Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
aga Rollingutele soovin ma suurt edu, mehed tegid mis suutsid ja kodus on nad ikka väga pähkel. loodan et jätkate samasvaimus ja tänan kõiki meeskondi kellega mängisime!
aga Rollingutele soovin ma suurt edu, mehed tegid mis suutsid ja kodus on nad ikka väga pähkel. loodan et jätkate samasvaimus ja tänan kõiki meeskondi kellega mängisime!
Tänud, edu on meil tarvis
eks me üritame ikka endast parima anda ja kui suudame ka võistkonna terve hooaja koos hoida, siis usun et ei ole üldsegi mitte ebareaalne 2010 hooajal juba III liigas koos mängida
Ei tea, kas Keila ja Saue ka näole annavad? Keila tõenäoliselt küll.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Ei tea, kas Keila ja Saue ka näole annavad? Keila tõenäoliselt küll.
ma usun ka et Keila on kohal, sest kui vaadata erinevatest foorumitest hiljuti korraldatud turniiride kohta infot, siis Keila igalpool kohal ja suht kõrgel kohal !
Sauest ei tea kahjuks midagi, mingi aeg oli kuskilt kuulda, et järgmisel hooajal loobutakse IV liigas mängimisest...ma loodan et nii ei juhtu, hea ikka kui vanad tuttavad jälle kevadel koos
Kommentaar