0:1 jah keila - rapla. mängust nii palju, et väga võrdne mäng. keila õnnetu keskkaitse eksimus maksis mängu tulemuse. arvata oli, et tuleb võrdne lahing ja võidab, kes vähem eksib. muidu hea võitluslik, korralik tempo - omane oli rohkem teise liiga mängule kui 4nda. mõlemal satsil olid omad võimalused. keilal 1. poolajal 3-4. korra jäi napilt pikkusest puudu, korra sai kaitsja jala vahele jne. samas olid ka raplal omad zhansid, kus pall nibin-nabin veeres postist mööda. nö õiglasem ehk olnuks viik, kuid võitis see, kes vähem eksis.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas El Nino Vaata postitustmulle meeldisid keila mängust just need cheerleaderid kes seal platsi ääres aelesid. tekitasid sportlikku viha?
Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Algselt postitas kuusepets Vaata postitustEmmaste - Pärnu Guwalda
7:2
Pärnu oli 9`kesi
Aga jah,
Emmaste - Guwalda 7:2 (3:1)
Emmaste väravad: Juhanson x3, Taelma x2, Nurk, Sepp.
Meie jaoks oli suhteliselt lihtne mäng, kuna platsi peal oli ruumi piisavalt ja seetõttu oli poistel piisavalt aega mõelda, mida teinekord õnneks ka tehti. Samas trügisime tihtipeale mitmekesi kasti, mistõttu ruumi oli vähe ja õlleliiga tasemel mängijad ei suutnud neid olukordi enamikel juhtudel lahendada. Väravaid oli igale maitsele: kaks kauglöökidest, üks tsenderdusest peaga, kaks väravaesiesest saginast, üks penaltist (mille oleks võinud ka minu arvates andmata jätta) ja üks kastist. Kombekohaselt jäeti palju ka löömata, lisaks saime mingi 4-5 korda latile pihta. Guwalda väravad tulid nurgalöögist peaga (viigivärav) - ühes postis ei olnud mängijat ja sinna löök tuli - ning mängu lõpus ei suutnud kaks kaitsjat pika palliga hakkama saada (mitmendat korda ma sel hooajal seda kirjutan juba?) ja teiseks poolajaks väravasse vahetatud väljakumängija üks-ühele olukorda ära ei võtnud.
Tegelikult oli ka meil koosseisu kokkusaamisega probleeme, viimasel hetkel ajasime kodust kaks tüüpi välja, nii et saime lausa ühe vahetuse teha.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEmmaste tuleb Karikamängule Viljandi ikka täieskoosseisus`?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas drago Vaata postitustpead silmas neid kenasid "daame"?
Kommentaar
-
Algselt postitas El Nino Vaata postitustteie ''reservmeeskonda''Ja isegi olin seal
Kommentaar
-
Dareth, vist ikka oli vastaseid 9?! nii lugesime meie , võisime ka eksida!!:-) Tegelikult ju vahet ei ole ,aga minu jutu mõte see, et endal kogemus siin ,kui eenukas eksis mie liiga foorumis ühe mängija võrra ja sellest tehti kohe skandaal!:-)))))) :-) Ag tublid olite, edu teile!! Ja ilusaim värav kindlasti sinu löödud värav, kui nüüd ikka oled see keda mina tean -arvan!:-))))) Ja võit oleks võinud vabalt olla ,vähemalt 10 -e väravaline!:-)veteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustDareth, vist ikka oli vastaseid 9?! nii lugesime meie , võisime ka eksida!!:-) Tegelikult ju vahet ei ole ,aga minu jutu mõte see, et endal kogemus siin ,kui eenukas eksis mie liiga foorumis ühe mängija võrra ja sellest tehti kohe skandaal!:-)))))) :-) Ag tublid olite, edu teile!! Ja ilusaim värav kindlasti sinu löödud värav, kui nüüd ikka oled see keda mina tean -arvan!:-))))) Ja võit oleks võinud vabalt olla ,vähemalt 10 -e väravaline!:-)I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuusepets Vaata postitustdareth on pikkade juustega ja imeliku lauluga noormees.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar