Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mõlemad teemas olnud protokollid (Kehtna-Kumake ja Kumake-Saaremaa) on nüüd korrektsed - niipalju kui mina oskan öelda. Tglt viimase mängu avavärav ei tundunud saarlase omavärav olevat, aga see on teine teema juba - tõlgendamise küsimus. Tänud.
Mõlemad teemas olnud protokollid (Kehtna-Kumake ja Kumake-Saaremaa) on nüüd korrektsed - niipalju kui mina oskan öelda. Tglt viimase mängu avavärav ei tundunud saarlase omavärav olevat, aga see on teine teema juba - tõlgendamise küsimus. Tänud.
Paide - SJK mäng avavärav põrkas saarlase jalast siiski sisse
Paide - SJK mäng avavärav põrkas saarlase jalast siiski sisse
Hmm, tavaliselt selliseid olukordi omaväravaks ei loeta (niipalju kui olen telekast ja mujal jalgpalli näinud), kui nurgalöögist tuleb pall karistusalasse, ründaja suunab selle värava poole ja sellel teekonnal pall puutub mõnda kaitsjat...Aga võib-olla jäi mul väravaesises saginas midagi kahe silma vahele...Peace
Saime hooaja lõpumängudeks lõpuks ka koosseisu kokku. Ega Saaremaa meestele suurt võimlust antud. Kohtunik oli udu aga õnneks ei läinud mäng väga lõhkumiseks ära. Loodame ka järgmistes mängudes korraliku lahingu anda.
risti mängis alguses väga hästi, kuigi väga palju soosis neid kohtunik. üldse oli vilemees kuidagi kodumeeskonna sõnade üle väga kuulekas, sest kõva kisa peale vilistati meie kahjuks väga olematuid aute ja isegi vigu, tõesti on raske mängida nii: võtab motivatsiooni ja mänguisu.
esimesel poolajal asus risti juhtima, oli veel võimalusi mõlemal meeskonnal, kuid need jäid esialgu realiseerimata.
teine poolaeg algas sarnaselt, kuid kuskil keskpaiku lõi kehtna viigivärava. siis oli väga hea võimalus veel ristil, kui ründaja juba isegi väravavahist mööda suutis mängida, kuid kontroll läks kehvasti ja värav jäi löömata. teise, mängu iluvärava lõi kehtna 25m pealt täpselt ristnurka ja millele üsna kiiresit järgnes ka kolmas: kus risti väravavaht eksis, kuigi kaasa võis paljugi aidata Turba gümnaasiumi suhteliselt ebatase plats.
Kernu derby siis 2-2, Kernu suutis 0-2 kaotusest viigi välja võidelda.
Ja see kohtunik peaks vist küll selle ameti ära unustama. Üle pikaaja pole nii sitta vilet nähtud.
Kommentaar