Guwalda teeb imelise hooaja lõpu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustPaldiski edasipääs on juba lähedal, Märjamaa ja Tabasalu kätes.
Kommentaar
-
lelle vs paldiski
Mul oli juba mingil 10min üks ühele võimalus , lõin pallijagu postist mõõda.
Paldiski lõi väga ilusa värava ristnurka kastijoonelt.
Esimne poolaeg oli 1-0.
Teise poolaja alguses lõid kohe 2-0.
hiljem meie mees lõi kastijoonelt peale väravaht tõrjus ja fc lelle ründaja oli olemas ning seisuks 2-1.
Muidu ründas ikka paldiski tugevalt, lelle mängis pikka nagu ikka
pall raksatas ka korra paldiski poolt posti.
Muidu hea mäng kothtunik oli tubli , vastased ka sõbralikud , ning edu edaspidiseks!!
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustPaldiski edasipääs on juba lähedal, Märjamaa ja Tabasalu kätes.
Kommentaar
-
Algselt postitas kanraas Vaata postitustFC Metropool kas te ei taha üleminekumängudele?
Kommentaar
-
Algselt postitas kanraas Vaata postitustFC Metropool kas te ei taha üleminekumängudele?
seda oli tänases väljasõidus näha
Kommentaar
-
Algselt postitas mik268 Vaata postitustytleme nii, et pool meeskonda tahab ja pool mitte
seda oli tänases väljasõidus näha
Kommentaar
-
Ma küll ei imestaks, kui Guwalda tõuseks. Nad kaalusid juba talvel taevastesse kõrgustesse tõusmist, aga said väidetavalt mingeid maiseid jõude juurde, mis lubaks neil palliplatsil paremini hakkama saada. Kuna neid kusagil ikkagi näha ei ole, siis mina panustaks ikkagi Guwalda tõusu peale.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustPaldiski edasipääs on juba lähedal, Märjamaa ja Tabasalu kätes.nr 12
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar