Väga Tublid :d
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Lääne-Viru meeste 2008. aasta jalgpallimeistrivõistlused
Collapse
X
-
Algselt postitas VJK Tapa Vaata postitustTapa I - Tamsalu 4:3 (2:1)
Tublid
Kommentaar
-
Algselt postitas VJK Tapa Vaata postitustTapa I - Tamsalu 4:3 (2:1)
Tublidlihtsalt ütlen, et asi ikka õige oleks :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Lexxx- Vaata postitustKuidas mäng ise oli ?) Tamsalul olui veel võimalusi väravaid skoordia, lõid nad ka korra posti ja latti. Teine poolaeg oli suht. võrdne. Tamsalu kolmas värav sündis minu eksimusest, ma ei saanud tsenderdusele rusikaid vahele ja pall lendas kergest minu näppude puutest tahanurka, aga õnnex suutsime ikka võidu (ja suure tõenäosusega ka teise koha alagrupis) Tapale tuua
Vahepeal kiskus mäng väga närviliseks , eriti just Tamsalu poolt, kuna kohtuniku tegevus jättis soovida. Wot
Kommentaar
-
Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustEga esimene poolaeg meil midagi erilist polnud, saime värava õnnega pooleks, tänu kohtuniku apsakale(nimelt väitsid Tamsalu mängijad et nurgalöögist tulnud tsenderdus läks õhus välja, aga kohtunik ei näinud seda ja meie vasak kaitse suutis skoorida. Seda kas pall tegelikult ka väljas käis, ei oska ma öelda, teisest väravast oli seda raske tähele panna) Tamsalul olui veel võimalusi väravaid skoordia, lõid nad ka korra posti ja latti. Teine poolaeg oli suht. võrdne. Tamsalu kolmas värav sündis minu eksimusest, ma ei saanud tsenderdusele rusikaid vahele ja pall lendas kergest minu näppude puutest tahanurka, aga õnnex suutsime ikka võidu (ja suure tõenäosusega ka teise koha alagrupis) Tapale tuua
Vahepeal kiskus mäng väga närviliseks , eriti just Tamsalu poolt, kuna kohtuniku tegevus jättis soovida. Wot
Ehk saab peale alagrupi mänge kellegi teise vilistama, kuid sellese usun ma vähe .
Kommentaar
-
Algselt postitas Lexxx- Vaata postitustOH jahEhk saab peale alagrupi mänge kellegi teise vilistama, kuid sellese usun ma vähe .
Kommentaar
-
Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustpoolaeg oli 1:2 Tapa poolt vaadates tegeltlihtsalt ütlen, et asi ikka õige oleks :P
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustMis sa naerad ?
Saate veel piki perset
Kui nad nii haledalt teie käest pähe said,siis mix nad ei peaks meie käest saama?
Sitemad teist me igatahes ei ole .
Ma usun,et me sinna lihtsalt palli peksma ei lähe,et kindel võit ja nii,aga me oleme ikkagist domineerivad selles mängus.
No eks ta Kolmapäeval näitab .
Millal Tapa I mäng on ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar