Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Klge,üks mees juba ütles et aitab, kaua te jahute seda teemat. Ühtedel fännidel omad + , teistel jälle omad. Las olla, tunneme parem rõõmu et üldse on inimesi kes sellise külma õhtuga viitsisid vaatama tulla
ok, ma võtan nüüd ise selle fännluse jutu kokku. Mina, kui mängija, ütlen, et fänne on vaja mängijatel. igal meeskonnal on vaja fänne ja ilma fännide haige mölata väljaku kõrvalt on suht igav ja mannetu mängida. pean tänama siin kõiki fänne, nii hansaneti kui kalju ja ka kõiki teisi, kes viitsivad kohale tulla. mida valjemat häält te teete, seda parem! tekib kohe väljakul soov anda endast rohkem. ootame teid ka edaspidi mängudele ja solvavaid kriitikanooli mängijate ja vastasfännide suunas tegema- kui ikka keegi ei oska lüüa, on liiga paks või lühike või lihtsalt nägu ei meeldi, siis tuleks seda ka valjusti õelda, sest pinged on head sportmängude puhul! soovin edu!
Kui vaadata järjelejäänud 6 vooru, siis tundub, et järjestus tuleb järgmine:
1. Enter
2. Kalju
3. Hansa Utd
4-6 HansaNet.ee, Mercury, Kristiine (siin läheb rebimiseks)
edasi tuleb juba pikem vahe ning järgnevad Jalgpallihaigla, Ahtamar, Trummi, Toompea, Soccer, Reaal, Reliikvia, Maj.mag.
Kui vaadata järjelejäänud 6 vooru, siis tundub, et järjestus tuleb järgmine:
1. Enter
2. Kalju
3. Hansa Utd
4-6 HansaNet.ee, Mercury, Kristiine (siin läheb rebimiseks)
edasi tuleb juba pikem vahe ning järgnevad Jalgpallihaigla, Ahtamar, Trummi, Toompea, Soccer, Reaal, Reliikvia, Maj.mag.
Ma avan et kõigil 3-6 kohani on head võimalused saada 3 koht kalju on 3 tänu ühele enam peetud mängule ja järgmiseks esmaspäevaks on sellel kohal hoopis hansanet.ee kuna meil varus 1 mäng
Kui me suudame pakkuda oma mängu kristiinele ja mercurile ja teiste otsa ei komista siis on see kolmanda koha saatus suht lahtine Kaljul ei ole midagi kindlat Kristiinega neil ju hooaja viimane mäng ja kui siis eksivad ongi puuks neil selle suurespurdiga mis neil hetkel käib aga ma usun et nad saavad ikkagi edasi aga mercury,hansanet ja kristiine annavad kindlasti oma parima et seda ei juhtuks
Nagu on terve hooaeg näidanud neid ootamatusi ikka juhtub ja kõik on ju kaotusi kirja saanud nii et kohti pole mõtet veel ära jagada kuigi enter vist ikka peaks võitma liiga ära ,2-6 koht pannakse paika oktoobri alguseks.
Ma avan et kõigil 3-6 kohani on head võimalused saada 3 koht kalju on 3 tänu ühele enam peetud mängule ja järgmiseks esmaspäevaks on sellel kohal hoopis hansanet.ee kuna meil varus 1 mäng
Kui me suudame pakkuda oma mängu kristiinele ja mercurile ja teiste otsa ei komista siis on see kolmanda koha saatus suht lahtine Kaljul ei ole midagi kindlat Kristiinega neil ju hooaja viimane mäng ja kui siis eksivad ongi puuks neil selle suurespurdiga mis neil hetkel käib aga ma usun et nad saavad ikkagi edasi aga mercury,hansanet ja kristiine annavad kindlasti oma parima et seda ei juhtuks
Nagu on terve hooaeg näidanud neid ootamatusi ikka juhtub ja kõik on ju kaotusi kirja saanud nii et kohti pole mõtet veel ära jagada kuigi enter vist ikka peaks võitma liiga ära ,2-6 koht pannakse paika oktoobri alguseks.
mõned kirjavahemärgid ja natuke lühemad laused oleks lugemisel kasuks. aitäh
Ma arvan...kuna meil...kui me suudame...kui teiste otsa ei...suht lahtine...ei midagi kindlat...kui eksivad...ma usun...vist ikka peaks
Austatud Kalju,mitte ei näe Trummi arveldusarvel mingeid laekumisi.Samuti ei ole Saku pruulikojast vaadiautot tellitud tänase seisuga.Aga aega veel on,palume vaid mõistvat suhtumist...pühapäeval kl.11.30 on vihane liider ootel.Mõelge midagi välja.
Raivo, küll me sinuga nagu vanad Trummi auuli põlisasukad ka selle vaadiauto tellime ja õigel ajahetkel basseinide juurde sätime. Aga auto suurus sõltub veel Trummi mitmest mängust, seega peate veel pingutama naabrimeeste heaolu nimel. Ja vähemalt Kalju IV hooaja aftekal oled sa meil vipimast vipim külaline!
Peab vist Kalju pasunakoori teile appi saatma. Eeelmine nädal suutsid nad Kalju IV mängu ajal tribüünidel sellist palagani korraldada, et Hansanet ei saanudki oma väravat kirja. Järsku ehmatavad ka Enteri ära??
Kas selel VIP paketi juurde käib ka anaalseks džiibi tagasitmel ?
Otse loomulikult,grupiviisiline isegi.Trummi ühel vennal on äge buss selle tarbeks(kõlbas Phil Collinsilegi),Jeep jääb lahjaks...kusjuures Nõmme Kalju naised on nõus juba...Aga Raul,tänud,ja saada sümfooniaorkester peale.
Kommentaar