Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lääne-Viru meeste 2008. aasta jalgpallimeistrivõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väga Tublid :d

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
      Väga Tublid :d
      Sass sa ise ei mängi Tapa I eest ?

Kommentaar

Kle ma olen Soomes tööl.
        Ise lõin kaasa esimeses mängus Tamsaluga ja Rakvere meeskonnaga, lõin isegi väravaid praegu olen tugitoolisportlane siin ... loen aint kommentaare mängude kohta augusti lõpus alles tagasi

Kommentaar

Tapa I - Tamsalu 4:3 (2:1)

Tublid

Kommentaar

Algselt postitas VJK Tapa Vaata postitust

Tublid
            Kuidas mäng ise oli ?

Kommentaar

Algselt postitas VJK Tapa Vaata postitust

Tublid
              poolaeg oli 1:2 Tapa poolt vaadates tegelt lihtsalt ütlen, et asi ikka õige oleks :P

Kommentaar

Algselt postitas Lexxx- Vaata postitust
                Kuidas mäng ise oli ?
                Ega esimene poolaeg meil midagi erilist polnud, saime värava õnnega pooleks, tänu kohtuniku apsakale(nimelt väitsid Tamsalu mängijad et nurgalöögist tulnud tsenderdus läks õhus välja, aga kohtunik ei näinud seda ja meie vasak kaitse suutis skoorida. Seda kas pall tegelikult ka väljas käis, ei oska ma öelda, teisest väravast oli seda raske tähele panna ) Tamsalul olui veel võimalusi väravaid skoordia, lõid nad ka korra posti ja latti. Teine poolaeg oli suht. võrdne. Tamsalu kolmas värav sündis minu eksimusest, ma ei saanud tsenderdusele rusikaid vahele ja pall lendas kergest minu näppude puutest tahanurka, aga õnnex suutsime ikka võidu (ja suure tõenäosusega ka teise koha alagrupis) Tapale tuua Vahepeal kiskus mäng väga närviliseks , eriti just Tamsalu poolt, kuna kohtuniku tegevus jättis soovida. Wot

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive Vaata postitust
                  Ega esimene poolaeg meil midagi erilist polnud, saime värava õnnega pooleks, tänu kohtuniku apsakale(nimelt väitsid Tamsalu mängijad et nurgalöögist tulnud tsenderdus läks õhus välja, aga kohtunik ei näinud seda ja meie vasak kaitse suutis skoorida. Seda kas pall tegelikult ka väljas käis, ei oska ma öelda, teisest väravast oli seda raske tähele panna ) Tamsalul olui veel võimalusi väravaid skoordia, lõid nad ka korra posti ja latti. Teine poolaeg oli suht. võrdne. Tamsalu kolmas värav sündis minu eksimusest, ma ei saanud tsenderdusele rusikaid vahele ja pall lendas kergest minu näppude puutest tahanurka, aga õnnex suutsime ikka võidu (ja suure tõenäosusega ka teise koha alagrupis) Tapale tuua Vahepeal kiskus mäng väga närviliseks , eriti just Tamsalu poolt, kuna kohtuniku tegevus jättis soovida. Wot
                  OH jah Ehk saab peale alagrupi mänge kellegi teise vilistama, kuid sellese usun ma vähe .

Kommentaar

Algselt postitas Lexxx- Vaata postitust
                    OH jah Ehk saab peale alagrupi mänge kellegi teise vilistama, kuid sellese usun ma vähe .
                    Kusjuures meie mängu RLV Massiv-iga vilistas B-kategooriaga kohtunik (kusjuures selles mängus oleks võinud just see teine olla ) et mingi võimalus isegi on, et keegi teine satub

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive Vaata postitust
                      poolaeg oli 1:2 Tapa poolt vaadates tegelt lihtsalt ütlen, et asi ikka õige oleks :P
                      Kirjas on,et oli 2:1 Tapa juhtis

Kommentaar

Kadrina 2:1 Tapa II

Kommentaar

RLV - Tapa1 0-10. Et siis veerandfinaalis tuleb alistada Haljala

Kommentaar

Et siis Tapa II võitis B alagruppi ja seega läheb kokku Rlv-ga .
                            Väga hea vastane on

Kommentaar

Mis sa naerad ?
                              Saate veel piki perset

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
                                Mis sa naerad ?
                                Saate veel piki perset
                                Kle arvata on ju
                                Kui nad nii haledalt teie käest pähe said,siis mix nad ei peaks meie käest saama?
                                Sitemad teist me igatahes ei ole .
                                Ma usun,et me sinna lihtsalt palli peksma ei lähe,et kindel võit ja nii,aga me oleme ikkagist domineerivad selles mängus.
                                No eks ta Kolmapäeval näitab .
                                Millal Tapa I mäng on ?

Kommentaar

Working...
                                X