Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas kuusepets Vaata postitustneljandas läänes on kõik nii kaded üksteise peale, et mingit infot ei avaldata..
Kommentaar
-
Algselt postitas NR12 Vaata postitust13 ja pool...
Kommentaar
-
Algselt postitas elex Vaata postitustNo jah....Õlle liigas mitu kasti õlut ripakil....ajab kadedaks küll
Loodame et siis saaremaa poisid täna selle õllekasti ikka ära napsavad.Saarel ju hea ka suvel õlle libistada niiet läheks see õigesse kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas NR12 Vaata postitustsulle teadmiseks ,et ma mängin Tabasalu Pallikulbi all...ole nati tähelepanelikum...ja foorumlased hoomor ,mõni mõistab mõni ei mõista...tundub ,et siin palju selliseid kes ei mõista.Aa küll nemad ka õpivad anname aega natuke.
Kommentaar
-
Algselt postitas PõhiPuujalg Vaata postitustLoodame et siis saaremaa poisid täna selle õllekasti ikka ära napsavad.Saarel ju hea ka suvel õlle libistada niiet läheks see õigesse kohta.
Kommentaar
-
Jah kuna on majandus langus, siis kast on endiselt jõus ( Eeldusel, et Koondis täies rivistuses) aga seda väravate vahe pakkumist, mis metropolile oli enam pole. Väga vabandan!
Edu kõigile selle kasti tagaajamisel, kes ees see mees ja kast tuleb ainult korra, selle saab esimen koondise alistaja.
Õlu
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustÄra valeta. Ma tean küll et sa oled vähemalt 5 aastat Rummus istunud, nii et sa oled vähemalt 23. Lõpeta see vale ära.
KFS KUS ON eelvaade ja ennustus
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustÄra valeta. Ma tean küll et sa oled vähemalt 5 aastat Rummus istunud, nii et sa oled vähemalt 23. Lõpeta see vale ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas MatiLume Vaata postitustRapla JK Atli II 3 : 1 Märjamaa Kompanii.
Kommentaar
-
Algselt postitas elex Vaata postitustTervitus kõigile!....Mul on üks küsimus:kas Soccernet on jalgpalliportaal?Või puberteetide klähvimise koht?
Minu meelest teiste mustamine on lihtsalt lapsik (see on minu arvamus). Soovitus kõigile: oleme sõbralikud ja arutame rohkem jalgpalli teemadel, mitte seda kui vana keegi on?...Mõttetu ju.Meie liiga portaal niigi suht nigel võrreldes näiteks IV lõuna. Kui nii jätkate,siis varsti ei viitsigi keegi siia enam kirjutada....SAAGE TARGEMAKS....Näiteks mina küsisin mis taktikaga Koondis mängib ja mis nende tugevamad küljed on?....Vastused 0....Aga kõik soovivad ,et neilt mõni punn ära võetaks
Me oleme siiski täiskasvanud mehed ja üritaks siis ka vastavalt käituda.
Edu kõigele.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
24. mai FC Lelle vs Pärnu WC Guwalda 2:2 mõlemad satsid on lõhnadega ja pohmelusega võideldes tuleb võitluslik ja piinarikas viik. Pärast mängu kõik kohaliku poe taha bocki libistama[/QUOTE]
Tabasalus me kohtusime teie varumängijatega kes poe taga bocki libistasid meie ikka laseme kvaliteetsemat staffi ja meie pole süüdi selles et teil joomine ja kepp keelatud ise olete sissid ja pole nagu kuulnud et ei või 4 liigas õllet lasta
Kommentaar
-
Algselt postitas MatiLume Vaata postitustRapla JK Atli II 3 : 1 Märjamaa Kompanii.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar