Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rait22 Vaata postitust
    Paide kiired ja vihased sõitsid Järvakandi õlujalgpalluritest üle. Tulemuseks nagu juba öeldud juba 3:0 Paidele.
    Paide mansa meenutab Keila oma, kus pea kõik mängijad on noored, kiired ja tehniliselt võrdselt head. Mõni vanem ja kogenum nende sekka. Rispekt.
    Sellisel juhul ei ole te Rapla FC Florat veel näinud:P
    FC Kose

Kommentaar

Algselt postitas kaits3 Vaata postitust
      Sellisel juhul ei ole te Rapla FC Florat veel näinud:P
      Rispektisin ma oma eelmises postituses siiski kohtunikku.
      Ja Flora Rapla on mulle tuttav mansa, mis tegelikult peaks juba eelmisel hooajal mängima kõrgemal tasemel.

Kommentaar

Valik pilte kohtumisest Paide vs Järvakandi, pühapäeval 27.04.
        Piltidel on valdavalt sinisärgid, aga leidub ka Paide mängijaid, fänne.

Kommentaar

Võin ka enda poolt julgelt kohtunikku kiita. IV liigas näeb nii head taset ilmselt arva.

Samuti Järvakandi meeskonda. Mängisid kompaktselt kaitses, üldiselt korrektselt ja kindlasti on hooaja lõpuks vähemalt tugevad tabeli keskmikud.

Pildid on 5+, aga kas neid kuskilt äkki korraga alla saab tõmmata? rar-iks pakitud vms. Oleks mugavam kollektsiooni lisada, hooaja lõpetamisel hea kasutada.

---------------------
          Paide Kumake esindaja

Kommentaar

Algselt postitas barca4ever Vaata postitust
            Võin ka enda poolt julgelt kohtunikku kiita. IV liigas näeb nii head taset ilmselt arva.

Samuti Järvakandi meeskonda. Mängisid kompaktselt kaitses, üldiselt korrektselt ja kindlasti on hooaja lõpuks vähemalt tugevad tabeli keskmikud.

Pildid on 5+, aga kas neid kuskilt äkki korraga alla saab tõmmata? rar-iks pakitud vms. Oleks mugavam kollektsiooni lisada, hooaja lõpetamisel hea kasutada.

---------------------
            Paide Kumake esindaja
            Et ma igasuguses itinduses suhteliselt dammääss olen, siis pakkimisest rar-ks ma kaasa rääkida ei oska. Küll aga võin kõrvetada plaadi ja kasvõi posti panna.

Kommentaar

Lisan Tääksi 0 - 1 Emmaste mängu kohta kah mõned read, kuigi midagi väga põrutavat öelda pole. Plats oli üsna väike (Emmastes on laiust vaat et sama palju kui Võhma väljakul pikkust) ja esialgu oli harjumatult vähe ruumi palliga liiklemiseks, millele aitasid kaasa ka platsi ebatasasused. Tulemuseks meie mängude algustele omased sihitud pallipeksmised ja lollakad pallikaotused suhteliselt varajases ründefaasis, mistõttu tuli eriti poolkaitsjatel suure hoolega edasi-tagasi vihtuda. Aegamööda harjusime olukorraga, kuid mäng käis ikka kiiresti ühest kastist teise ja tagasi. Nagu Egon mainis, saime esimese poolaja teises pooles ka mõned head löögid vastase raamide vahele, kui väravavaht oli tasemel. Mäng oli muidu üsna võimalustevaene, kuigi platsi väikeste mõõtmete tõttu pall üsna tihti mõlemas kastis käis. Tääksi kasutas peamiselt pikka palli, kas siis värava alt lahtilöögist või audisisseviskest meie kasti juurde. Parema õnnestumise korral suudavad nad loodetavasti mitmele meeskonnale kodus peavalu valmistada, eriti kui vastased taolisel platsil mängima harjunud pole.

Teine poolaeg jätkus sarnaselt: meie väravavaht eriti tõrjeid tegema ei pidanud, kuigi palli sai üsna palju puutuda. Üsna varsti saime nurgalöögist värava, lisaks oli paar head võimalust, mille oleksime pidanud realiseerima. Üks näiteks minu söödust paremale karistusala nurga juurde, kus Sepal vaba ruumi väravale liikuda oli, väravavaht tõrjus 10-12 meetrit terava nurga alt sooritatud löögi viiekasti ja ma oleksin pidanud lahtise palli võrku koksama, kuid jäin mökutama. Mõni minut hiljem andsin vasakult otsajoone lähedalt tsenderduse tagumisse posti otse Sepa pea peale, kuid ta löök ebaõnnestus. Viimased 10-15 minutit pressis Tääksi kõvasti ja paaril korral oli õhus ka pendlalõhna, kuid vähese ruumi tõttu korralikult löögile nad ei pääsenud ja loomade jalgpallis skoori ei tehtud.

Meilt selle hooaja esimene nullimäng, eelmisel hooajal võtsime igas kohtumises vähemalt ühel korral palli oma võrgust välja. Kohtunik oli täitsa OK. Mõlema meeskonna mängijad olid ka suhteliselt rahumeelsed, mistõttu erilisi teravusi ette ei tulnud ka.

Platsi ääres hakkas silma üks venekeelne keskealine purjus ja ropusuine Tääski "fänn". Käisin viimati Võhmas mängimas ca 4 hooaega tagasi (Faunaga), ka siis oli paar sellist elumeest kohalikele kaasa elamas.
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Paide puhul hakkab silma, et nii meie mängu kui Järvakandi puhul teisel poolajal kadus nende mängutempo ja võitlusind jahtus. Kas ohumärgid, et poisid ei pea tervet mängu vastu või lasevad eduseisus jala sirgeks?
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kas ma olen ainus, kes ootab Linnugripi ja Saue vastasseisu?

Kommentaar

Algselt postitas missska Vaata postitust
                    Kas ma olen ainus, kes ootab Linnugripi ja Saue vastasseisu?
                    aga mis sa sest ootad?

Kommentaar

Tean et Linnugripi koosseisus on selles mängus puuduvaid mehi.

Kommentaar

Psühholoogia, füüsis ja asjaolu, et 0:2 ja 0:3 kaotusseisus peab vastane niivõinaa rohkem rünnakule panustama, et võitu või auväravat püüda, aga iga mäng ei õnnestu tekkivat lisaruumi nii edukalt ära kasutada, et 9 kolli lüüa.
                        Kuskil seal on tõde peidus

PS. Ja kui Emmastes oli erinevaid tegureid mängus - väravavaht, kohtunik jne - siis kodumängus oli väga palju ilusaid tüdrukuid vaatamas ja poisid jooksid küll elu eest :P
                        Algselt postitas dareth Vaata postitust
                        Paide puhul hakkab silma, et nii meie mängu kui Järvakandi puhul teisel poolajal kadus nende mängutempo ja võitlusind jahtus. Kas ohumärgid, et poisid ei pea tervet mängu vastu või lasevad eduseisus jala sirgeks?

Kommentaar

Algselt postitas missska Vaata postitust
                          Tean et Linnugripi koosseisus on selles mängus puuduvaid mehi.
                          ka endalegi üllatuseks avastasin, et Saue - Linnugripi mäng toimub Volbriõhtul seega ega isegi ei oska Saue kooseisu ette ennustada, aga vahet ei ole mängu peame ikkagi ära

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
                            ka endalegi üllatuseks avastasin, et Saue - Linnugripi mäng toimub Volbriõhtul seega ega isegi ei oska Saue kooseisu ette ennustada, aga vahet ei ole mängu peame ikkagi ära
                            ZAIBIIS. Muidugi

Kommentaar

Algselt postitas barca4ever Vaata postitust
                              PS. Ja kui Emmastes oli erinevaid tegureid mängus - väravavaht, kohtunik jne
                              :P

Ma ei saa nüüd küll aru, kuidas teie väravavaht segas teil rohkem väravaid löömast või kohtunik negatiivse tegurina tundus (vilistas teie kasuks olematu penalti, muul ajal oli vile enamasti taskus )...

Kommentaar

Pidasin silmas seda, et väravavaht ei jõudnud mängule, kuigi lubas seda. Väravavaht tuli valida mängijate hulgast ja see võis moraali langetada.
                                Määratud kohtunik ei ilmunud kohale, seeläbi venis mängu algus ja soojendus, samuti olid lõpus juba väiksed mõtted, kas praamile ikka jõuame või tuleb 4h sisustada kuidagi

Pealtnäha võib-olla väikesed põhjused, aga igaühele mõjuvad sellised asjad erinevalt, noortele eriti. Kindlasti ei taha ma väita, et Emmaste oleks väärinud 9 palli võrgust noppimist, vabalt oleks võinud 3:3 peale minna või hullemini. Kohtunik oli tubli, et vile ära tegi ja mäng peetud sai. Penalti oli küll suht uskumatu jah, aga fair-play karma tahtis, et see ära tõrjutaks
                                Algselt postitas dareth Vaata postitust
                                :P
                                Ma ei saa nüüd küll aru, kuidas teie väravavaht segas teil rohkem väravaid löömast või kohtunik negatiivse tegurina tundus (vilistas teie kasuks olematu penalti, muul ajal oli vile enamasti taskus )...

Kommentaar

Working...
                                X