320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 liiga lõuna 2009

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    luunja-otepää 2:1(1:0)

    Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!


    Kommentaar


      Algselt postitas Mällar Vaata postitust
      luunja-otepää 2:1(2:0)
      Keegi mängu käigust võiks rääkida ?

      Kommentaar


        Algupärane
        Tsitaat:
        Algselt postitas Caos Vaata postitust
        Keegi mängu käigust võiks rääkida ?

        Luunja surus terve esimese poolaja ja teise alguse mille käigus jäeti kasutamata ridamisi 100% võimalusi. Teise poolaja viimased 15 minutit lasti jalg juba pisut sirgeks ning seis oli 2:1
        Muidu ok mäng mõlemalt poolelt väljaarvatud kohtunik kes oli ikka täiesti omas maailmas......

        Kommentaar


          Lootos 5 - 1 Põlsamaa

          Kommentaar


            niisiis lootos põltsamaa 5:1
            oli selline enam-vähem mäng.
            põltsamaal üx punane ja lõpus jäid veel vigastuse tõttu 9-kesi
            mängus oli väravaid igatpidi. tõesti ilus värav oli põltsamaa viigivärav.
            põltsamaa mäng lagunes peale 2:1 väravat kui kaitse ja väravavaht üksteisest aru ei saand ja omavahel tülli pöörasid
            suured aitähhid põltsule mängu eest

            Kommentaar


              jõgeva-fauna 3-5

              Kommentaar


                jõgeva fauna mäng.Jõgeva selgelt parem meeskond.Aga mudugi tartu kohtunik 2 täiesti olematut pennaltit .Niimoodi mängu ei võidagi.OLi ka ebaõnne 1 omavärav tähele + pppost.Jõgeva valdas palli enamusajast võimalusi oli ka rohkem

                Kommentaar


                  Algselt postitas kde14 Vaata postitust
                  jõgeva fauna mäng.Jõgeva selgelt parem meeskond.Aga mudugi tartu kohtunik 2 täiesti olematut pennaltit .Niimoodi mängu ei võidagi.OLi ka ebaõnne 1 omavärav tähele + pppost.Jõgeva valdas palli enamusajast võimalusi oli ka rohkem
                  võimalused tuleb ka ära kasutada :P

                  Kommentaar


                    Liverpool - Järva-Jaani 1:1

                    Natuke liiga jõuline mäng isegi 3. liiga jaoks, kokku mingi 7-8 kollast.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas laurix Vaata postitust

                      Luunja surus terve esimese poolaja ja teise alguse mille käigus jäeti kasutamata ridamisi 100% võimalusi. Teise poolaja viimased 15 minutit lasti jalg juba pisut sirgeks ning seis oli 2:1
                      Muidu ok mäng mõlemalt poolelt väljaarvatud kohtunik kes oli ikka täiesti omas maailmas......
                      Täna võitis parem aga pisut ka teiselt poolelt kommentaari. Luunja esimese värava puhul oleks 9 kohtunikku 10st andnud ründajale vea aga juhtus see 10-s olema. Ridamisi võimaluste all peetakse vast silmas neid kolme, mis olid. Teise poolaja väravad olid vastastikused kingitused aga mäng oli pigem Otepää käes. Tõsi ta on, teravusi värava all eriti ei suudetud luua. Aga see jalg sirgeks jutt...no tubli. Murul näeme.

                      Kommentaar


                        Natukene lisaks veel Jõgeva Fauna mängule. 2 penaltit küll jah, aga õiglased. Esimene oli ehk vähe lihtsamalt antud, aga teine oli 100% viga ja hea et kaarti veel ei välgutatud. Jõgeva üritas mis ta üritas, aga kui postide vahele läheb väga väike osa löökidest, siis pole midagi parata. Mängu teise poolaja teise poole kohta pole eriti midagi halba öelda kui seda võrrelda esimese poolaajaga. Jõgeva üritas kõvasti ja kaitse jäi unarusse ning löödi veel juurde. Faunal töötas terve meeskond ning kohati oli isegi 4 meest vastast kimbutamas samal ajal kui Jõgeva ei suutnud mängijaid ära jagada. Siiski 5:3 sellise mängu juures on igati õiglane tulemus.

                        Kommentaar


                          10. mail pidas FCF Järva-Jaani SK JK Liverpool Pub'iga nende koduväljakul Viljandis oma neljanda kohtumise III Liiga Lõuna tsoonis.

                          Jaani eest ei saanud erinevatel põhjustel mängida eelnevatel kohtumistel kaasa löönud Tarvo, Garry, Oskar, Janno, Oliver ja Mart. Sellest hoolimata oli kohale tulnud Viljandi 13 mängijat. Jaani alustas järgmiselt:

                          väravas: Kender A.
                          kaitseliin: Rõmmelgas S., Idavain T., Lomp T., Vilipp E.
                          poolkaitses: Voorel I., Idavain T., Vespere V., Oja M.
                          ründes: Saar A., Must M.
                          vahetuses: Agan R., Tammleht R.

                          Mäng algas kohe väga võitluslikult. Mõlemad võistkonnad proovisid saada initsatiivi enda kätte, kuid Jaanil õnnestus see paremini. Kohe esimese poolaja algul oli Jaani mängijal Mustal hea võimalus pall väravavõrku saata, kui viiekasti tagumises nurgas pall temani jõudis. Tugev löök lendas napilt üle värava. Timo karistuslöögist ca 35 meetrilt tuli hea tsenderdus üle Liverpooli kaitsete Artoni, kuid Arto ei tabanud palli peaga piisavalt hästi, et see väravasse saata. Liverpoolil oli ka poolikuid võimalusi, kuid nemadki ei suutnud palli väravasse toimetada. Poolajale mindi seisuga 0:0.

                          Kui esimene poolaeg oli jõuline, vastaste lõhkumine (just Liverpooli poole pealt) ja tasavägisem, siis teist poolaega alustas Jaani tugeva pressiga. Liverpoolil oli raskusi vastase väljakupoolele saamisega. Ainult pikkade läbisöötudega kaitsete taha õnnestus see. See vähene mänguilu mis Liverpoolil oli, kadus täielikult. Jaani kontrollis keskvälja ja tekitas erinevadi olukordi Liverpooli värava all. Teise poolaja alguses sai Jaani keskväljamängija vigastada, kui Liverpooli mängija nr 12 kukkus ise palliga ja siis veeres pikalt ja kaua kuni Jaani mängija jalg jäi veeremis teele. "Maas veeremise" tulemuseks oli Jaani mängijal hüpekas käis liigesest väljas ja mäng tuli seekord pooleli jätta. Liverpooli mängijal nr 12 jätkus veel jultumust seletada:"Mis sa teeskeled" jne. Ise aru saamata sellest mis ta tegi. Jaani oli sunnitud tegema vahetuse. Mängu tuli Raido. Sellest kaotusest hoolimata jätkas Jaani tugevat survet ja keskkaitsest tõusnud Timo sai hea läbisöödu kaitsete seljataha. Kiirusega jooksis kaitseliini üle ja täpse löögiga väravavahist mõõda viis Jaani 1:0 kohtumist juhtima. Jaani tõmbas oma mängu veidike tagasi. Kuid Liverpoolile ei antud palju ruumi. Korra käis pall ka Jaani postis, kuid kaugemale seekord pall ei jõudnud. Liverpooli järjekordne pikk pall andis neile soovitud tulemuse. Algas olukord sellest, kui Raido ei hüpanud keskväljal temale maandunud pika palli peale ja pall lendas temast üle. Sellele järgnenud põrgetele ei saanud korralikult pihta Jaani eest värava löönud Timo ja pall jõudis Liverpooli ründajani, kes väravavahist palli mõõda lõi alla vasakusse nurka. Seis 1:1. Sellega mäng ka lõppes.

                          Sellest mängust ei jäänud Liverpoolist head muljet. Lõhkumine nii esimesel kui ka teisel poolajal. Tahtlikud vigastuste tekitamised jne. Kahjuks peab tõdema, et kohtunik ka ei suutnud mängu ohjata. Paljud tahtlikud vead jäid nägemata. Esimese poolajal pika palli Liverpooli värava ette noolima läinud Arto sai väravavahilt põlvega, on arusaadav, et väravavaht peab end kaitsma ja selline tegu väravavahi poolt on õigustatud. Kuid teisel poolajal arvas Liverpooli väravavaht, et võib teha mida ise tahab. Tsenderdust lööma läinud Taavi ei ulatunud pallini. Väravavaht sai palli omale. Kõik paistis nagu olevat korras, kui äkki väravavaht täiesti sihilikult astus pikali olnud Taavile peale. Kohtunik seda otseloomulikult ei näinud. Jaani kapten Arto läks kohtunikuga rääkima, sellest olukorrast ja Liverpooli väravavaht oli ka tulnud seletama, mis juhtus. Otsustas Liverpooli väravavaht Jaani kaptenit "rotiks" nimetada. Kui Arto küsis üle, kes ta on, siis andis kohtunik mõlemale kollase kaardi. Sellest ei saanud kohtunik ikka aru, mis Liverpooli värava ees tegelikult toimus. Peale mängu ei teadnud kohtunik ka seda kellele ta mängu jooksul kollaseid kaarte jagas. Aitasid Jaani mängijad talle siis seda meelde tuletada. Mulje kohtunikust jäi sama kehv kui JK Liverpool Pub'ist.

                          Teistele võistkondadele hoiatuseks niipalju, et proovige hoida end Liverpooliga mängides. Väga vägivaldne mäng ja hetkel kui kohtuniku pilk on teisel pool on Liverpooli mängijad kõige aktiivsemad Teid ründama. Mängus oli selliseid olukordi palju, kus Liverpooli mängijad niimoodi käitusid. Sümpaatsest võistkonnast ei saa kahjuks rääkida.

                          Kommentaar


                            Olen nõus, et mäng oli võitluslik aga mingit mööda staadionit veeremist ja Järva-Jaani mängijate alla ajamist küll ei olnd. Olukord, kus Teie mängija hüppeliigesele viga sai vilistati viga üldse meie kasuks. Teie lendasite meie mängijale tagant selga, mille tagajärjel pallile astus ja kukkus Teie mängija jalale.
                            Ja mingi massiline meelega seljataga peksmine, millele sa siin pidevalt rõhutad ?
                            Jah meie väravaht astus Teie mängijale peale - ei kiida heaks väga ebasportlik käitumine.
                            Sinu juttu lugedes arvan, et olid see neiu sealt Järva-Jaani pingilt, kes "proffesionaalseid kommentaare" jagas.
                            Edu Järva-Jaani mängijatele järgmisteks mängudeks!
                            Tore, et see mäng sulle nii südamesse läks, et ennast kohe kasutajaks tegid
                            Soccernetil jälle üks kasutaja juures.
                            http://www.jktulevik.ee/

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Veik0 Vaata postitust
                              10. mail pidas FCF Järva-Jaani SK JK Liverpool Pub'iga nende koduväljakul Viljandis oma neljanda kohtumise III Liiga Lõuna tsoonis.

                              Jaani eest ei saanud erinevatel põhjustel mängida eelnevatel kohtumistel kaasa löönud Tarvo, Garry, Oskar, Janno, Oliver ja Mart. Sellest hoolimata oli kohale tulnud Viljandi 13 mängijat. Jaani alustas järgmiselt:

                              väravas: Kender A.
                              kaitseliin: Rõmmelgas S., Idavain T., Lomp T., Vilipp E.
                              poolkaitses: Voorel I., Idavain T., Vespere V., Oja M.
                              ründes: Saar A., Must M.
                              vahetuses: Agan R., Tammleht R.

                              Mäng algas kohe väga võitluslikult. Mõlemad võistkonnad proovisid saada initsatiivi enda kätte, kuid Jaanil õnnestus see paremini. Kohe esimese poolaja algul oli Jaani mängijal Mustal hea võimalus pall väravavõrku saata, kui viiekasti tagumises nurgas pall temani jõudis. Tugev löök lendas napilt üle värava. Timo karistuslöögist ca 35 meetrilt tuli hea tsenderdus üle Liverpooli kaitsete Artoni, kuid Arto ei tabanud palli peaga piisavalt hästi, et see väravasse saata. Liverpoolil oli ka poolikuid võimalusi, kuid nemadki ei suutnud palli väravasse toimetada. Poolajale mindi seisuga 0:0.

                              Kui esimene poolaeg oli jõuline, vastaste lõhkumine (just Liverpooli poole pealt) ja tasavägisem, siis teist poolaega alustas Jaani tugeva pressiga. Liverpoolil oli raskusi vastase väljakupoolele saamisega. Ainult pikkade läbisöötudega kaitsete taha õnnestus see. See vähene mänguilu mis Liverpoolil oli, kadus täielikult. Jaani kontrollis keskvälja ja tekitas erinevadi olukordi Liverpooli värava all. Teise poolaja alguses sai Jaani keskväljamängija vigastada, kui Liverpooli mängija nr 12 kukkus ise palliga ja siis veeres pikalt ja kaua kuni Jaani mängija jalg jäi veeremis teele. "Maas veeremise" tulemuseks oli Jaani mängijal hüpekas käis liigesest väljas ja mäng tuli seekord pooleli jätta. Liverpooli mängijal nr 12 jätkus veel jultumust seletada:"Mis sa teeskeled" jne. Ise aru saamata sellest mis ta tegi. Jaani oli sunnitud tegema vahetuse. Mängu tuli Raido. Sellest kaotusest hoolimata jätkas Jaani tugevat survet ja keskkaitsest tõusnud Timo sai hea läbisöödu kaitsete seljataha. Kiirusega jooksis kaitseliini üle ja täpse löögiga väravavahist mõõda viis Jaani 1:0 kohtumist juhtima. Jaani tõmbas oma mängu veidike tagasi. Kuid Liverpoolile ei antud palju ruumi. Korra käis pall ka Jaani postis, kuid kaugemale seekord pall ei jõudnud. Liverpooli järjekordne pikk pall andis neile soovitud tulemuse. Algas olukord sellest, kui Raido ei hüpanud keskväljal temale maandunud pika palli peale ja pall lendas temast üle. Sellele järgnenud põrgetele ei saanud korralikult pihta Jaani eest värava löönud Timo ja pall jõudis Liverpooli ründajani, kes väravavahist palli mõõda lõi alla vasakusse nurka. Seis 1:1. Sellega mäng ka lõppes.

                              Sellest mängust ei jäänud Liverpoolist head muljet. Lõhkumine nii esimesel kui ka teisel poolajal. Tahtlikud vigastuste tekitamised jne. Kahjuks peab tõdema, et kohtunik ka ei suutnud mängu ohjata. Paljud tahtlikud vead jäid nägemata. Esimese poolajal pika palli Liverpooli värava ette noolima läinud Arto sai väravavahilt põlvega, on arusaadav, et väravavaht peab end kaitsma ja selline tegu väravavahi poolt on õigustatud. Kuid teisel poolajal arvas Liverpooli väravavaht, et võib teha mida ise tahab. Tsenderdust lööma läinud Taavi ei ulatunud pallini. Väravavaht sai palli omale. Kõik paistis nagu olevat korras, kui äkki väravavaht täiesti sihilikult astus pikali olnud Taavile peale. Kohtunik seda otseloomulikult ei näinud. Jaani kapten Arto läks kohtunikuga rääkima, sellest olukorrast ja Liverpooli väravavaht oli ka tulnud seletama, mis juhtus. Otsustas Liverpooli väravavaht Jaani kaptenit "rotiks" nimetada. Kui Arto küsis üle, kes ta on, siis andis kohtunik mõlemale kollase kaardi. Sellest ei saanud kohtunik ikka aru, mis Liverpooli värava ees tegelikult toimus. Peale mängu ei teadnud kohtunik ka seda kellele ta mängu jooksul kollaseid kaarte jagas. Aitasid Jaani mängijad talle siis seda meelde tuletada. Mulje kohtunikust jäi sama kehv kui JK Liverpool Pub'ist.

                              Teistele võistkondadele hoiatuseks niipalju, et proovige hoida end Liverpooliga mängides. Väga vägivaldne mäng ja hetkel kui kohtuniku pilk on teisel pool on Liverpooli mängijad kõige aktiivsemad Teid ründama. Mängus oli selliseid olukordi palju, kus Liverpooli mängijad niimoodi käitusid. Sümpaatsest võistkonnast ei saa kahjuks rääkida.
                              imelik..ma mäletan küll,et meiega mängides tundus liverpool suht rahumeelne sats olevat..mingit tõmblemist märgata ei olnd.
                              nr 31

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
                                Olen nõus, et mäng oli võitluslik aga mingit mööda staadionit veeremist ja Järva-Jaani mängijate alla ajamist küll ei olnd. Olukord, kus Teie mängija hüppeliigesele viga sai vilistati viga üldse meie kasuks. Teie lendasite meie mängijale tagant selga, mille tagajärjel pallile astus ja kukkus Teie mängija jalale.
                                Ja mingi massiline meelega seljataga peksmine, millele sa siin pidevalt rõhutad ?
                                Jah meie väravaht astus Teie mängijale peale - ei kiida heaks väga ebasportlik käitumine.
                                Sinu juttu lugedes arvan, et olid see neiu sealt Järva-Jaani pingilt, kes "proffesionaalseid kommentaare" jagas.
                                Edu Järva-Jaani mängijatele järgmisteks mängudeks!
                                Tore, et see mäng sulle nii südamesse läks, et ennast kohe kasutajaks tegid
                                Soccernetil jälle üks kasutaja juures.

                                Võitluslik ei ole selle mängu kohta küll õige sõna. Mitu kollast siis kokku saite lõpuks? Ja see teie nn. väravavaht võiks ikka sügisringis ka mängida saada, aga kui ta nii jätkab, siis kahtlen sügavalt. Aga hammas hamba vastu nii, et sügisringis näeme!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X