Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mees vastab, et treenerile kaarti anda ei saa mis mõttes nagu?
    Kui ise reegleid ei tunne, siis ei maksa vast kohtunikku lolliks pidada..
    Treeneri võib ära saata platsi äärest küll, kuid kaarti talle näidata ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas big_fat_boss Vaata postitust
      Kui ise reegleid ei tunne, siis ei maksa vast kohtunikku lolliks pidada..
      Treeneri võib ära saata platsi äärest küll, kuid kaarti talle näidata ei saa.
      ja treener platsile tulla ka ei tohi
      karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

ja ära saatmine tähenda ju punasta KAARTI või mis, põhimõteliselt?

Kommentaar

Päris hea taktika, räige pikk ette ja üks vend jookseb ning saab läbi kaitse eksimuse läbi..isegi keskjoonelt pandi pikk lambist ette,
          Väga kole sats, mängustiililt.

muide,ma niisama mainisin*
          i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
            Päris hea taktika, räige pikk ette ja üks vend jookseb ning saab läbi kaitse eksimuse läbi..isegi keskjoonelt pandi pikk lambist ette,

kulla inimene.
            mänguilu eest punkti ei saa.
            mängime nii sest see toob edu.
            "tähtis pole töökäik vaid tulemus"

Kommentaar

[QUOTE=Herr Isekas;891759]ei taha et see teema siin "koledaks" läheb aga me ei lebanud maas niisama
              kui teie mees sõidab meie omale taldaga sisse siis pole tegu halamisega
              kui teine mees karjub sellepärast et me talt palli ära lööme siis see on halamine

ja sa vist nägid peaeagu topelt kaitses oli meid 5

Sess suhtes et teie mehed ainult halasid kui neilt puhtalt palli ära võtsime!
              näiteks see kaltsuga mees! nii kui libistasin ja talt pall oli läinud hakkas mölisema.
              Ja meie noored ei halanud ega ei olnud ka hea näitlemis oskusega, vaid olid kindlad vead.
              Ja kaitsete kohalt vaadates oli teid seal 8-9 tükki koguaeg nii et jh

Kommentaar

milline kaltsuga mees? meie parem poolik wä?
                minust jäid need halamised suht kaugele, lisaks see vaidlemine oli minu arust suht naljakaskõigil olex pidanud suud kinni teipima enne mängu, see mölisemine ei viinud kuhugi ja rikkus mängu suht ära
                aga mis sel vahet on palju MEID kaitses oli?

tänane mäng näitas et mäng Raasikul tuleb väga pingeline ja veel naljakam

Kommentaar

aa lisamata jäi
                  teie vaskapoolik või äärekaitse.
                  vingus ka natukene kui ma talt palli ära libistasin ja muidugi tuli lisaks mannetu appikarje . seega pole teie ka päris puhtada poisid

Kommentaar

Algselt postitas Herr Isekas Vaata postitust
                    aa lisamata jäi
                    teie vaskapoolik või äärekaitse.
                    vingus ka natukene kui ma talt palli ära libistasin ja muidugi tuli lisaks mannetu appikarje . seega pole teie ka päris puhtada poisid
                    Võta kokku nüüd ennast. Teema on end suhteliselt ammendanud juba. Vedas teil lihtsalt sel korral.

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust

Kui võistkond on sisuliselt kokku pandud nii 2 kuud tagasi, siis mingist mängustiilist on vara rääkida, sellega me alles tegeleme -selle koha pealt jokeri poisid õige jutt.Kyll aga kivi teie kapsaaeda - te olete oma mängustiili ja joonist kujundanud aastaid ja aastaid, mis tähendab, et te peaksite "mängustiilitud" võistkondadest yle sõitma iga kell...
                      Emotsioonid kontrolli alla noored! Mängudistsipliin ju sõltub paljugi sellest.
                      Loo poisid -tubli mäng!! Hoolimata mitme põhikoosseisu mängija puudumisel(vv ja meie parim väravalööja ning veel mõni) suutsite röövida punkte liiga liidrilt!

Kommentaar

Jõudu Loo poistele. Saite suure ``tükiga`` hakkama. See viik on teil küll võidu maitsega. Edu edaspidiseks.

Kommentaar

Tubli töö Sven ja JK Loole õnnitlused minu poolt!
                          Olles näinud mõlemat võistkonda siis Jokkeri tiimiga võrreldes oli Loo igastahes väga sümpaatne sats, see-eest Raasiku poisid provotserisid ja näitlesid igal võimalusel, et edu saavutada. Seda enam on hea meel, et neilt punkte rööviti. Väidan, et Raasiku peaks kuuluma III-ndasse liigasse ja võiks võita ilma et peaks ebasportlikke võtteid kasutama. Tervitused Raasiku treenerile, olen teda näinud noorteturniiridel paar korda platsil ringi jooksmas ja laste peale röökimas/ähvardamas. "Nauditav" vaatepilt - huumor elust enesest!

Raasiku poistelt tahaks küsida, kas see jutt on tõsi, et teie kuulsa treeneri poeg ei tohi oma juukseid ära lõigata või on see soeng lihtsalt sealkandis moes?

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                            Tubli töö Sven ja JK Loole õnnitlused minu poolt!
                            Olles näinud mõlemat võistkonda siis Jokkeri tiimiga võrreldes oli Loo igastahes väga sümpaatne sats, see-eest Raasiku poisid provotserisid ja näitlesid igal võimalusel, et edu saavutada. Seda enam on hea meel, et neilt punkte rööviti. Väidan, et Raasiku peaks kuuluma III-ndasse liigasse ja võiks võita ilma et peaks ebasportlikke võtteid kasutama. Tervitused Raasiku treenerile, olen teda näinud noorteturniiridel paar korda platsil ringi jooksmas ja laste peale röökimas/ähvardamas. "Nauditav" vaatepilt - huumor elust enesest!

Raasiku poistelt tahaks küsida, kas see jutt on tõsi, et teie kuulsa treeneri poeg ei tohi oma juukseid ära lõigata või on see soeng lihtsalt sealkandis moes?
                            tänud õnnitluste eest.
                            ja seda mis mina otseselt näitlemise all mõtlesinoli olukord kus meie mängija kaitses palli ära võtis ning 5 sekki hiljem hüppas jokkeri poiss stiilselt murule ning karjus ka seal midagi, ei näinud seal küll mitte kusagil viga ning meie mehed olid pikali maas ikka sellel ajal kui meile tehti viga( peale mängu oli päris hea vaadata kellel jala peal rohkem sinikaid on)
                            karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Tervitused!

FC Kiiu, kas saaksite siia oma kontakti panna?

Kommentaar

Pole mõtet nüüd vaielda siin...
                                Mäng jäi viiki,Loo tegi oma elu kaitsemängu,mis seal ikka.
                                Raasikul teil enam see ei õnnestu
                                Aga Sven,tuletan meelde ,et ega meie punt on ka kokku pandud alles enne liiga algust,mitte eelmine ega üle eelmine aasta.
                                Ja edu teistegi eespool meeskondade punktide võtmises.
                                Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.

Kommentaar

Working...
                                X