Algselt postitas MSM24
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas tanielo Vaata postitustKohtunik oli paras nali. Olgem ausad, ega see kohtunik eriti vigu ära ei vilistanud. Netimehed kasutasid seda meist paremini ära ja mängisid terve mängu üsna agressiivselt.
Aga ega tegelikult meil kedagi peale enda süüdistada ei ole. Meil oli vist ca 10 kindlat väravavõimalust, aga realiseerimine oli äärmiselt nõrk.
Fännid. Muidu toredad fännid on netil, viskavad nalja, aga kuskil on piir. OK, me kannatame välja selle, et nad lõõtsa ei oska mängida, aga sellega, et nad meie jaapanlasest mängija suunas korduvalt rassistlikke märkusi tegid, läksid nad selgelt üle piiri. Väga lame! Keegi ei pea sellist jama taluma. Informeerime sellest intsidendist ilmselt ka EJLi; eks näeme, mis seisukoha nemad võtavad.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas tanielo Vaata postitustKohtunik oli paras nali. Olgem ausad, ega see kohtunik eriti vigu ära ei vilistanud. Netimehed kasutasid seda meist paremini ära ja mängisid terve mängu üsna agressiivselt.
Aga ega tegelikult meil kedagi peale enda süüdistada ei ole. Meil oli vist ca 10 kindlat väravavõimalust, aga realiseerimine oli äärmiselt nõrk.
Fännid. Muidu toredad fännid on netil, viskavad nalja, aga kuskil on piir. OK, me kannatame välja selle, et nad lõõtsa ei oska mängida, aga sellega, et nad meie jaapanlasest mängija suunas korduvalt rassistlikke märkusi tegid, läksid nad selgelt üle piiri. Väga lame! Keegi ei pea sellist jama taluma. Informeerime sellest intsidendist ilmselt ka EJLi; eks näeme, mis seisukoha nemad võtavad.
Paluks siis võistkonna nimel vabandust, kui ta kedagi solvas aga selle pärast ei pea meie ju karistada ka saama, see on ju neljas liiga mitte MM.
Muidu see teie leegionäär oli terav oleks te ta kohe mängu pannud, siis oleks teil ka seis parem olnud.
Aga ärge alla andke ja edu edaspidiseks.
Kommentaar
-
hansaneti poolt palume vabandust, kui keegi tundis ennast solvatuna. loomulikult meeskonda ei saa sellepärast karistada, kui keegi fännidest lolli juttu suust välja ajab. mina isiklikult ei kiida ka heaks rassistlikke nalju, kuigi ilmselt see konkreetne mees ei tahtnud kedagi solvata. see on selline udune piir, mis on siis liig ja mis mitte.
kristiine tegi tublit mängu ja vedas palli väga ilusti. hansanet aga nõelas paar korda vastu ja kasutas ilusti oma võimalused ära. suutis oma tahtmise jälle läbi suruda.
soovin kõigile jõudu edaspidiseks ja jääme ikka sõpradeks edasi!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustHansa Utd 3-1 TrummiOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTundub,et kisub III liiga poole Hansa Und-lCOME ON YOU REDS !
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustneli neli
edit: tra, ma tahtsin väravat lüüa, eks siis tuleb Reaali vastu lüüa :PKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustsee tahtmine tuleb sul maha suruda...mõtle meeskonna peale ikka
Mäs sa mulised mu kallal ega ma kade pole, tahaks lihtsalt ise kah siukseid maasikaid lihtsalt ära lüüa:P.
Kommentaar
-
Algselt postitas MSM24 Vaata postitustHansaUtd - Enter
Hansanet - Mercury
Järgmise vooru mängud saavad väga otsustavaks!Kristiine JK
Kommentaar
-
Algselt postitas Alari Vaata postitustMa loodan, et mõlemad Hansad kaotavad
Kommentaar
-
Algselt postitas Alari Vaata postitustMa loodan, et mõlemad Hansad kaotavad
Usu teie ei saa enam edasi ja see et hansad teile ära lükanud on terve hooaja, ei tähenda, et nii kibestunud peaks olema pärast viimast allajäämist hansanetile 4:2, et loodad teiste ebaõnnele.
Kommentaar
-
Algselt postitas MSM24 Vaata postitustHansaUtd - Enter
Hansanet - Mercury
Järgmise vooru mängud saavad väga otsustavaks!
Hansa UTD 2:3 Enter
hansanet 2:...Mercury (selle mängu tulemust küll ei oska ennustada)
Kommentaar
-
Ka mina loodan, et mõlemad Hansad kaotavad ja loodetavasti ma oma pead lõhki ei kuku"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar