Kehra JK Piraaja II - FC Muuga 1:2
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustSee mäng läks minu kapsaaeda.3 väravat sisuliselt minu süü. Õiglane skoor oleks 4-4 või siis 3-4 Tapale, kuna teisel poolajal ei suutnud Atletik enam erilist midagi. Kohtunik oli ka paras m*nn!!!
. Teisel poolajal oli juba lust mängida. Sööt liikus kenasti ja kõik võitlesid ent, kahjuks jäi seis nukraks.
Kommentaar
-
Huvitav kas see oli varajasest kellaajast või ilmastikuoludest, kuid need anzi vennad olid küll natukene kiiksuga. Mitte küll kõik, kuid enamus. Kes kuulutas üle väljaku, et Ja sanimaju kikboxam ja kes lihtsalt väljakult ära tahtis joosta, et tema ei mängi ja temale tehakse liiga...
Kahju, et viik ainult. Oleks nende pisaraid tahtnud ka ikka näha.
Ja need kuradi vittsilmsed hobunikkujad võiksid jalgpalli mängida, mitte platsil mölisemise ja virisemisega tegeleda.
Kommentaar
-
Algselt postitas luque Vaata postitustMiks keegi õnne ei soovi?Võitluslik hooaeg oli, 2 ja 3 koht on veel jagamisel
JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga
Kommentaar
-
Algselt postitas sprinter Vaata postitustKehra JK Piraaja II - FC Muuga 1:2) suutsime aga suht kiirelt viigistada, kui Muuga kaitse eksis ja saime suht lihtsa värava, surusime terve mängu aga ei midagi enamat. Muuga kobistas lõpus veel ühe ära ja oligi asi tehtud...lõpus tahtis asi vähe käest ära ka minna kuna mehed mõtlesid, et nüüd on õige aeg mölisema ja lõhkuma hakata, õnneks lõppes kõik hästi.
Tänud Muugale hea mängu eest ja edu viimasteks voorudeks.
Kohtunik oli kah tõsine naljamees, vilistas vist tuule suuna järgi...ainuke õige vile oli siis kui ta mulle palli ära viskamise eest kollase vajutas, ülejäänd läksid kõik jumala lampiYOU`LL NEVER WALK ALONE
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustKui ma nüüd õigesti uurisin tabelit,siis Jokker on võitnud selle IV Ida tsooni,kolm vooru ennne lõpppu.
Et siis õnne Jokkerile!YOU`LL NEVER WALK ALONE
Kommentaar
-
Algselt postitas yimanya Vaata postitustPiraaja oleks pidanud tegelt selle mängu võitma, aga me lihtsalt ei suutnud ära lüüa jälle. Muuga esimene värav tuli kohe alguses peaga nurgalöögist(nagu tavaliselt) suutsime aga suht kiirelt viigistada, kui Muuga kaitse eksis ja saime suht lihtsa värava, surusime terve mängu aga ei midagi enamat. Muuga kobistas lõpus veel ühe ära ja oligi asi tehtud...lõpus tahtis asi vähe käest ära ka minna kuna mehed mõtlesid, et nüüd on õige aeg mölisema ja lõhkuma hakata, õnneks lõppes kõik hästi.
Tänud Muugale hea mängu eest ja edu viimasteks voorudeks.
Kohtunik oli kah tõsine naljamees, vilistas vist tuule suuna järgi...ainuke õige vile oli siis kui ta mulle palli ära viskamise eest kollase vajutas, ülejäänd läksid kõik jumala lampiLõpp hea kõik hea!
JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga
Kommentaar
-
Õnnitlused Jokkeri poistele liiga võidu puhul,
kes nüüd teiseks jääb peab veel ootama, kuigi villal on veel teoreetiline võimalus kolmandaks tõusta, ei usu ma seda et nad kolmanda koha kätte saavad, pakun et nende laeks jääb neljas koht, kõige huvitavam seis tuleb nüüd kohtadele 5-10, kuna nende kohtade vahe on ainult 6 punktikarm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Algselt postitas sprinter Vaata postitustkuigi villal on veel teoreetiline võimalus kolmandaks tõusta, ei usu ma seda
4. Tallinna JK Eston Villa 18 9 1 8 38 : 44 28
kus sa seda teoreetilist võimalust näed? mina küll ei näe...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar