Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kehra JK Piraaja II - FC Muuga 1:2
    karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive Vaata postitust
      See mäng läks minu kapsaaeda. 3 väravat sisuliselt minu süü. Õiglane skoor oleks 4-4 või siis 3-4 Tapale, kuna teisel poolajal ei suutnud Atletik enam erilist midagi. Kohtunik oli ka paras m*nn!!!
      Ah, ei olnud selles kaotuses ainult sinu süüd. Eksis kogu kaitseliin. Atletiku ründajad mängisid olukorrad lõpuni, meie mitte. Kaks väravat võib kirjutada ka minu arvele. Võin ka eksida, ent väljakult tundus nagu oleks Atletik paar väravat sulust löönud. Igatahes kohtunik enne sulge ei näinud, kui meie kapten ta korralikult läbi sõimas. Teisel poolajal oli juba lust mängida. Sööt liikus kenasti ja kõik võitlesid ent, kahjuks jäi seis nukraks.

Kommentaar

Huvitav kas see oli varajasest kellaajast või ilmastikuoludest, kuid need anzi vennad olid küll natukene kiiksuga. Mitte küll kõik, kuid enamus. Kes kuulutas üle väljaku, et Ja sanimaju kikboxam ja kes lihtsalt väljakult ära tahtis joosta, et tema ei mängi ja temale tehakse liiga...
        Kahju, et viik ainult. Oleks nende pisaraid tahtnud ka ikka näha.
        Ja need kuradi vittsilmsed hobunikkujad võiksid jalgpalli mängida, mitte platsil mölisemise ja virisemisega tegeleda.

Kommentaar

vabandan ebatsensuursete sõnade kasutamise eest

Kommentaar

Hea
            Ja loomulikult hea töö Loo!

Kommentaar

tänud õnnitluste puhul

Kommentaar

Kui ma nüüd õigesti uurisin tabelit,siis Jokker on võitnud selle IV Ida tsooni,kolm vooru ennne lõpppu.
                i don t like u u don t like me

Kommentaar

Miks keegi õnne ei soovi võitjale? Ilmselt ma ei eksi kui sel aastal kaks uut tulijat kohe otse edasi Kõigile jõudu ja jaksu, sest järgmine aasta ka V liiga tagasi Õnnitlused võitjale järgmine aasta kolmandas näeme

Kommentaar

Algselt postitas luque Vaata postitust
                    Miks keegi õnne ei soovi?
                    Õnnitlused Jokerile Võitluslik hooaeg oli, 2 ja 3 koht on veel jagamisel
                    JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust
                      Kehra JK Piraaja II - FC Muuga 1:2
                      Piraaja oleks pidanud tegelt selle mängu võitma, aga me lihtsalt ei suutnud ära lüüa jälle. Muuga esimene värav tuli kohe alguses peaga nurgalöögist(nagu tavaliselt ) suutsime aga suht kiirelt viigistada, kui Muuga kaitse eksis ja saime suht lihtsa värava, surusime terve mängu aga ei midagi enamat. Muuga kobistas lõpus veel ühe ära ja oligi asi tehtud...lõpus tahtis asi vähe käest ära ka minna kuna mehed mõtlesid, et nüüd on õige aeg mölisema ja lõhkuma hakata, õnneks lõppes kõik hästi.

Tänud Muugale hea mängu eest ja edu viimasteks voorudeks.

Kohtunik oli kah tõsine naljamees, vilistas vist tuule suuna järgi...ainuke õige vile oli siis kui ta mulle palli ära viskamise eest kollase vajutas, ülejäänd läksid kõik jumala lampi
                      YOU`LL NEVER WALK ALONE

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                        Kui ma nüüd õigesti uurisin tabelit,siis Jokker on võitnud selle IV Ida tsooni,kolm vooru ennne lõpppu.
                        Jokker kindlustas võidu juba 2:2 viigiga Muuga vastu

Et siis õnne Jokkerile!
                        YOU`LL NEVER WALK ALONE

Kommentaar

Algselt postitas yimanya Vaata postitust
                          Piraaja oleks pidanud tegelt selle mängu võitma, aga me lihtsalt ei suutnud ära lüüa jälle. Muuga esimene värav tuli kohe alguses peaga nurgalöögist(nagu tavaliselt ) suutsime aga suht kiirelt viigistada, kui Muuga kaitse eksis ja saime suht lihtsa värava, surusime terve mängu aga ei midagi enamat. Muuga kobistas lõpus veel ühe ära ja oligi asi tehtud...lõpus tahtis asi vähe käest ära ka minna kuna mehed mõtlesid, et nüüd on õige aeg mölisema ja lõhkuma hakata, õnneks lõppes kõik hästi.

Tänud Muugale hea mängu eest ja edu viimasteks voorudeks.

Kohtunik oli kah tõsine naljamees, vilistas vist tuule suuna järgi...ainuke õige vile oli siis kui ta mulle palli ära viskamise eest kollase vajutas, ülejäänd läksid kõik jumala lampi
                          Jah, jutt täitsa tõsi, Piraaja tegi hea esituse (nii hea kui seal mättaväljakul võimalik oli). Jõgi võttis ka jälle oma - vist 3 palli kui ma ei eksi. Möla ja asjatu lahmimise eest vabandused meiepoolt! Samas kasutati naguke liiga palju käsi mis sest, et tegu jalkaga aga see selleks Lõpp hea kõik hea!
                          JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

Kommentaar

Õnnitlused Jokkeri poistele liiga võidu puhul,
                            kes nüüd teiseks jääb peab veel ootama, kuigi villal on veel teoreetiline võimalus kolmandaks tõusta, ei usu ma seda et nad kolmanda koha kätte saavad, pakun et nende laeks jääb neljas koht, kõige huvitavam seis tuleb nüüd kohtadele 5-10, kuna nende kohtade vahe on ainult 6 punkti

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust
                              kuigi villal on veel teoreetiline võimalus kolmandaks tõusta, ei usu ma seda
                              3. FC Muuga 17 10 4 3 41 : 27 34
                              4. Tallinna JK Eston Villa 18 9 1 8 38 : 44 28

kus sa seda teoreetilist võimalust näed? mina küll ei näe...

Kommentaar

Tallinna FC Anzhi II - JK Eston Villa 2:2

Kommentaarid Villa kodukal.
                                Fight, Villa! "Enne töö siis lõbu "
                                http://www.estonvilla.ee/

Kommentaar

Working...
                                X