kaitz männiku on ka tln mis kahte reisi sa ette võtad :P
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas MihoPeeter Vaata postitustma käisin tartus eile,
milles probleem?nr 31
Kommentaar
-
Austatud Aivar Pohlak,
FIFA ja UEFA on juba aastaid kindlal seisukohal, et rassism on igati taunitav ning kindlasti ei ole rassismile kohta jalgpalliväljakul.
Ei ole mõeldav, et usu, nahavärvi, etnilise kuuluvuse või muul alusel teiste isikute inimväärikust solvavad hõiked ja väljaütlemised on osa jalgpallist. Seda nii väljakul, kui ka tribüünidel.
Kristiine Jalgpalliklubi juhatus, mängijad ja poolehoidjad toetavad seda seisukohta täielikult. Leiame, et iga jalgpalliklubi kohustuseks on seda sõnumit levitada oma mängijate seas. Samasugust teavitustööd tuleb teha ka klubi poolehoidjate hulgas. On ju iga jalgpalliklubi vastavalt UEFA distsiplinaarreeglistikule vastutav ka oma poolehoidjate käitumise eest jalgpallistaadionil.
Eile, 21.09.2008 leidis Männiku staadionil aset IV liiga põhja piirkonna kohtumine FC HansaNet.ee ja Kristiine Jalgpalliklubi vahel. Äärmiselt kahetsusväärne oli eilse jalgpallikohtumise II poolajal kuulda FC HansaNet.ee poolehoidjate leerist kõlavaid rassistlikke märkusi Kristiine Jalgpalliklubi jaapanlasest mängija aadressil.
Oleme veendunud, et sarnaseid intsidente on Eesti erinevates jalgpalliliigades ka varasemalt korduvalt esinenud, kuid sageli sellest ei teavitata.
Me ei tea, kuidas EJL taolistele juhtumitele reageerib, kuid pidasime vajalikuks Teile sellest ebameeldivast intsidendist teada anda.
Lugupidamisega
Tanel Tomson
Kristiine Jalgpalliklubi juhatuse nimel
Kommentaar
-
Distsiplinaarkomisjoni protokoll
Tallinn 06.oktoober 2008 nr. 20.
Juhataja: Targo Kaldoja
Protokollija: Maaren Olander
Osalesid: Are Habicht, Andres Kaarmann, Urmas Somelar
Puudus: Priit Reiska
Päevakord:
14. Jalgpalliklubi Tallinna JK Kristiine avaldus seoses Tallinna FC Hanzanet.ee võistkonna fännide rassistlikust käitumisest Eesti jalgpalli 2008.a. meistrivõistluste Neljanda liiga kohtumisel 21.09.2008.a. (Lisa 13).
Otsustati:
14.1. Kohustada võistkonda Tallinna FC Hanzanet.ee esinema avaliku vabandusega enne 15.oktoobrit 2008.a. Eesti Jalgpalli Liidu, Soccerneti ning enda kodulehel.
Targo Kaldoja
Juhataja
Maaren Olander
Protokollija
Kommentaar
-
Hansa United lõpetab hooaja 08.11.08 ja korraldab hooajalõputurniiri Männiku kunstmurustaadionil algusega 10.00. (NB! võimalik, et selleks ajaks on juba staadionil katus ka peal) Osa võtma pääsevad 10 võistkonda. Ühes võistkonnas võib osaleda 12 meest.
Osaleda võivad sel aastal IV Liigas mänginud võistkonnad. Mängud toimuvad poolel väljakul 6+1. (kaks mängu üheaegselt) Mänguaeg 2x12 min. Kõigile on garanteeritud vähemalt 5 mängu. Alagrupi 2 paremat pääsevad poolfinaali kes omavahel selgitavad kaks finalisti. Kõik kohad mängitakse välja. Osavõtt 1000.-EEK-i.
Osalema pääsevad kiiremad registreerijad! Info ja registreerimine: Rainis Saar 5253639, rainis@klavis.ee
NB! Täpsema juhendi saadan juba osavõtust huvitatutele!
Registreerunud:
1. Hansa U I
2. Hansa U II
3. JK Loo
Kommentaar
-
Algselt postitas hansanet Vaata postitustDistsiplinaarkomisjoni protokoll
14.1. Kohustada võistkonda Tallinna FC Hanzanet.ee esinema avaliku vabandusega enne 15.oktoobrit 2008.a. Eesti Jalgpalli Liidu, Soccerneti ning enda kodulehel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rainis Vaata postitustRegistreerunud:
1. Hansa U I
2. Hansa U II
3. JK Loo
4. JK Jalgpallihaigla
Palun tee oma turniiri jaoks eraldi teema. Aitäh.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPalun tee oma turniiri jaoks eraldi teema. Aitäh.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustmis vahet seal on. hooaeg on kohe kohe läbi, vaevalt, et peale hooaega siin väga suurt arutlust tuleb. keegi varem polnud kurtnud veel.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVahet pole siis kui võtad junni pihku ja nuusutad ükskõik kummalt poolt, hais on ikka ühesugune.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustJumal küll, mis sa tast üldse kätte võtad? fui.karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar