Algselt postitas rait22
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustpalju teid sindrinahku siis tulemas on? :P
Sel aastal võtame tagasihoidlikumad kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitusthttp://jalgpall.struktuur.ee/3135
Üks reeglite rikkumine ka, pole te viletsam liiga midagi, et ainult joonte pärast +:- saate.
Näiteks Järvakandi sai 6450 eeku trahvi joonistamata piiride eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas rait22 Vaata postitustRD, ärge tehke karistusest saladust.
aga selles suhtes on EJL ikka kiire, kui vaja trahve saata laiali, kunagi oli aga teema selles et kohtunik ei ilmunud mängule ja siis tahtsime sõidukulude arve EJL-ile saata , siis hakati kohe sebima aga kohtunikku ei leitud ja lõpuks pidid vastased sebima inimese kes mängu ära vilistaks ja meil ei olnud sellessuhtes midagi köhida...
aga tore et trahvi saime, nüüd saate jälle RD-le panna, oligi juba liiga vaikseks jäänudja tundub et paljud siin muud ei oskagi kui ainult soiuda kui sitt RD on aga minu arust on hea kui te meid alahindate....kui pähe saame olete õnnelikud et teil oli õigus ja kui võidame siis oleme meie õnnelikud...vähemalt saame ise oma mängu mängida ilma mingisuguse võidu kohustuseta...
hooaeg on meie jaoks hästi alanud, las need jooned ja suured kaotused jääda, eks kõik võivad kaotada erinevatel põhjustel... ja isiklikult julgen väita et tegemist viljandimaa parima meeskonnaga, mitte mänguoskuselt vaid sisekliimaltnii et uskuge ming ärge matke meid veel maha, sest üle poole hooaja on ju veel ees ja eks teil tuleb ka vahest halbu päevi...
EDU neile kes teevad asja südamega ja enda jaoks !!!
nendele kes siin kritiseerivad kõiki ja kõike, neile soovin tikkige edasi...sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
25 kasti Kulda
Algselt postitas rait22 Vaata postitustRD, ärge tehke karistusest saladust.
Kommentaar
-
Algselt postitas sebikas Vaata postitustselle raha eest oleks saanud järvakandi ja rd, 25 kasti Saku Kulda osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas rooney07 Vaata postitustOi poisid
mul tunne, et jutt kaob juba suivalt jalkast eemale:d
Ma saan aru et Õlleliiga
aga noh, erinevaid õllemaitseid võiks ikke mujal arutada
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitust...
Mängutempo oli palava ilma tõttu väga aeglane ning värava taha lennanud pallide järel käimine võttis tohutu aja (eriti Märjamaa tüüpidel. Eriti teisel poolajal saime rahulikult lükata ja suurema osa ajast oli pall meie kontrolli all. Ma ei tea, kui palju Märjamaal mehi puudu oli (neil 2 vahetust), aga selle ilmaga nad küll mängida ei jaksanud. Tihti hilinesid olukordadesse ja üritasid vähemalt mehele pihta saada, kui pallini ei jõudnud. Mina sain näiteks kaks korda väga valusasti pihta (peaaegu-et-strateegilistesse kohtadesse), vähemalt osad Märjamaa mehed võiksid mõelda, et see on ikka harrastusjalgpall ega pea tingimata vastaseid vigaseks peksma, olgugi et seda alati meelega ei pruugita teha.
Üldiselt valitses aga meeldiv õhkkond ning edu Märjamaale edaspidiseks. Samas ei saa ma aru, kuidas on sellise mänguga võimalik tabeli tipus olla.
Kohtunik oli väga viis.
Palli kontrollisite küll aga see oli ehk maksimum 15 minutit teise poolaja alguse poole. Edasi oli suht võrdne.
Üks mees sai teil jah paar korda pihta strateegilisse kohta ja päris valus oli kõrvalt vaadata aga ehk ei tekkinud jäävaid kahjustusi :P
Meil oli tõesti palju mehi puudu. Olekski 10 olnud kui 2 päästeka meest poleks saanud tulla.
Kommentaar
-
Algselt postitas helvety Vaata postitustPall käis märjamaa värava taga ehk 5 korda, mis olid tõesti väga metsa taotud pallid. Miks peaks meie väravavaht neil järgi jooksma kui käia võib ka?
Palli kontrollisite küll aga see oli ehk maksimum 15 minutit teise poolaja alguse poole. Edasi oli suht võrdne.
Üks mees sai teil jah paar korda pihta strateegilisse kohta ja päris valus oli kõrvalt vaadata aga ehk ei tekkinud jäävaid kahjustusi :P
Meil oli tõesti palju mehi puudu. Olekski 10 olnud kui 2 päästeka meest poleks saanud tulla.
Teise poolaja teisel poolel me mootor jah enam väga õlitatult ei töötanud, eks nii meie kui teie mehed väsisid ja paar lihtsat viga kaitses ei andnud meile võimalust mängu tagasi tulla.
See "üks mees" olin mina ja õnneks päris kümnesse ei saanud, aga kõrvalt on sinine ja paistes küll.
Jajaa, oleks pidanud metsa põlema panema, oleksime saanud ülekaalus mängida. :PI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
LP. Saue JK II mängijad, kuna nädalavahetusel lubas ilmataat väga palavat ilma, siis otsustasime et sõidame oma kodumängu pidamiseks teile lähemale, täpsemalt Kernusse
nii et mäng siis toimub laupäeval, 07.06, kell 12:00 aga Kernu PK staadionil ( pidi toimuma Suure-Jaani Gümn. staadionil )
Kohtumiseni siis laupäeval !sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustSuure-Jaanis plats täiesti kollaseks kuivanud, kivikõva ja tolmune?
kõva on ta küll ja tolmune ka ja kuna vihma nii pea ei lubata, siis järjest hullemaks läheb... aga mängukoha muutus ei ole üldse sellega seotud, lihtsalt vald tegi väikse apsu ja pani ühele päevale 2 üritust ning lihtsam oli meid mujale orgunnida kui sadu inimesi kes samuti on laupäevaks samale staadionile kutsutud.
Ise ei kujuta ainult ette milline see Kernu staadion on, nii nagu aru olen saanud siis on seal vist muruplats aga kindlalt ei tea.kui keegi teab võiks teada anda.
Tänud igasuguse asjakohase info eest juba ette !sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar