Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
selline arusaam siis kehamängust, kui sa lugeda ka ei oska,hoolimata sellest et sa kirjutada ei oska, siis ma viitasin sellele, et te sügasite selga, kehamängu vastu pole mul midagi
selline arusaam siis kehamängust, kui sa lugeda ka ei oska,hoolimata sellest et sa kirjutada ei oska, siis ma viitasin sellele, et te sügasite selga, kehamängu vastu pole mul midagi
kuule, rahune maha. ära hakka üldse mingist teemavälisest asjast kinni.
enne, kui hakkad oma lugemisoskusega hiilgama, siis äkki loeksid mu mängu kokkuvõtte hoolikalt 2x läbi ja siis ehk hakkab koitma, mida ma seal lõhkumisest mainisin: mäng oli ju väga rahulik, lõhkumist praktiliselt EI OLNUD! isegi teie väravaeelne ebasportlik viga ei kujuta endast mingit jõhkrutsemist.
tulemus räägib enda eest, peate veel kosuma ja harjutama.
kuule, sul jäi sinna lausesse üks KOMA ka panemata......sellest, et......aga palun!
jah mäng oli muidu täitsa ok, kuid kahjuks läks meil keskväljamehel jalaluu krõksti katki, midagi tahtliku selles ei olnud, lihtsalt rumal õnnetus. Loodetavasti saab Päka terveks ja naaseb vutilahingutesse. Head paranemist talle!
Mängus oli natuke möla ka, aga tunnistan et sedapuhku läksid Kohila meestel närvid natukene krässu kuna tundus, et kohtunik tegi justkui nagu kodumeestele liiga. Muidu normaalne vile. Edit: ahjaa kohtunik pani veel hea kala maha, kui ei lubanud meil vahetusest platsile mängijat, kes oli meil ilusasti mängulehel kirjas, kuid ta ise ajas numbrid sassi ning ei lubanud mängijat väljakule.
Peab tunnistama et ma olen siis eestikatel 10 aastat Haibaga mänginud ja pole meil veel kunagi nii palju mehi kohal olnud, suisa 22! Ja oli ka näha, ei mäleta mina nii head 1 poolaega kui nüüd Haibal oli, Kärdla oli ikka tõsise pressi all. Ja vedas et rohkem me ära ei löönud, vv oli Kärdlal täna minu meelest väga hea. Teine poolaega vajus kuidagi ära natuke ja Kärdla oli selgelt mängus tagasi, tuleb tänade seda ründajat kes lõpus 2m pealt suutis tühjas väravast üle lüüa. Aga muidu oli suht rahulik, möla oli tegelt vähe, tänud ilmselt ka kohtunikule (Neeme Neemlaid).
PS! Saime lõpuks ka väravate vahe nulli
II liiga asja vaatama siis kui me lõpuks sinna ka kvalifitseerume ehk hooaeg on veel ju ees.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Unustame Tarmo nime ja viime sisse ikka Ats Purje nimelise auhinna, millele meie poolt läheb Lammas ise järele. Kärdla ründaja nime kahjuks ei oska ütelda.
Kahju, et Risti ei suutnud kodus Rummut ära karistada.
jah mäng oli muidu täitsa ok, kuid kahjuks läks meil keskväljamehel jalaluu krõksti katki, midagi tahtliku selles ei olnud, lihtsalt rumal õnnetus. Loodetavasti saab Päka terveks ja naaseb vutilahingutesse. Head paranemist talle!
Mängus oli natuke möla ka, aga tunnistan et sedapuhku läksid Kohila meestel närvid natukene krässu kuna tundus, et kohtunik tegi justkui nagu kodumeestele liiga. Muidu normaalne vile. Edit: ahjaa kohtunik pani veel hea kala maha, kui ei lubanud meil vahetusest platsile mängijat, kes oli meil ilusasti mängulehel kirjas, kuid ta ise ajas numbrid sassi ning ei lubanud mängijat väljakule.
Tänud Atlile südika mängu eest.
Lisaks jah veel nii palju,et seni meediast nähtud võikad vigastused said koletu live pildi otse mängul,kui meie keskväljamehe jalg ikka 90 kraadi rippus.Aga midagi tahtlikku seal tõesti ei olnud.
Muidu igati norm mängu(1.võit püsivusel sel hooajal)püüdis rikkuda kohtunik oma ebaprofessionaalsete otsustega,mis tipnes muidugi sellega et vend pani totaalse kala oma numbrite valesti ülesmärkimisega ja luhtas võimaluse meil vahetuseks.
Tänud Atlile.
Kommentaar