Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tartu maakonna mv 2008
Collapse
X
-
haserv-tartu vald 3:0.eriti närviline mäng oli..alates syydistustest,et kohtunik on söber ja et mida me yldse maakonda mängime,kui me liigat mängime ja noh passiivne suluseis..see möiste möeldi just täna meie poolt välja jne.ja muidugi,kui aus olla siis eesotsas mina ise , mängisime nagu kari lambaid.ma arvan,et treeneril oli kohati päris häbi meie mängu vaadata.esimene poolaeg löppes 0:0...sellega on köik öeldud.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitusthaserv-tartu vald 3:0.eriti närviline mäng oli..alates syydistustest,et kohtunik on söber ja et mida me yldse maakonda mängime,kui me liigat mängime ja noh passiivne suluseis..see möiste möeldi just täna meie poolt välja jne.ja muidugi,kui aus olla siis eesotsas mina ise , mängisime nagu kari lambaid.ma arvan,et treeneril oli kohati päris häbi meie mängu vaadata.esimene poolaeg löppes 0:0...sellega on köik öeldud.
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitusthaserv/tähtvere1:khk/sk 10 9:4.sihuke huvitav seis jäi .nii,et siis 1 vöit lahutab meid vöidust.
Kommentaar
-
Algselt postitas val Vaata postitustründaja kes saab kaks kollast ühe penalti löömisega on omaette tegelinski..pakkun vahetus HA-SERVILE-meie kaitsja,teie ründaja vastu ..)) v2ike paanika oli ... ja k6ik
))) aga see ei olnudki mina
)) see oli onopko!
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustegas haservi kaitse ka just kullatera ei olnud... esimesel poolajal andis viimane kaitsja tühjast kaks kord lihtsalt passi meie ründajale, kahjuks ei olnud resultatiivsus sama hea kui meie kaitsjalaga olgem ausad, kaitsemängija kes lööb kaks omaväravat ühes mängus on tase omaette
)))))
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar