Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    Kus perset näed uurakil,seal tule,ja seadista ära...ilma seebita.
    Aitähh,"vanad sõbrad" Mercury'st.Oli nauditav õhtu.
    Ma ei saa aru miks nii õelad tsitaadid? Kas mäng oli mõisa peale? Ja kui oli, siis loodetavasti Tiina Mõisa peale...
    Minu meelest oli võitluslik mäng kus ainult mölinat oli nats palju. Aga kokkuvõttes oli ju positiivne õhtupoolik.

Kommentaar

Algselt postitas Bundy Vaata postitust
      Kohtuniku sellist eksimust näen ma küll oma pika elu jooksul esimest korda.
      Mees lööb ilusasti õhust tulnud söödu ühe puutega ristnurka. Meie ehk Kristiine meestel üllatus/rõõm suur, Enteri meestele üllatus veel suurem, keegi ei protesteeri ja siis kohtunik vilistab, et ei olnud väravat.
      Tule taevas appi!
      Mis kohtuniku põhjendus oli lugemata värava puhul?

Kommentaar

Algselt postitas mahagon Vaata postitust
        Mis kohtuniku põhjendus oli lugemata värava puhul?
        ma tahaks ka teada, kui otse õhust siis ei näe nagu põhjust miks väravat ei loetud?!?! Kas löögile eelnes või järgnes mingisugune olukord , kus eksiti reeglite vastu?!?

Kommentaar

Kohtunik põhjendas sellega, et tema nägi, et pall lendas latti...

Kommentaar

Algselt postitas MSM24 Vaata postitust
            ma tahaks ka teada, kui otse õhust siis ei näe nagu põhjust miks väravat ei loetud?!?! Kas löögile eelnes või järgnes mingisugune olukord , kus eksiti reeglite vastu?!?
            nägin ise ka seda olukorda ning seal ei olnud ennem mingit olukorda ega järgnend ka lihtsalt löödi värav kõik olid juba valmis edasi mängima keskjoonelt, aga üllatus tuli siis kui kohtunik ütles et väravat ei ole
            karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

vahel mõned mängivad vähki/persekaid/midaiganes sedasi, et latist löödud värav ei loe...
              a teil oli vähemalt veel põnevam kohtunik kui haigla-toompea mängus. vähemalt otsustas midagigi

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust
                nägin ise ka seda olukorda ning seal ei olnud ennem mingit olukorda ega järgnend ka lihtsalt löödi värav kõik olid juba valmis edasi mängima keskjoonelt, aga üllatus tuli siis kui kohtunik ütles et väravat ei ole
                Pall lendas värava tagumisse posti ja sealt väljakule tagasi. Kõik nägid va kohtunik, et see nii oli ja 2 punni on läinud, väga vajalikud punktid meile
                Kristiine JK

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                  hansanet 2:-reaal
                  Natuke vähe saime mängida.
                  Pärast kui käed surutud tegime koos ülejäänud kuue reaali mehega ja enda vahetusmeestega üleplatsi trenni 30min.
                  Reaal on täiesti liimist lahti.
                  Kurat,Reaal võiks juba ammu meistrivõistlustest loobuda - fuck,on ju vendasid ,kes tulevad oma võistkonnale kaasa elama ja ilusat ilma koos jalgpalliga nautima ja siis vastaseks jälle Reaal,kus kohal 6-8 meest. Saage aru,et seda ei ole vaja kellelegi - austage teisi ja loobuge - kel on tahtmist tulla vabal päeval teiega mängima 6-8 venna vastu? - olen kindel,et enamikel võistkondadel ei paku see mingit pinget,seda enam,et tullakse ju mängima jalgpalli ja seda tahetakse teha 11vs11 vastu.

Kommentaar

Algselt postitas fly Vaata postitust
                    vahel mõned mängivad vähki/persekaid/midaiganes sedasi, et latist löödud värav ei loe...
                    a teil oli vähemalt veel põnevam kohtunik kui haigla-toompea mängus. vähemalt otsustas midagigi
                    No see oligi see, et ei olnud latti ega midagi, pall käis väravas ja põrkas sealt välja - kohtunik ütles, et tema arvates käis pall latis.
                    Alati kui oled mõne nõrga vilepartii tunnistajaks olnud, arvad, et see on lagi, et enam hullemat vilemeest ei ole olemas, aga paraku see ei ole nii, järgmisel korral tuleb veel hullem...

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
                      No see oligi see, et ei olnud latti ega midagi, pall käis väravas ja põrkas sealt välja - kohtunik ütles, et tema arvates käis pall latis.
                      Alati kui oled mõne nõrga vilepartii tunnistajaks olnud, arvad, et see on lagi, ete enam hullemat vilemeest ei ole olemas, aga paraku see ei ole nii, järgmisel korral tuleb veel hullem...
                      Ega see ei muutu kunagi, eriti kuna 4 liigas on 1 kohtunik.

Kommentaar

Algselt postitas mooses Vaata postitust
                        Kurat,Reaal võiks juba ammu meistrivõistlustest loobuda - fuck,on ju vendasid ,kes tulevad oma võistkonnale kaasa elama ja ilusat ilma koos jalgpalliga nautima ja siis vastaseks jälle Reaal,kus kohal 6-8 meest. Saage aru,et seda ei ole vaja kellelegi - austage teisi ja loobuge - kel on tahtmist tulla vabal päeval teiega mängima 6-8 venna vastu? - olen kindel,et enamikel võistkondadel ei paku see mingit pinget,seda enam,et tullakse ju mängima jalgpalli ja seda tahetakse teha 11vs11 vastu.
                        15 minutiga ei suutnud ennast väljaku kõrval välja elada?

Kommentaar

Algselt postitas mahagon Vaata postitust
                          Ma ei saa aru miks nii õelad tsitaadid? Kas mäng oli mõisa peale? Ja kui oli, siis loodetavasti Tiina Mõisa peale...
                          Minu meelest oli võitluslik mäng kus ainult mölinat oli nats palju. Aga kokkuvõttes oli ju positiivne õhtupoolik.
                          Ära võta isiklikult,ma poolnaljaga ütlesin ja seda ka ühe sõbra aadressil,kes eelmine aasta meil,nüüd jälle teil mängimas.Ta lihtsalt lubas meist teerulliga üle sõita.Omavahelist mölinat oli väga vähe,suurem sõim läks kohtuniku peale,eriti teil.Aga Mercury'ga mängud pole juba ammu enam Tiina peale,on õllede peale...ja see on poole tõsisem asi, kui üks Mõis.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Kristiinele avaldaks kaastunnet.Et tänapäeval ka sihuksed prohmakad läbi lähevad?!Uskumatu.Meenub siiski varasemast,et ka meil Männikul mängus Concordiaga aastate eest kohtunik H.Kaasik jättis lugemata puhta värava ,väites,et läbi küljevõrgu augu läks pall...Hilisemal vaatlusel polnud auku kuskilt võtta,võrk oli täitsa korras.Ju siis pall tõmbas hetkeks kokku!
                            Kapten Trumm

Kommentaar

minul samas reaali mängus vedas, lõin värava aga pall läks küljevõrgust läbi kuid seis oli juba niigi suur, et kohtunik ei pannud suurt tähelepanu sellele.
                              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                                15 minutiga ei suutnud ennast väljaku kõrval välja elada?
                                mooses peaks trummis mängima, mitte hansanetis, nii et vaevalt, et ta tolles mängus mängis. Samas võin ma eksida.

Kommentaar

Working...
                                X