Algselt postitas cole
Vaata postitust

Ei olnud ju seal nii hullu midagi arvestades kohtuniku vilet olex võind ikka päris käest ära minna! Saite teie kossi saime meie ka sama moodi mõni saadeti p....i mõni mitte, ja seda ka mõlemalt poolt. Väljusite võitjatena nii et elate üle, (sügisel äkki hokivarustuses???)

ma arvan et ma olen jalgpalliväljakut rohkem näinud kui sina. aga nh te olete seal oma tabasalus nii kinni et seal ilmselt need asjad nii käivadki , aga mis siin ikka.
ja fännid on teil ka vist väga õiged inimesed
lubasid mul hambad sisse lüüa .
ma arvan et ma olen jalgpalliväljakut rohkem näinud kui sina. aga nh te olete seal oma tabasalus nii kinni et seal ilmselt need asjad nii käivadki , aga mis siin ikka.
ja fännid on teil ka vist väga õiged inimesed
lubasid mul hambad sisse lüüa .
Nüüd tead seda ja oskad järgmine kord ennast valmis panna. Lubati klahvid sisse lüüa...aaa need on ju ikkagi suus...ma kordan veel ära võta hine kõike mis sulle mängu ajal öeldakse...kui oled harjunud ilma publikuta ja vaikuses mängima ,siis pane amet maha...
Nüüd tead seda ja oskad järgmine kord ennast valmis panna. Lubati klahvid sisse lüüa...aaa need on ju ikkagi suus...ma kordan veel ära võta hine kõike mis sulle mängu ajal öeldakse...kui oled harjunud ilma publikuta ja vaikuses mängima ,siis pane amet maha...
ja sellepärast postitasingi et teised ka teaksid milline publik ja mängijad seal tabasalus
teete endale sellega väga halba kuulsust igaljuhl
"jalgpallurid"
ja sellepärast postitasingi et teised ka teaksid milline publik ja mängijad seal tabasalus
teete endale sellega väga halba kuulsust igaljuhl
"jalgpallurid"
äkki hakkab meeldima vms. oleks tundnud huvi, oleks ennast paremine ette suutnud valmistada ja kõik jama ühest kõrvast sisse ja teisest välja lasknud. enamus siin juba teab mis sats tabasalu on jah publiku koha pealt pooled ei tea...see "halb kuulsus" on suht mõtetu teema mida arutada, see ei koti tõenäoliselt kedagi...
Päris hea karikamäng
Kommentaar