Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rapla 0 - 3 Metropool

Ilm oli sitt, väljak suht kehv ja kohtuniku töö jättis ka aegajalt soovida, kuid ei midagi hullu.

Tugevamad võtsid oma.

5 mängu järjest enda värav puhtana hoida pole paha, kuid selle jätkamine ei saa kerge olema, järgmine voor külastab Koondis Pärnut.

Kommentaar

Algselt postitas elex Vaata postitust
      Ma olen lugenud et Tabasalul on valged ja sinised vormid,mis vormid te Rollingute mänguks panete?
      Tuleme sinistes vormides.
      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Mhm Vaata postitust
        Rapla 0 - 3 Metropool

Ilm oli sitt, väljak suht kehv ja kohtuniku töö jättis ka aegajalt soovida, kuid ei midagi hullu.

Tugevamad võtsid oma.

5 mängu järjest enda värav puhtana hoida pole paha, kuid selle jätkamine ei saa kerge olema, järgmine voor külastab Koondis Pärnut.
        aga sellise mänguga nagu te täna atli vastu mängisite te koondist küll ei võida

Kommentaar

Algselt postitas kehna kespo Vaata postitust
          Asi selles et ega meil Atli vastu oli suht nalja koosseis kaa,nii et 3-0 on väga superluks tulemus,aga ärge muretsege... KOONDISE ME TOOME MAA PEALE TAGASI. End of story.

Kommentaar

Algselt postitas kehna kespo Vaata postitust
            ärge teie meie elu pärast muretsege, vaatame , mis saab ja kui lyyaksegi esimesed kollid meile, elame yle, oleme ju ikkagi õlleliiga ja mingit rekordit taga siin ei aja, see nulli tabloo vastastega joppamis asi pigem

Kommentaar

Ma küll Lelle meeSteS väga ei kahtle,See,et neil hooaja alguS kehvaSti on läinud,ei ole mingi näitaja,ma arvan,et mida hooaeg edaSi läheb,Seda rohkem nad ennaSt näitama hakkavad,ma uSun,et hooaja lõpukS on nad eSi viiSikuS vähemalt.TänaSeS mänguS Lelle ja Märjamaa vahel kindlat võitjat enne kindlaSti välja tuua ei SaakS,tuleb vanade tuttavate ja võrdSete meeSkondade ragiStamine...

Kommentaar

päriS normaalne vend oled SipS, mõtlen juSt, et SelliSe laheda jutuga
                härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
                  Asi selles et ega meil Atli vastu oli suht nalja koosseis kaa,nii et 3-0 on väga superluks tulemus,aga ärge muretsege... KOONDISE ME TOOME MAA PEALE TAGASI. End of story.
                  hihi, koondis pole ära tõusnudki erinevalt sinust
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                    hihi, koondis pole ära tõusnudki erinevalt sinust
                    huumorikutt1500

Kommentaar

mõte vaielda ju säärase teema üle nagu, et kas koondis on ära tõusnud või mitte. kindel on see, et kooondis IV liiga lääne regioonist on järgmiseks hooajaks niikuinii läinud III-sse. see, et keegi meeskond neile ehk mõne kolli lüüa saab, on iseasi.
                      oleks see võimalik olnud, oleks pidanud koondis juba II-st liigast alustama, minuarvates.

Kommentaar

Märjamaa vs Lelle 3-0
                        FC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!

Kommentaar

Algselt postitas Eleri Vaata postitust
                          Märjamaa vs Lelle 3-0
                          vau, kuidas see juhtus?
                          selgitused ka. eriti ootaks mutombo selgitusi

Kommentaar

Lõuna- Läänemaa JK - Eesti Koondis 1:2 (0:0)

Kommentaar

Algselt postitas LLJK nr12 Vaata postitust
                              Lõuna- Läänemaa JK - Eesti Koondis 1:2 (0:0)
                              Pigem tahaks pikemalt kuulda sellest mängust! Üllatuspomm!

Kommentaar

tabasalu viljandi 1-3 kui edastatud info õige on.

Kommentaar

Working...
                                X