Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tartu maakonna mv 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    nuu ei saa üldse enam aru,kus keegi mängib
    seesamunegi khk mängib teises alagrupis.ma ei kujuta ette kus see eluvend vöttis selle,et me kellegiga viiki mängisime.
    nr 31

Kommentaar

pakkuge kes võidab turniiri?

Kommentaar

haserv-tartu vald 3:0.eriti närviline mäng oli..alates syydistustest,et kohtunik on söber ja et mida me yldse maakonda mängime,kui me liigat mängime ja noh passiivne suluseis..see möiste möeldi just täna meie poolt välja jne.ja muidugi,kui aus olla siis eesotsas mina ise , mängisime nagu kari lambaid.ma arvan,et treeneril oli kohati päris häbi meie mängu vaadata.esimene poolaeg löppes 0:0...sellega on köik öeldud.
        nr 31

Kommentaar

BOG ONOPKO TEGI m2ngu!!!!!
          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
            haserv-tartu vald 3:0.eriti närviline mäng oli..alates syydistustest,et kohtunik on söber ja et mida me yldse maakonda mängime,kui me liigat mängime ja noh passiivne suluseis..see möiste möeldi just täna meie poolt välja jne.ja muidugi,kui aus olla siis eesotsas mina ise , mängisime nagu kari lambaid.ma arvan,et treeneril oli kohati päris häbi meie mängu vaadata.esimene poolaeg löppes 0:0...sellega on köik öeldud.
            Vahur, ikka oli kohati päris häbi , lihtsalt ma tean ,et teie oskate mängida väga kõvasti!!! aga praegu mängus on mingi langus!!! no muidugi kõige tähtsam on see , et me korjame punktit ja võidame!!! aga ikkagi olete tublid!!!

Kommentaar

haserv/tähtvere1:khk/sk 10 9:4.sihuke huvitav seis jäi .nii,et siis 1 vöit lahutab meid vöidust.
              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                haserv/tähtvere1:khk/sk 10 9:4.sihuke huvitav seis jäi .nii,et siis 1 vöit lahutab meid vöidust.
                päris mõnusat hokit mängisite

Kommentaar

ei saa öelda,et nalja ei saand.vastastelt 2 eriti omapärast omaväravat mida just igapäev ei näe.nagu näiteks pendlast tagasi tulnud pall täiega enda väravasse.
                  nr 31

Kommentaar

h2sti l6i! sellist kaitset on vaja meie ryndajasse!

Kommentaar

Kurat no erit zabajenz vend siis sel juhul
                      kuna talle pakkumise teete

Kommentaar

egas haservi kaitse ka just kullatera ei olnud... esimesel poolajal andis viimane kaitsja tühjast kaks kord lihtsalt passi meie ründajale, kahjuks ei olnud resultatiivsus sama hea kui meie kaitsjal aga olgem ausad, kaitsemängija kes lööb kaks omaväravat ühes mängus on tase omaette

Kommentaar

ründaja kes saab kaks kollast ühe penalti löömisega on omaette tegelinski..pakkun vahetus HA-SERVILE-meie kaitsja,teie ründaja vastu ..

Kommentaar

haservi mehed on liiga kallis , ei saa nii sama vahetada!!!

Kommentaar

Algselt postitas val Vaata postitust
                              ründaja kes saab kaks kollast ühe penalti löömisega on omaette tegelinski..pakkun vahetus HA-SERVILE-meie kaitsja,teie ründaja vastu ..
                              )) v2ike paanika oli ... ja k6ik))) aga see ei olnudki mina)) see oli onopko!

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                                egas haservi kaitse ka just kullatera ei olnud... esimesel poolajal andis viimane kaitsja tühjast kaks kord lihtsalt passi meie ründajale, kahjuks ei olnud resultatiivsus sama hea kui meie kaitsjal aga olgem ausad, kaitsemängija kes lööb kaks omaväravat ühes mängus on tase omaette
                                2 paevat pulma-joomist on k6ikidele raske m6jutanud tervisele)))))

Kommentaar

Working...
                                X