Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olgem ausad jokker mängu oli lus jälgida isegi väravast vaadates
1-5 jääb natuke hinge kriipima kuna ma kahe värava puhul olin täitsa
selgelt vales kohas aga mis teha peapõrutusega väravas ei olnud lihtne.
Kaarpall taha nurka oli liiga ilus.
Aga üldiselt oli mäng nauditav.vahepeal tuli selline 10 minutine möla
periood aga see oli ka nagu kõik.
Igatahes tänud ilusa mängu eest.
kahjuks nüüd ma ei saa natuke aega puuris istuda kuna teatud elemendid
keha küljes seda ei luba.
Krt. me tuleme ju teile täna külla ja ma lootsin, et Sina seisad väravas
FC Twister : FC Kiiu 5:1 (2:0)
Kiiu värava eest hoolitses vahetusest sekkunud Indrek Kahu.
Põhikaitsjate puudumisel valitses Kiiu kaitses kaos. Kui oli mängitud kuskil 5minutit suutis Twister kiirelt juhtima minna 2:0 ja Kiiu ei saanud midagi aru.
Kokkuvõttes võimalusi oli mõlemal, kuigi Twisteril rohkem. Meie keskvälja mees oli vist ainus , kes soovis sellest mängust ka mingit positiivset tulemust saavutada, kuna teistel mänguisu praktiliselt puudus. Üldiselt Twisteri vurr läks tööle ja asi toimis!
Täname viisaka kohtumise eest ja Kuusalus kindlasti proovime teile südimat vastupanu osutada!
Mäng ise toimus mõnusas sõbralikus õhkkonnas, Tapa on väga normaalne sats.
Nalja sai ka - vastaste väravavaht oli enne mängu vist liiga palju märjukest tarbinud ja oli sunntud korduvalt mängu ajal väravaposti kõrvale laskma
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Mäng ise toimus mõnusas sõbralikus õhkkonnas, Tapa on väga normaalne sats.
Nalja sai ka - vastaste väravavaht oli enne mängu vist liiga palju märjukest tarbinud ja oli sunntud korduvalt mängu ajal väravaposti kõrvale laskma
FC Muuga - FC Kiiu 1:0
väga sümpaatne sats seal Kiiul, selle eest ainult kiidusõnu.Härra kohtunikule tööga võib ka rahule jääda, hoidis mängu ilusti kontrolli all. Mäng toimus lausvihmas mis muutis väljaku väga libedaks ja palli põrke ettearvamatuks. Võimalusi oli mõlemal aga Muuga suutis ühe kiirrünnaku ka võrku sahistada. Kiiul jäi õnnest natuke puudu, Muuga väravavaht sai Kiiu rünnakulaviinide tõttu päris töise reede õhtu.
üks põhjustest on see et me ei olnud valmis nii jõhkraks mänguks, vigu oli selles mängus päris palju ning ega see kohtunik ka just kõige toredam olnud aga mis siin ikka järgmine mäng peame valmis olema selleks ning ei tohi lasta vastastel sellise mänguga oma mängu ära lõhkuda
Kommentaar