Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas propeller Vaata postitust
    Rolling Doors - Rapla JK Atli II 5:1

No mis juhtus panite rohkem rõhku ropendamisele jälle??

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
      ma arvan, et sama palju kui NR12-e ja Tabasalu enesehinnang. kuid see kõigest mu enda arvamus...
      kurb ,et sul enesehinnang nii madal on...ja kirjuta igakord ikka lõppu et, see on sinu arvamus...

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
        Mu huumorisoon on nii kõrgelt arenenud, et ma ei ole võimeline sinusuguste peale kurjaks saama. Saan aru, et sa püüad tatipritsimisega kõigest väest mind endast välja viia, aga natuke vale ilmakaare suunas lõugad.

Proovi veel.
        Siis ju hästi, kui sul huumorisoon nii arenenud on...aga ei mõista ,millest siis selline järeldus ,et püüan sind endast välja viia...mul suht savi kas sööd rahusteid või mitte...

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets
          kuule varbavahe, ega kelleaaeg ei pane paika promilli..
          Kui sa ei suuda nüüd rahuneda muidu siis proovi mõista et kommentaar lugemisoskuse kohta polnud ju sulle, Ja oma suu peax äkki ise kinni hoidma kui ei saa aru kellest jutt on.

Kommentaar

Ei olnud mingit ropendamist isegi,see oli üllatuseks.Lihtsalt kõik ei laabunud nii kuidas vaja oleks pidanud.

Kommentaar

Algselt postitas propeller Vaata postitust
              Rolling Doors - Rapla JK Atli II 5:1
              Lühidalt öeldes suutsime mängu alguses kiirelt 3 väravat lüüa, esimene oli ikka lagi... siseküljega niimoodi ristikasse lüüa, see on ikka puhas õnn
              teised kaks väravat lõime väravavahi tõrjutud pallist, mis kukkusid meie mängijale jalale... korra veeres pall ka mööda meie väravajoont ja põrkas vastu posti, aga õnneks põrkas väljapoole.
              Teise poolaja alguses vastas Rapla samasuguse väravaga nagu meie esimesel poolajal... vist oli esimene rünnak ja parem äär sai kiirusega läbi ja tsenderdas värava alla, meie väravavaht üritas püüda aga ei ulatunud ja tema kätest pall väravasse veeres. Rapla pani pärast seda kõva surve peale, õnneks suutsime hoida ja ise kiiretega nõelata... umbes 5minutit enne mängu lõppu õnnestus keskelt sööta meie ründajale jala peale ja seisuks 4:1, Raplal polnud enam kaotada midagi ja üritati veel päästa aga tänu sellelel olid nel kaitses augud ja jällegi sai meie ründaja jooksu peale söödu, kuid koperdas palli otsa, õnneks jäi pall tall ja lükkas tagasi poolikule, kes lükkas palli ilusti nurka ja nii oligi/jäigi seisuks 5:1.
              Mäng suhteliselt rahulik, suurt möla polnud ja õnneks hakkas vihm alles mängu lõpus sadama !
              Rapla hea tehniline sats, veidi mängukogemust ja oletegi kolmandas !
              Tänud kena mängu eest ja EDU edaspidiseks !
              sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas MatiLume Vaata postitust
                Ei olnud mingit ropendamist isegi,see oli üllatuseks.Lihtsalt kõik ei laabunud nii kuidas vaja oleks pidanud.
                kusjuures ropendamise ja möla rohkus sõltub kohtunikust, kui kohtunik teeb enam-vähem vile siis pole ka möla, kui aga mingi tüüp vilega eksisteerib platsil lihtsalt, siis sajab sajatusi nagu torust.

Seekord tõesti üks vägagi OK vile ja kohtunik suutis mängu kontrolli all hoida, eks ta oma kaardi ähvardusega sulges ka paljud suud, väljaarvatud ühe, kes ka kaardi sai
                sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Suured tänud!

Kommentaar

Rollingutele kuu puhkust ja siis koondist murdma?!

Kommentaar

Märjamaa Kompanii-FC Metropool Pärnu0-2
                      Tabasalu Palliklubi II-Lõuna-Läänemaa JK 4:0
                      PSK Alexela-SaareMaa JK aaMeraaS 3-1
                      Pärnu WC Guwalda-Eesti Koondis 2-8
                      FC Lelle-Emmaste JK Dagöplast 1-0 hoian lellele pöialt
                      nr 12

Kommentaar

Märjamaa Kompanii-FC Metropool Pärnu 1:2
                        Tabasalu Palliklubi II-Lõuna-Läänemaa JK 1:3
                        PSK Alexela-SaareMaa JK aaMeraaS 2:5 (sorry aga kuna Alexela mängib kunsti peal,siis Saaremaa lükkab ikka korralikult seal)
                        Pärnu WC Guwalda-Eesti Koondis 0:9 (kuna toimumas on Rabarock,siis on ilmselgelt Guwaldal raskusi satsi kokku saamisega)
                        FC Lelle-Emmaste JK Dagöplast 2:0

Minu tagasihoidlik ennustus!!!

Kommentaar

PSK Alexela löönud kõige rohkem väravaid ja Saarlased lasknud kõige vähem. Võix nagu päris hea madin tulla. Alexelale nii palju et neid saarlaste keskkitsjad ärge proovige üle mängida, mängige hoopis alt. Meie ründaja sai neil vabalt edasi tagasi jalge vahelt läbi joosta

Kommentaar

Ok Sry saarlased ise rohkem löönud

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
                              PSK Alexela löönud kõige rohkem väravaid ja Saarlased lasknud kõige vähem. Võix nagu päris hea madin tulla. Alexelale nii palju et neid saarlaste keskkitsjad ärge proovige üle mängida, mängige hoopis alt. Meie ründaja sai neil vabalt edasi tagasi jalge vahelt läbi joosta
                              Ei.Saaremaa JK on löönud rohkem väravaid kui Alexela.

EDIT:Hiljaks.

Kommentaar

PSK Alexela-SaareMaa JK aaMeraaS 2:5 (sorry aga kuna Alexela mängib kunsti peal,siis Saaremaa lükkab ikka korralikult seal)

Minu tagasihoidlik ennustus!!![/QUOTE]

Mina ei alahindaks Paldiskit!

Kommentaar

Working...
                                X