võimalik et silmas peetakse seda kui peale mängu lõpetamist hakkas üks tola näpuga viibutama ja ähvardama. täiesti aursaamatu tegu, pealegi ei olnud mängus situatsiooni mille pärast nii käituda (mida võivad kasvõi kalju fännid kinnitada)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttuli lisa raisk!!!!
türa, ma olen äss!!!b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustvõimalik et silmas peetakse seda kui peale mängu lõpetamist hakkas üks tola näpuga viibutama ja ähvardama. täiesti aursaamatu tegu, pealegi ei olnud mängus situatsiooni mille pärast nii käituda (mida võivad kasvõi kalju fännid kinnitada)"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustNõmme Kalju 0-0 Soccernet
Õlled minu poolt tulemas.
Nüüd veel vaja, et Ahtamar homme Hansa Unitedit loputaks, meie Trummit võidaks ja siis järgmine nädal Kristiine Nõmmet võidaks. Siis olemegi teisel kohal - LIHTNE
Kommentaar
-
Algselt postitas hansanet Vaata postitustPole pahaaa
Õlled minu poolt tulemas.
Nüüd veel vaja, et Ahtamar homme Hansa Unitedit loputaks, meie Trummit võidaks ja siis järgmine nädal Kristiine Nõmmet võidaks. Siis olemegi teisel kohal - LIHTNE
hansanet vs trummi 3:0
hansanet vs enter 1:0 (kobistame ühe ära ja istume kõik 11meest trahvikastis tervekohtumise.
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustseda pole vaja me lihtsalt võidame 2 mängu järjest.ja olemegi teised.
hansanet vs trummi 3:0
hansanet vs enter 1:0 (kobistame ühe ära ja istume kõik 11meest trahvikastis tervekohtumise.Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustTervitaks Reinu...soccerneti poisid peavad aru saam ,et Rein on nende tulevik...ta on lihtsalt hilise ja aeglase arenguga....ta mõistus on 40 aastase oma aga keha 16 aastase...ta alles avastab ennast
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustTeame teame, sellepärast me saadamegi aastaks laagrisse, kaugele-kaugele siberisse.
Kommentaar
-
Eilaõhtase mängu kohta niipalju,et kohtunik mängu tulemust ei mõjutanud.Tundus,et Kaljut rõhus võidukohustus ja see andis Soccernetile rohkem ruumi.Teisel poolajal tegutseti väga kenasti,värava lõhna oli nende poolt rohkemgi õhus.Kaljukad pidasid peale kohtuniku ka omavahel sõnasõda.Mäng oli päris ilus ja tulemus õiglane.
p.s. Soccernet täitsa üllatas kena esitusega.Kõige muu kõrval lubati järgmisel aastal(lõpuks,ükskord ometi,kaua võib oodata) ka Trummil p.....d kuumaks kütta.Väga tore,muidu oota ja looda,ei saagi rahu,muudkui õpeta poistele vutitarkusi,aga kasu mitte sittagiii.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustaborigeenid ei elagi siberis? :O, tra see on see PMG :S.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar