Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
    Ka Emmastel oleks tore Rollingutega rinda pista
    Äkki trehvame veel alagrupiski kokku
    no kui alagrupis kokku ei trehva, siis kohtume finaalis
    sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Keila on kindlasti kohal .

Kommentaar

väga tore

aga kui nt Saue loobub, kas siis pakutakse kohta Järvakandile jne?
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
          Raplale edu III liiga viimastega mängimisel, põhimõtteliselt peaks teil juba medal käes olema
          kunagi ei või teada

Kommentaar

Fc Kosega võite ilmselt seal kohtuda

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
              väga tore

aga kui nt Saue loobub, kas siis pakutakse kohta Järvakandile jne?
              põhimõtteliselt peaks nii olema jah aga enne Järvakandit pakutakse kohta Tääksile sest nemad jäid liigatabelis ettepoole !
              sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
                Sauest ei tea kahjuks midagi, mingi aeg oli kuskilt kuulda, et järgmisel hooajal loobutakse IV liigas mängimisest...ma loodan et nii ei juhtu, hea ikka kui vanad tuttavad jälle kevadel koos
                Saue on mõlema meeskonnaga kohal minu andmetel, ise küll seekord ei osale. SJKII järgmise hooaja kohta kindlamat infot saab ilmselt järgmisel kalendriaastal.

Kommentaar

Paluks kelleltki Märjamaa mehelt kasutaja SipS kontakttelefoni või kasvõi kellegi telefoni sealt, kes võiks SipSi kontakte teada.
                  Võiks saata stenkivistik@hotmail.com, et mitte siin foorumis päris avalikult teiste kontakte loopida.
                  Tänud ette!

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                    Saue on mõlema meeskonnaga kohal minu andmetel, ise küll seekord ei osale. SJKII järgmise hooaja kohta kindlamat infot saab ilmselt järgmisel kalendriaastal.
                    kahju, et meie liiga selle hooaja omaväravakunn eemale jääb :P
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

kahju, et meie liiga selle hooaja omaväravakunn eemale jääb :P
                      Ma teen palju musta tööd, mida statistika ei näita

Ma seda teist üldse ei mäleta muidu, üks kenake oli Kosega mängus igatahes, mis oli sel hooajal muuski mõttes rekordiline

Aga statistikast rääkides, mängisin ma sel hooajal ründaja positsiooni 45 minutit ja see tõi ka värava. Ma arvan, et ma olen raisatud talent

PS. Väike enesehuumor ei tee kunagi paha.

Kommentaar

:d

101010

Kommentaar

Kas Paide on ka minemas? Ma ise arvan küll, neil peaks noori ja vihaseid ka "talviseks" ajaks jätkuma. Linnugripp ja Märjamaa? Tore oleks igatahes näha, kuidas meie liiga meeskonnad teiste sama taseme klubidega vahetus konkurentsis hakkama saavad.

Kui paljud meeskonnad praegusel ajal trenni teevad? Mitu Emmaste tüüpi, kes tlnas pesitsevad, käivad kuni 2x nädalas kunstmuru peal palli lükkamas (enamjaolt koos mõnede FC Elva ja Kärdla mängijatega), nii et pallile pihta peaksime ikka saama.

Kommentaar

Aastalõputurniir toimub kunstmurul.
                            Lähemalt saab lugeda siit!

Kommentaar

Kas Paide on ka minemas? Ma ise arvan küll, neil peaks noori ja vihaseid ka "talviseks" ajaks jätkuma. Linnugripp ja Märjamaa? Tore oleks igatahes näha, kuidas meie liiga meeskonnad teiste sama taseme klubidega vahetus konkurentsis hakkama saavad.

Kui paljud meeskonnad praegusel ajal trenni teevad? Mitu Emmaste tüüpi, kes tlnas pesitsevad, käivad kuni 2x nädalas kunstmuru peal palli lükkamas (enamjaolt koos mõnede FC Elva ja Kärdla mängijatega), nii et pallile pihta peaksime ikka saama.
                              Paide kohal!

Kommentaar

Linnugripp peaks ka kohal olema.

Kommentaar

Working...
                                X