oskavad kah vähesed. Nii nagu liiga tase nii ka kohtunikud. Hea et keegi üldse viitsib selle ametiga tegeleda.

Kommentaar

FC Ahtamar - Kristiine JK 1-2

Kommentaar

Algselt postitas staaaaaar Vaata postitust
                  FC Ahtamar - Kristiine JK 1-2
                  paluks pikemat mängu ülevaadet, kallid asjaosalised...
                  "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

FC Ahtamar - Kristiine JK 1-2 mõlemapoolne mäng oli Kristiine küll surus veits rohkem aga ahtamar tekkitas kohe pikkade pallidega vastu ohtlike olukordi ja no see plats oli seal ikka jube väike ( pirita velodrom ) seal juba keskjoonelt võid vabalt ohtlikult lüüa kui lööki on.

Kommentaar

hansa united 3 - 1 fc soccernet

kahe värava puhul murdsid ääred teravalt läbi ja söötsid viie kasti joonele kust löödi ära. kolmas oli nurgalöögist kus pikk poiss sai vabalt löögile. soccerneti värav tuli nurgalöögi järgsest olukorrast kus ma sisse lõin, ma tänan. ovatsioonid võite hiljem edestada. soccernetil oli liiiiiiiiiiga palju peale lööke. ühe korra lõime posti kus põrkas joonele ja väravavaht korjas ära. esimesel poolajal oli pall sitt, selle süüks võis lugeda kolm suurepärast karistuslööki mis läksid metsa. teisel poolajal lasi kohtunik palli täis ja kõik oli korras, ainult karistuslööke ei saanud. hansa unitedi poolelt sai kollase kaardi üks ründajatest.

aga üldiselt oli korrektne mäng.
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

soccernetil on jalkaliidu kodulehel 0 punkti ja viimased oleme, kuigi kirjas on 1 võit. äkki tõstad urmar meid 12ndaks, et me kõik rõõmsad oleks.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

jalgpallihaigla 4:0 Tallinna FC Reaal
                          alguses läksid mõlemad võistkonnad hurraaga platsile seletama ja vaidlema, aga nii kuradi palav oli, et hiljem hakati mängima kah.
                          tänu reaali 10ne mehelisele koosseisule surus haigla suht hästi, jättes pealtvaatajatele arutamiseks "kuda krt sealt ära ei löönud" teemasid rohkem kui küll.

Kommentaar

Kuidas Reliikvia vs Majandusmagister ja Enter vs Mercury jäid?

Kommentaar

FC HansaNet.ee vs Nõmme Kalju IV 4:1 (2:1)
                              HansaNeti väravad: Ivar Rõuk, Martti-Sten Merilai, Neeme Rõõs, Erki Hendrikson.

Hoiatused: Neeme Rõõs, Mathias Kägo.

Nõmme Kalju värav tuli löögis, mis oli mõeldud tsenderdusena, kuid maandus kenasti värava tahanurka.
                              HansaNet surus enamus ajast ja domineeris mängu.
                              Tänud Kaljule mängu eest ning edu edaspidiseks!

Kommentaar

Algselt postitas MSM24 Vaata postitust
                                Kuidas Reliikvia vs Majandusmagister ja Enter vs Mercury jäid?
                                Reliikvia vs Majandusmagister 2:0

Kommentaar

Working...
                                X