Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
    lõpp tulemus ei anna tegelikult täit pilti mängust... võibolla oli Lõuna-Läänemaaga mängides koondisel põhimängijaid puudu või tulid mängima pohmakaga või siis vastupidi Metropoolil rahvast puudu koondise vastu mängides.... ja vahest on ka halb päev mõnel !

see selleks.... aga kui sa NR12 väidad, et Lõuna-Läänemaa on nii tugev, siis oleks aeg seda tõestama hakata... ei taha küll õel ega pahatahtlik olla aga kui te võitma ei hakka, siis paratamatult ennustataksegi teile kaotust (seda just statistika alusel, sest kindlasti ei ole paljud teid mängimas näinud )

Kutsuksin selle foorumi külastajaid ülesse sõbralikumalt suhtuma, mõtetu on siin kedagi millekski või kellekski sõimata....
    Ja igaühel on õigus oma arvamusele ja ennustusele, ärge sõimelge vaid ennustage siis ise !
    GO JALGPALL, GO !!!
    Heinz ära pahanda NR12-ga ta nöögib mind tegelt.
    Karto mina enam seda platsi ei jooni nüüd on sinu kord kuna sul on jalaluu puru ja nõrgad teevad jooni.

Kommentaar

lõpp tulemus ei anna tegelikult täit pilti mängust... võibolla oli Lõuna-Läänemaaga mängides koondisel põhimängijaid puudu või tulid mängima pohmakaga või siis vastupidi Metropoolil rahvast puudu koondise vastu mängides.... ja vahest on ka halb päev mõnel !

see selleks.... aga kui sa NR12 väidad, et Lõuna-Läänemaa on nii tugev, siis oleks aeg seda tõestama hakata... ei taha küll õel ega pahatahtlik olla aga kui te võitma ei hakka, siis paratamatult ennustataksegi teile kaotust (seda just statistika alusel, sest kindlasti ei ole paljud teid mängimas näinud )

Kutsuksin selle foorumi külastajaid ülesse sõbralikumalt suhtuma, mõtetu on siin kedagi millekski või kellekski sõimata....
      Ja igaühel on õigus oma arvamusele ja ennustusele, ärge sõimelge vaid ennustage siis ise !
      GO JALGPALL, GO !!!
      sulle teadmiseks ,et ma mängin Tabasalu Pallikulbi all...ole nati tähelepanelikum...ja foorumlased hoomor ,mõni mõistab mõni ei mõista...tundub ,et siin palju selliseid kes ei mõista.Aa küll nemad ka õpivad anname aega natuke.

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
        Heinz ära pahanda NR12-ga ta nöögib mind tegelt.
        Karto mina enam seda platsi ei jooni nüüd on sinu kord kuna sul on jalaluu puru ja nõrgad teevad jooni.
        Las Heinz ikka pahandab , ta nagu foorumi politsei...hoiab silma peal noh.
        Nu varsti kips lendab, siis olen tagasi esimesel võimalusel ps. joodikud teevad jooni

Kommentaar

Nr 12 Kas sa oled 13 aastane?

Kommentaar

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
            sulle teadmiseks ,et ma mängin Tabasalu Pallikulbi all...ole nati tähelepanelikum...ja foorumlased hoomor ,mõni mõistab mõni ei mõista...tundub ,et siin palju selliseid kes ei mõista.Aa küll nemad ka õpivad anname aega natuke.
            pole ma sõnakesegagi maininud, et sa Lõuna-Läänemaal mängid... võiksid lugemisel hoolsam olla... lihtsalt kirjutasin et oleks aeg Lõuna-Läänemaal tegutsema hakata

hoomor nali naljaks aga krt see kes ikka huumorit teha ei oska, see saab ainult ise oma naljade üle naerda... nii et soovitan soojalt Uuspõllu "Huumori kooli" minna
            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

mart juure raamat kannab nime "huumorikool"

Kommentaar

pole ma sõnakesegagi maininud, et sa Lõuna-Läänemaal mängid... võiksid lugemisel hoolsam olla... lihtsalt kirjutasin et oleks aeg Lõuna-Läänemaal tegutsema hakata

hoomor nali naljaks aga krt see kes ikka huumorit teha ei oska, see saab ainult ise oma naljade üle naerda... nii et soovitan soojalt Uuspõllu "Huumori kooli" minna

Kuule paul need on ju sinu sõnad loe nüüd need hoolikalt uuesti ükshaaval läbi sa ikka arvad ,et ma mängin selles klubis vms,seega on sul vaja kirjutamist ja lugemist õppida veel...aaaa küll sa saad hakkama saa tundud kuidagi nii vapper poiss olevat...

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
                  13 ja pool...

Kommentaar

paratamatult on nii, et statistika viib meeskonna konfitsendi alla, seega ei ole mõtet selle üle vaielda ja kakelda, eks.

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
                      wiinuks, ma olen sind näind, sa oled väljakul täiesti mõttetu mees nii et ära püüa ennast siin foorumis oma statistika pasaga tähtsaks teha ja pealegi loe korralikult oma postitusi, siis saad aru mida kirjutad ka
                      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

nüüd kiilub küll mõnel kinni...

Kommentaar

volots võiks tihedamini meil külas käia siin
                          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Poisid,poisid laadaks läheb olge mõistlikud!

Kommentaar

nalja nabani

Kommentaar

Tervitus kõigile!....Mul on üks küsimus:kas Soccernet on jalgpalliportaal?Või puberteetide klähvimise koht?
                                Minu meelest teiste mustamine on lihtsalt lapsik (see on minu arvamus). Soovitus kõigile: oleme sõbralikud ja arutame rohkem jalgpalli teemadel, mitte seda kui vana keegi on?...Mõttetu ju.Meie liiga portaal niigi suht nigel võrreldes näiteks IV lõuna. Kui nii jätkate,siis varsti ei viitsigi keegi siia enam kirjutada....SAAGE TARGEMAKS....Näiteks mina küsisin mis taktikaga Koondis mängib ja mis nende tugevamad küljed on?....Vastused 0....Aga kõik soovivad ,et neilt mõni punn ära võetaks
                                Me oleme siiski täiskasvanud mehed ja üritaks siis ka vastavalt käituda.
                                Edu kõigele.

Kommentaar

Working...
                                X