Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

0:1 jah keila - rapla. mängust nii palju, et väga võrdne mäng. keila õnnetu keskkaitse eksimus maksis mängu tulemuse. arvata oli, et tuleb võrdne lahing ja võidab, kes vähem eksib. muidu hea võitluslik, korralik tempo - omane oli rohkem teise liiga mängule kui 4nda. mõlemal satsil olid omad võimalused. keilal 1. poolajal 3-4. korra jäi napilt pikkusest puudu, korra sai kaitsja jala vahele jne. samas olid ka raplal omad zhansid, kus pall nibin-nabin veeres postist mööda. nö õiglasem ehk olnuks viik, kuid võitis see, kes vähem eksis.
    Keila JK nr 9

Kommentaar

mulle meeldisid keila mängust just need cheerleaderid kes seal platsi ääres aelesid. tekitasid sportlikku viha

Kommentaar

Algselt postitas El Nino Vaata postitust
        mulle meeldisid keila mängust just need cheerleaderid kes seal platsi ääres aelesid. tekitasid sportlikku viha
        pead silmas neid kenasid "daame" ?
        Keila JK nr 9

Kommentaar

Emmaste - Pärnu Guwalda
          7:2

Pärnu oli 9`kesi

Kommentaar

Emmaste tuleb Karikamängule Viljandi ikka täieskoosseisus`?
            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
              Emmaste - Pärnu Guwalda
              7:2

Pärnu oli 9`kesi
              9 pluss väravavaht, kui minu silm ei petnud.

Aga jah,

Emmaste - Guwalda 7:2 (3:1)

Emmaste väravad: Juhanson x3, Taelma x2, Nurk, Sepp.

Meie jaoks oli suhteliselt lihtne mäng, kuna platsi peal oli ruumi piisavalt ja seetõttu oli poistel piisavalt aega mõelda, mida teinekord õnneks ka tehti. Samas trügisime tihtipeale mitmekesi kasti, mistõttu ruumi oli vähe ja õlleliiga tasemel mängijad ei suutnud neid olukordi enamikel juhtudel lahendada. Väravaid oli igale maitsele: kaks kauglöökidest, üks tsenderdusest peaga, kaks väravaesiesest saginast, üks penaltist (mille oleks võinud ka minu arvates andmata jätta) ja üks kastist. Kombekohaselt jäeti palju ka löömata, lisaks saime mingi 4-5 korda latile pihta. Guwalda väravad tulid nurgalöögist peaga (viigivärav) - ühes postis ei olnud mängijat ja sinna löök tuli - ning mängu lõpus ei suutnud kaks kaitsjat pika palliga hakkama saada (mitmendat korda ma sel hooajal seda kirjutan juba?) ja teiseks poolajaks väravasse vahetatud väljakumängija üks-ühele olukorda ära ei võtnud.

Tegelikult oli ka meil koosseisu kokkusaamisega probleeme, viimasel hetkel ajasime kodust kaks tüüpi välja, nii et saime lausa ühe vahetuse teha.
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                Emmaste tuleb Karikamängule Viljandi ikka täieskoosseisus`?
                Eks ikka püüame, kuid ega see nädalasisene aeg meid eriti ei soosi. Need, kes Hiiumaal tööl peavad käima, jäävad kindlasti maha. Samuti paar tüüpi, kes Saaremaal koolis.
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Keila 3 viimast esitlust ei ole eriti head olnud ja eks nüüd need kaks viimast viiki võivad maksta meile 3 koha.

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
                    pead silmas neid kenasid "daame" ?
                    teie ''reservmeeskonda''

Kommentaar

Algselt postitas El Nino Vaata postitust
                      teie ''reservmeeskonda''
                      Meie fännid olid need ja kaks vigastatudJa isegi olin seal

Kommentaar

Dareth, vist ikka oli vastaseid 9?! nii lugesime meie , võisime ka eksida!!:-) Tegelikult ju vahet ei ole ,aga minu jutu mõte see, et endal kogemus siin ,kui eenukas eksis mie liiga foorumis ühe mängija võrra ja sellest tehti kohe skandaal!:-)))))) :-) Ag tublid olite, edu teile!! Ja ilusaim värav kindlasti sinu löödud värav, kui nüüd ikka oled see keda mina tean -arvan!:-))))) Ja võit oleks võinud vabalt olla ,vähemalt 10 -e väravaline!:-)
                        veteran:-)

Kommentaar

dareth on pikkade juustega ja imeliku lauluga noormees.

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                            Dareth, vist ikka oli vastaseid 9?! nii lugesime meie , võisime ka eksida!!:-) Tegelikult ju vahet ei ole ,aga minu jutu mõte see, et endal kogemus siin ,kui eenukas eksis mie liiga foorumis ühe mängija võrra ja sellest tehti kohe skandaal!:-)))))) :-) Ag tublid olite, edu teile!! Ja ilusaim värav kindlasti sinu löödud värav, kui nüüd ikka oled see keda mina tean -arvan!:-))))) Ja võit oleks võinud vabalt olla ,vähemalt 10 -e väravaline!:-)
                            Võis jah üheksa olla, ma vilksamisi lasin enne avavilet silmad vastase platsipoolest üle ja sain kümme, hiljem keskendusin mängule. Kahju, et teised kaks kauglööki latti läksid, muidu oleks võinud veel ilusaid väravaid tulla.

Kommentaar

Kompanii 1-3 Kumake.

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                                dareth on pikkade juustega ja imeliku lauluga noormees.
                                mul ei olegi oma laulu

Kommentaar

Working...
                                X