Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mängust veel niipalju et oli suht raske mängida väiksel väljakul. Aga pika peale harjusime ära ja saime ka oma mängu käima. Sepal esimesel poolajal kolm superlööki mis kõik Tääksi väravavahi poolt tõrjutud said. Kehvema väravavahi juures oleks võinud skoor hoopis suurem olla. Seevastu vastaste tektika oli selge. Kas poole platsi pealt aut kasti või oma värava eest lahtilöök vastase kasti. Õnneks suutsime oma kasti suht puhtana hoida ja ega vastastel sihik ka eriti paigas sedakorda polnud. Teisel poolajal suutsime siis nurgalöögist ka ära lüüa. Metsis lõi ilusasti maapõrkega väravavahi jaoks püüdmatult seisuks 1:0 mis püsis ka mängu lõpuni. Aga muidu mõnusas õhkkonnas kulgenud mäng. Seega tänud ka vastastele ja kohtumiseni sügisringis
Võhma Vv oli Rd endine vv ja meil on nüüd VV jama: / põhi vv on rivist väljas(põlv) üks liiga väik ja kolmas pole vormis aga see pole mingi vabandus
edu kõigile pühapäevale!
Paide Kumake - JK Tribling 3:0(1:0). Paide ründas esimesel poolajal rohkem ja värava suudeti lüüa 41. minutil. Järgmisel rünnakul oli paidekatel võimalik edu suurendada, aga Triblingu väravavaht tegi suurepärase tõrje. Esimest poolaega domineeris siis Paide. Teise poolaja algul suudeti kohe eduseisu suurendada, kui paidekate keskpooli lõi 16m ilusti nurka ja seisuks 2:0. Kolmas värav löödi 80. minultil kui paremalt äärelt tuli terav tsenderdus ja vasak poolik lõi palli kindalt väravasse. Teisel poolajal mäng võrdsustus ja võimalusi oli ka Triblingul aga Paide vv oli tasemel ja suudeti oma värav puhtana hoida. Paide tegi siis oma esimese nullimängu ja tõusti uuesti tabeli liidriks. Väljak oli rahuldavas seisukorras(tasane aga libe), aga arvatavasti parim väljak kus te sellel hooajal mängida saate, sest väljak läheb iga päev üha paremaks:P.Mängu oli vaatamas 65 silmapaari, nii et neljanda liiga rekord ja publiku hulk tegi silmad ette ka eilsele Meistriliiga mängul TVMK ja Sillamäe Kalevi vahel kus oli 10 inimest mängu jälgimas
Tere Rolling Doors mängiajad. Mul on üks suur mure ning loodan Teie kõigi abile. Nimelt unustasin oma spordikoti Teie väljaku äärde (tänava äärde, kus parkisid FC Kose mängijad autod), kus sees oli kogu minu jalka varustus. Küsimus, kas keegi märkas seal pärast meie lahkumist ühte spordikotti? Kui ei, siis äkki keegi elab seal nii lähedal ja tal pole suur vaev korra sinna tsekata.
Loodan tõesti väga Teie abile ja kui kott on kellegi Teie käes juba, tuleksin kohe sellele järgi. Leidjat ootab vaevatasu üks kast Red Bulli (24purki).
Minu telefoni number on 56 654 553 ja nimi on Rein.
Ja palun, kui mõni Rollingu mängijatest seda teadet loeb, laske sõna lahti ning palun helistage mulle võimalikult kiiresti.
Mmm minu teada sai RD mängja selle kätte. Ja kui me vaatasime Vilj Kotka vs Koeru mängu siis sa helistasid, et hakkad kottile järgi tulema nii, et ma loodan sa said koti tagasi?
Paide kiired ja vihased sõitsid Järvakandi õlujalgpalluritest üle. Tulemuseks nagu juba öeldud juba 3:0 Paidele.
Paide mansa meenutab Keila oma, kus pea kõik mängijad on noored, kiired ja tehniliselt võrdselt head. Mõni vanem ja kogenum nende sekka. Õnne peab olema, et sellise mansaga viiki välja mängida, rääkimata siis võidust. Kumakese jalgpallurid viitsisid tööd teha ning Järvakandi mängijatele palliga liikumiseks ruumi ja aega ei antud. Esimese poolaja esimesel 20-25 minutil ei saanudki me millegi muuga kui kaitses istumisega hakkama. Hiljem tekkis meilgi võimalusi, kuid väravahõngu neis polnud. Nii et igati õiglane ja mängupildile vastav tulemus.
Aga kohtunikust. Tundub, et nende tegemistele võiks ka madalamates liigades rohkem tähelepanu pöörata. Käivad nemadki foorumites mängujärgsetel kommentaaridel silma peal hoidmas ning läbi asjaliku tagasiside on neilgi üht-teist kõrva taha panna. Tihedamini saaksid nad kindlasti "konstruktiivse" kriitika osaliseks, kuid tänane vilepartii oli väga hea ning kohtunik pädev. Rispekt.
Kommentaar