Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
emmaste tegi suht norm mängu,ennustasin suuremat sauna ja peamine on see,et suutsid värava lüüa.Poisid mängivad suht ründavat jalgpalli vist,väga vähe on nad nulli peale jäänud/tohveri sugune väravaht ja üks hea kaitsja ning oleksite 4.liiga tipus
linnugripile kaotasime 0:2 võõrsil, ülejäänud mängudes suutsime värava lüüa
ma arvan, et pets mõtles kahe vooru peale kokku sepa löödud väravaid erinevatele meeskondadele
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Eno Gerrit Link - ex Guwalda mängija aga samas teeb trenni ka nendega siiamaani.
ja mina veel mõtlesin, et miks eelmisel hooajal kui ma Tääksi all mängisin ja see sama kohtuike meie mängu Guwaldaga vilistas, see sama kohtunik ära tegi mängu...
andis meile 2 punast ja paar kollast ja aitas kõvasti Guwaldat....
nyyd siis ma tean
Siit loo moraal: Asjad võiks ikkagi igaksjuhuks väljaku äärde kaasa võtta
Meistriliiga mängijad ei tule kott näpus väljaku äärde, vaid terve võistkonnana rivis.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
päris head palgad naistel siis, kui tulevad mängule ja kolme peale on rahakotis 2000 eeku... või olid need kolm raamatupidajat, kes olid oma kätte saarlaste praamipiletite raha kogunud ...
Kurb lugu, kahju et selliseid inimesi on olemas, kes teiste tagant riisuvad ja eriti veel jalgpallurite
Kiire aeg on möödas ja mehed pisut maha rahunenud. Nii nagu ma oletasin, muutus ka tabeli keskmine osa, aga eks ütleme, et liiga on veel poisike ja lõpuni on veel palju aega. Oli üllatusi nii Saaremaalt, Pärnust kui ka Märjamaalt. Aga ei väsi kordamast, et pall on ümmargune ja juhtuda võib kõike!!! Palju väravaid, murtud hingi ja vigastatud jalgu ning põlvi
Tabasalu üllatas mind tõeliselt, kuid see väike võit ei tähenda veel midagi. Märjamaa lasi küll endale kaks ära lüüa, kuid tuletagem meelde, et ta vastas ka samaga. Märjamaa ei mängi küll oma nö. pehmel koduväljakul, kuid ei usu, et nad nii kergelt alla annavad. Saavad endal põhi mehed kokku aetud ja annavad tabasalule korraliku lahingu. Ma ei ole veel hästi aru saanud, mis sats see tabasalul on?? Soovitan teil valvsad ja tähelepanelikud olla, sest Märjamaa tahab oma eelmise viigi kõrvale võitu ja mida ta ka arvatavasti teeb!!!
Tubli Tabasalu. Võtsite hullust olukorrast parima, mis võtta andis. Viik on täiesti oki-toki tulemus. Muidugi kahju, et te selle ühe ära lasite surada, sest võit polnud ju kaugel. Tuul ei soosinud kumbagi ja see saigi mõlemale saatuslikuks. Muidu olid mehed üksteise mänguga rahul,. Ainult, et mõned mehed teavad, et nad mängisid alla oma võimete. Aga mänge on palju ja saate end varsti jälle tõestada.
Mõlemad meeskonnad said eelmine voor korralikult läbi raputatud. Võta nüüd näpust, kummal meeskonnal sitem seis on. Üks meeskond ootab alles Koondisega mängu ja teine sai siukse hullu sauna nende käest, et huvitav, kas tõmbas moti maha ka või ei??? Samas on ju hea teada, et edasi on ainult lihtsad mängud kuni sügis vooruni. Ma küll lootsin Läänemaalt eelmine voor rohkem, kuid arvan, et Lelle võtab nüüd ennast kokku ja korraldab see voor selle asja Läänemaaga ära ning võtab siit oma esimesed punktid. Kaua sa ikka seal viimase koha peal istuda tahad. See koht on ju kellelegi teisele mõeldud.
Selle vooru üks väravate rohkeima mänguga. Lelle sai selles voorus oma väravate skoori avatud, kuid tabeliseisus jäid ka seekord punktid saamata. Kas Lelle oli eelmisest voorust nii nördinud või oli Läänemaa mäng see kord lihtsalt nii hea?? Õnnesoovid Läänemaale, kes sai oma esimesed liiga kolm punkti ja kaastunne Lellele, kes hoiab kinni liiga viimasest kohast.
Sama lugu mis eelmistega. Mõlemad nulli ringi poisid. Aga siin on tunda kerget vahe, sest mulle tundub, et Saaremaa kaitse peab siin duellis rohkem vastu, kui Guwalda tihe mets, kus kasvab ainult kaks puud- seega HÕRE. Ei ole kasu Guwaldalal Kristost kui härra Teearu taolised kaitses passivad ja Saarema ründajad Reio ja Priit näiteks ründavad. Ja teades Guwalda väljasõite mängudele ja veel eriti kuskile kaugemale, siis on teada, et 11 meest kokku saada on päris raske ja kui saabki, siis pooled on ka kindlasti ennast tee peal täis joonud. Elu on lill, kasta ja õitseb. Jutt lihtne, kiire ja loogiline. Saarema saab siit kerge võidu.
Selle vooru üllataja on GUWALDA. See tähendab vaid kiidusõnu neile, sest viimaste andmete põhjal Metropooli kommuunist leidsin sellise sõnumi: "Guwalda mängis Saaremaal ühegi vahetuseta ja meeskonnas oli olnud mingi neli kainet kõige rohkem platsil .Ja Saaremaa väljak pidi olema lihtsalt betoon, mis on roheliseks värvitud." Väljaku kohta ma nii täpset infot ei saa anda, aga jutt Guwalda meestest mind ei üllata. Seega väga halb esinemine Saaremaa poolt.
Erinevalt Guwaldast saab Emmaste oma mehed kokku ja poisid on vinks-vonks. Kuid te vedasite mind juba eelmine kord alt, siis on mul ka alust arvata, et ka selles mängus tuleb kaotus vastu võtta. Muidugi pani Lelle päris kõvasti Koondisele vastu. Tervelt tund. Ja siis lagunes kõik. Peale 2 väravat oli mott maas ja ei saanud enam mängu käima. Olge te tublid ja pidage vastu ning ärge laske oma tuju alla. Nii palju mul ikka teisse usku on, et äkki suudate ühe või paar tagasi lüüa ja vahetage mehi nutikalt!!!!
Noniii. Keegi sai ikkagi Koondisele ära salvata Koondisest pole nagu suurt midagi rääkida, sest tundub, et nemad hakkavad oma teed minema. Keegi pole nagu koondise mänge nii usinalt kommenteerinud, et ei tea veel, mida asjast arvata. Sellest me saime nüüd aru, kui DARETH ütles, et kui palli kaotad, siis salvatakse väga kiiresti vastu. Aitäh sellegi eest. Ning usk Emmastesse, et ühe nad ikka ära löövad, tõi mulle vähemalt siin ennustusmängus 3 punni. Tänks!!!
Eelmise vooru üllataja Rapla. Kas hakkate eelmise aasta Rapla pundi tulemust kordama??? Mine sa tea. Vara veel öelda. Selle vooru üks pingelisemaid mänge. Polegi veel kellelegi viiki ennustanud see voor, nii et see mäng võikski tulla viiki. Mõlemad tunduvad olevat sitked meeskonnad olevat ja kumbki ei taha kaotust saada. Mõlemad on noorte tiimid. Aga kus maalt lõppeb noorte tiim, seda mõelgu igaüks ise. Kindlasti mõtlete, et mis ma olen päris segi ja pakun viiki, aga eks elu on loterii ja hoiame lihtsalt pinget üleval. Kindlasti ei tule väravateta mängu ning välistatud pole ka Rapla napp võit. Ja palun. Kõigil on õigus oma arvamusele.
Eelmise vooru üllataja põrus seekord konkreetselt. Lugedes kommentaare ja mängu infot, siis tundub, et Raplal olid olnud mingid sise pinged, mis ei pannud mängu korralikult käima. Mida mäng edasi, seda hullemaks läks. Alexela tegi oma mängu ja noppis siit vajalikud punktid ning liigub vaikselt tõusu teel
Nii nii. Metropool saab omale vastaseks jälle vana rivaali. Eks näis, mis saama hakkab. Kes tõuseb tabelis, kes langeb. Igal juhul on oodata ühte väga kurja lahingut teise ja kolmanda koha vahel. Mõlemad tegid eelmises voorus hea partii. Rollingud peavad siis ette võtma väikse sõidu suvepealinna. Eelmine aasta tegite ka seda ja läks pisut ootamatult. Tuli vastu võtta 4-0 kaotus. Kas olete selle talvega nii palju kosunud, et ennast maksma panna või kordub sama asi taas, mis eelmine aasta. Ega Metropoolgi teile kindlasti võimalust ei jäta, sest ega nemadki enam allapoole eriti langeda ei taha. Tuleb pingeline mäng, kuid olen suhteliselt kindel, et võit jääb siiski koju!
Nagu ma ütlesin, siis jäi võit koju. Mäng olevat üpriski kuri olnud. Eelmise aasta pinged kasvasid seekord veel rohkem ja Rollingud lubasid revanši võtta, aga see selleks, sest see alles teine poolaasta. Küll ei meeldinud kohtunik ja küll tehti ühele liiga ning küll tehti teisele. Pärnu sai siiski kobamisi ühe sisse, hoidis palli teisel korrusel, mis oli Rollingute jaoks kätte saamatu ja jätkab ainsana 0 seeriat endale lastud väravatega. Ja Eno vana hea kohtunik oli ju see mees jah, kes andis eelmine aasta ühes mängus vist rekordiliselt kaarte. Jõudu teile mõlemale järgmisteks mängudeks
Sama lugu mis eelmistega. Mõlemad nulli ringi poisid. Aga siin on tunda kerget vahe, sest mulle tundub, et Saaremaa kaitse peab siin duellis rohkem vastu, kui Guwalda tihe mets, kus kasvab ainult kaks puud- seega HÕRE. Ei ole kasu Guwaldalal Kristost kui härra Teearu taolised kaitses passivad ja Saarema ründajad Reio ja Priit näiteks ründavad. Ja teades Guwalda väljasõite mängudele ja veel eriti kuskile kaugemale, siis on teada, et 11 meest kokku saada on päris raske ja kui saabki, siis pooled on ka kindlasti ennast tee peal täis joonud. Elu on lill, kasta ja õitseb. Jutt lihtne, kiire ja loogiline. Saarema saab siit kerge võidu.#
KES SEE T#RA NII JULGE ON , ET TEEARU KALLAL SÕNA VÕTAB?????
Kommentaar