Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas wddest Vaata postitust
    jalgpallihaigla - hansanet 1:4
    Kohtunik oli selles mängus omaette klass mingi 15 aastane koolipoiss vist vilistas ja ei vilistand pooled otsused olid täiesti mööda,lasi mängul minna natukene jõhkraks aga tugevam võttis oma jooksime lihtsalt ära jalgpallihaiged.Fänne oli jälle suur hulk aplaus ja kaasaelamine oli teravam kui meistriliigas
    Hansanet jättis 3-4 kindlat kolli löömata JH raksatasid korra 2 min. latti ja 2 poolajal lõid oma auvärava,kevadringi 2:1 sai tasutud.
    HansaNet 4:1 Jalgpallihaigla(Nr2 lõi kolli)
    väravalööjad:
    Kägo
    Steinberg
    Mere x2

Kommentaar

. siis algas toorutsemine ning need enteri 2 kodustatud-brasiilast/portugaallased või kes iganes nad on hakkasid iga puute peale kukkuma ning meile arusaamtus keeles midagi hüüdma.

need on jah parajad näitlejad. paras kuhugi filmi võtetele saata.

Kommentaar

samas punane, mis mulle anti, oli tegelt õige... läksin närvi.... kuna mitmel eelneval korral oli nii munnidesse vile olnud... aga jah... noh.. tegelt enter oli aprem.. meil kontratega mõned võimalused, aga tugevam võttis oma siiski.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
          ...mis see Kristiine-Trummi seis siis jäi ikkagi....
          tü.ra seda teab,enter võitis vist?
          Kapten Trumm

Kommentaar

viik majandusmagistriga

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
              sa oled ikka taun.
              Kas sa hakkadväravaid ka lõpuks lööma?

Kommentaar

jalgpallihaiged-hansanet
                tahaks väga tänada Hansaneti FÄNNE, kes on oma mehi väga hästi ergutanud nende mängude jooksul ja just viimases mängus. varsti saab teid juba vaata et Nõmme Kalju fännidega võrdsustada, kes on ka tuntud valju kisa tegijatena! ilma nendeta on mäng palju tujutum. tahaks viimasest mängust eriti esile tuua vilemeest, kes tegi hooaja kõige hullema vilepartii (tekkis küsimus, kas ta üldse jälgis mängu või teab reegleid? aga vahet pole) ja teise persoonina Märt Mere, kes on oma meeskonnale vaieldamatult hädavajalik mees, kelleta nii mõnigi värav ja võit oleks saama jäänud! elagu Märt!

Kommentaar

Austatud klubi juhatus

Käesolevaga teatame Teile, et Eesti 2008 a jalgpalli meistrivõistluste
                  Neljanda liiga kohtumises Trummi SK- FC Soccernet (10.08.2008) osales FC
                  Soccernet võistkonna koosseisus diskvalifitseeritud mängija Even Laanemaa .

Vastavalt Eesti jalgpalli meistri- ja karikavõistluste juhendi IX peatüki
                  punktile 9.6 mängutulemus tühistatakse ja turniiritabelisse kantakse 6 : -
                  Trummi SK võistkonna kasuks. Kõik mängus saadud karistused jäävad kehtima.

Ühtlasi peab mängija Even Laanemaa ära kandma oma karistuse, s.t. vahele
                  jätma järgmise reaalselt peetava Eesti MV-te kohtumise.

Vastavalt Eesti Jalgpalli Liidu määrusele maksudest ja trahvidest IV peatüki
                  punktile 3 tuleb FC Soccernet võistkonnal Eesti Jalgpalli Liidule tasuda
                  kahe tuhande ühesaja seitsmekümne viie krooni (2175.-) suurune summa (0,5
                  miinimumpalka) diskvalifitseeritud mängija kasutamise eest.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Austatud klubi juhatus

Käesolevaga teatame Teile, et Eesti 2008 a jalgpalli meistrivõistluste
                    Neljanda liiga kohtumises Trummi SK- FC Soccernet (10.08.2008) osales FC
                    Soccernet võistkonna koosseisus diskvalifitseeritud mängija Even Laanemaa .

Vastavalt Eesti jalgpalli meistri- ja karikavõistluste juhendi IX peatüki
                    punktile 9.6 mängutulemus tühistatakse ja turniiritabelisse kantakse 6 : -
                    Trummi SK võistkonna kasuks. Kõik mängus saadud karistused jäävad kehtima.

Ühtlasi peab mängija Even Laanemaa ära kandma oma karistuse, s.t. vahele
                    jätma järgmise reaalselt peetava Eesti MV-te kohtumise.

Vastavalt Eesti Jalgpalli Liidu määrusele maksudest ja trahvidest IV peatüki
                    punktile 3 tuleb FC Soccernet võistkonnal Eesti Jalgpalli Liidule tasuda
                    kahe tuhande ühesaja seitsmekümne viie krooni (2175.-) suurune summa (0,5
                    miinimumpalka) diskvalifitseeritud mängija kasutamise eest.

Well done!
                    Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

??? Ma ei tea päris täpselt,aga vist mängis see vend ka Enteri vastu eile,s.t. et siis kõik kordub ja karistus kandub jälle edasi...ja traff suureneb...ebajopp,kui nii on.Meilgi läbikäidud etapp 3-4 aastat tagasi.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                        ??? Ma ei tea päris täpselt,aga vist mängis see vend ka Enteri vastu eile,s.t. et siis kõik kordub ja karistus kandub jälle edasi...ja traff suureneb...ebajopp,kui nii on.Meilgi läbikäidud etapp 3-4 aastat tagasi.

Kiri EJList tuli täna. Seega peab Even vahele jätma Ahtamari mängu.
                        Oleks see enne eilset mängu saadetud, siis oleks jutt muidugi teine olnud.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

kuradi loll viga küll jah. ma ei mõelnud kaartide peale üldse, ise teadsin, et viiega jätab vahele alles.
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Aga minu teada oli vist 3 Kaarti siis mäng vahele ja kui punane siis otse siis vist 1+ midagi olenevalt kui jõhker viga oli kui sa just kohtunikku ei peksa siis aastat ikka ei saa

Aga kuidas tegelt on ?

Kommentaar

3 kollasega jääb esimene mäng vahele.
                              Soccerneti meeskonna viga, et noort Evut ei ole harinud. Määratud trahvi võib nimetatada koolirahaks. Nagu ka kaks aastat tagasi saadud trahvi

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                                3 kollasega jääb esimene mäng vahele.
                                Soccerneti meeskonna viga, et noort Evut ei ole harinud. Määratud trahvi võib nimetatada koolirahaks. Nagu ka kaks aastat tagasi saadud trahvi
                                Pange ta järgmises mängus uuesti platsile, siis saab kooliraha kuhjaga tasutud.

Aga Enter tegi hea mängu Levadia vastu, omades ka ühte head võimalust teise poolaja algupoole.

Kommentaar

Working...
                                X