Haserv - Kambja , mang on reedel 18.00!!!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tartu maakonna mv 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas Onopko Vaata postitustHaserv - Kambja , mang on reedel 18.00!!!!nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKuuldavasti olevat HaServ kaotanud täna maakonnameistrikatatel,aga eks Vahur räägib.tulemus oli 3:5 vms.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustherr kaitz! kuuldused meie surmast on tugevasti liialdatud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustVahur kuda tulemus jäi täna ei jõudnud vaatama kahjuks ?nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustkeegi oskab öelda mis seal teises alagrupis toimub.kellega sealt siis esikoha pärast tömblemiseks läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustkutseka poisid juhivad minu teada teist gruppinr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsee on mingi meteci ja veel kellegi segu vöi?homme peaks mäng olema meil..juhul muidugi,kui vastased tsirkust mängima ei hakka ja kohale ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas skkymme Vaata postitustTartu Khk - Haserv 2-2nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitusthuvitav...ma vist vahepeal mängisin mingi muu haservi eest mis vöitis 5:0.ja mäng toimus elvaga.nuu ei saa üldse enam aru,kus keegi mängib
Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar