Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
vabandan olin tööl mitu päeva ega saanud netti...olete saanud juba mingi kontakti ja kokkuleppe? kas sis mäng toimub?
Jalkaliidu kodulehel on mingi telefoninumber, ei tea, kas see kehtib. Mäng toimub ikka plaanipäraselt, aga juhul kui tõesti tormi peaks tegema ja meie mehed üle mere ei saa, saaksime vähemalt teatada teile.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
ma me tahaks ka et te seda teeks pole see metropol nii kõva midagi...ja saate on koduplatsi ka ära kasutada! kuigi arvan et metropol tuleb t2is kooseisuga et jumala eest mitte kaotada!
ma me tahaks ka et te seda teeks pole see metropol nii kõva midagi...ja saate on koduplatsi ka ära kasutada! kuigi arvan et metropol tuleb t2is kooseisuga et jumala eest mitte kaotada!
Väga magus võit oli. Tabasalu oli kindlasti parem ja omas ka paremaid momente.
Hooaeg algas 1-0 ja lõppes sama moodi. Paldiski poisid olete meile õlled võlgu.
Suured tänud Märjamaale aga kahjuks me ei suutnud ja osad võibolla ei tahtnud teie kingitust vastu võtta.
Mäng Tabasaluga oli suht keeruline, esiteks ilm oli väga sitt ning kohtunik vilistas ka suht kergel, aga seda mõlema meeskonna kasuks ehk seisakuid oli palju. Aga ma ei otsi kaotusele vabandusi.
Ning need kes väidavad et koondis järgmine aasta ei mängi siis leidsin märtsi kuise artikli kust seda küll välja ei loe et see oleks ainult ühe aasta projekt olnud -
"Jalgpallihooajal hakkab Eesti Koondise mängima IV liigas, kust tal äsjase tulemuse põhjal otsustades peaks olema üsna kindelt pääs kõrgemale tasemele. Kõikides mängudes kannavad endised tippmängijad koondise vormi."
Kommentaar