Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas MSM24 Vaata postitust
    Klge,üks mees juba ütles et aitab, kaua te jahute seda teemat. Ühtedel fännidel omad + , teistel jälle omad. Las olla, tunneme parem rõõmu et üldse on inimesi kes sellise külma õhtuga viitsisid vaatama tulla
    Selles on sul loomulikult "tuline" õigus
    I`m not scared of dying, I just dont want to

Kommentaar

ok, ma võtan nüüd ise selle fännluse jutu kokku. Mina, kui mängija, ütlen, et fänne on vaja mängijatel. igal meeskonnal on vaja fänne ja ilma fännide haige mölata väljaku kõrvalt on suht igav ja mannetu mängida. pean tänama siin kõiki fänne, nii hansaneti kui kalju ja ka kõiki teisi, kes viitsivad kohale tulla. mida valjemat häält te teete, seda parem! tekib kohe väljakul soov anda endast rohkem. ootame teid ka edaspidi mängudele ja solvavaid kriitikanooli mängijate ja vastasfännide suunas tegema- kui ikka keegi ei oska lüüa, on liiga paks või lühike või lihtsalt nägu ei meeldi, siis tuleks seda ka valjusti õelda, sest pinged on head sportmängude puhul! soovin edu!

Kommentaar

Kui vaadata järjelejäänud 6 vooru, siis tundub, et järjestus tuleb järgmine:
        1. Enter
        2. Kalju
        3. Hansa Utd
        4-6 HansaNet.ee, Mercury, Kristiine (siin läheb rebimiseks)
        edasi tuleb juba pikem vahe ning järgnevad Jalgpallihaigla, Ahtamar, Trummi, Toompea, Soccer, Reaal, Reliikvia, Maj.mag.

Kommentaar

Algselt postitas hansanet Vaata postitust
          Kui vaadata järjelejäänud 6 vooru, siis tundub, et järjestus tuleb järgmine:
          1. Enter
          2. Kalju
          3. Hansa Utd
          4-6 HansaNet.ee, Mercury, Kristiine (siin läheb rebimiseks)
          edasi tuleb juba pikem vahe ning järgnevad Jalgpallihaigla, Ahtamar, Trummi, Toompea, Soccer, Reaal, Reliikvia, Maj.mag.
          Ma avan et kõigil 3-6 kohani on head võimalused saada 3 koht kalju on 3 tänu ühele enam peetud mängule ja järgmiseks esmaspäevaks on sellel kohal hoopis hansanet.ee kuna meil varus 1 mäng
          Kui me suudame pakkuda oma mängu kristiinele ja mercurile ja teiste otsa ei komista siis on see kolmanda koha saatus suht lahtine Kaljul ei ole midagi kindlat Kristiinega neil ju hooaja viimane mäng ja kui siis eksivad ongi puuks neil selle suurespurdiga mis neil hetkel käib aga ma usun et nad saavad ikkagi edasi aga mercury,hansanet ja kristiine annavad kindlasti oma parima et seda ei juhtuks
          Nagu on terve hooaeg näidanud neid ootamatusi ikka juhtub ja kõik on ju kaotusi kirja saanud nii et kohti pole mõtet veel ära jagada kuigi enter vist ikka peaks võitma liiga ära ,2-6 koht pannakse paika oktoobri alguseks.

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
            Ma avan et kõigil 3-6 kohani on head võimalused saada 3 koht kalju on 3 tänu ühele enam peetud mängule ja järgmiseks esmaspäevaks on sellel kohal hoopis hansanet.ee kuna meil varus 1 mäng
            Kui me suudame pakkuda oma mängu kristiinele ja mercurile ja teiste otsa ei komista siis on see kolmanda koha saatus suht lahtine Kaljul ei ole midagi kindlat Kristiinega neil ju hooaja viimane mäng ja kui siis eksivad ongi puuks neil selle suurespurdiga mis neil hetkel käib aga ma usun et nad saavad ikkagi edasi aga mercury,hansanet ja kristiine annavad kindlasti oma parima et seda ei juhtuks
            Nagu on terve hooaeg näidanud neid ootamatusi ikka juhtub ja kõik on ju kaotusi kirja saanud nii et kohti pole mõtet veel ära jagada kuigi enter vist ikka peaks võitma liiga ära ,2-6 koht pannakse paika oktoobri alguseks.
            mõned kirjavahemärgid ja natuke lühemad laused oleks lugemisel kasuks. aitäh

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
              mõned kirjavahemärgid ja natuke lühemad laused oleks lugemisel kasuks. aitäh
              Las ta jääb, sportlased olid trennis ja joodikud baaris kui jumal mõistust jagas ja teised koolis olid.

Kommentaar

kUI v AADATA, SiIS tUNdUB,eT

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                Ma arvan...kuna meil...kui me suudame...kui teiste otsa ei...suht lahtine...ei midagi kindlat...kui eksivad...ma usun...vist ikka peaks

Ongi puuks,oktoobri alguses näeme.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Austatud Kalju,mitte ei näe Trummi arveldusarvel mingeid laekumisi.Samuti ei ole Saku pruulikojast vaadiautot tellitud tänase seisuga.Aga aega veel on,palume vaid mõistvat suhtumist...pühapäeval kl.11.30 on vihane liider ootel.Mõelge midagi välja.
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Raivo, küll me sinuga nagu vanad Trummi auuli põlisasukad ka selle vaadiauto tellime ja õigel ajahetkel basseinide juurde sätime. Aga auto suurus sõltub veel Trummi mitmest mängust, seega peate veel pingutama naabrimeeste heaolu nimel. Ja vähemalt Kalju IV hooaja aftekal oled sa meil vipimast vipim külaline!

Peab vist Kalju pasunakoori teile appi saatma. Eeelmine nädal suutsid nad Kalju IV mängu ajal tribüünidel sellist palagani korraldada, et Hansanet ei saanudki oma väravat kirja. Järsku ehmatavad ka Enteri ära??

Kommentaar

Kas selel VIP paketi juurde käib ka anaalseks džiibi tagasitmel ?
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        Otse loomulikult,grupiviisiline isegi.Trummi ühel vennal on äge buss selle tarbeks(kõlbas Phil Collinsilegi),Jeep jääb lahjaks...kusjuures Nõmme Kalju naised on nõus juba...Aga Raul,tänud,ja saada sümfooniaorkester peale.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

kas Rein soovib ka sellel üritusel osaleda ?

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
                            kas Rein soovib ka sellel üritusel osaleda ?

Ei soovi, aga ühele Kalju 4 mängijale meeldib mängu ajal teha vastasmeeskonna mängijatele selliseid ettepanekuid
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ei soovi, aga ühele Kalju 4 mängijale meeldib mängu ajal teha vastasmeeskonna mängijatele selliseid ettepanekuid
                              No natuke ikka tahaksid ju proovida ega sa muidu siin ju ei räägiks
                              I`m not scared of dying, I just dont want to

Kommentaar

Algselt postitas vpiigo Vaata postitust
                                No natuke ikka tahaksid ju proovida ega sa muidu siin ju ei räägiks
                                Kui siis ainult sinuga ja Renoos

Kommentaar

Working...
                                X