Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tabasalu II on reganud 30 mängijat aga ikka ei saa
    müstika

Kommentaar

Algselt postitas LLJK nr12 Vaata postitust
      Lõuna- Läänemaa JK - Eesti Koondis 1:2 (0:0)
      Kahju et ma ise seda mängu mängida ei saanud. Tuleb tõdeda, meie mehed olid tublid

Kommentaar

Algselt postitas madis89 Vaata postitust
        Kahju et ma ise seda mängu mängida ei saanud. Tuleb tõdeda, meie mehed olid tublid
        Tõesti tublid... tavai rääkige lähemalt juba, koondisel esimene jalka skoor

Kommentaar

Algselt postitas kristjan84 Vaata postitust
          tabasalu viljandi 1-3 kui edastatud info õige on.
          parandus: JK Suure-Jaani Rolling Doors 3-1 Tabasalu Palliklubi II (0:0)
          vahel võib tähti närida kuid hea oleks kui meeskondade nimed õieti kirjutatud oleks.

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
            Niipalju kui ma kuulsin siis need koondise väravad olid suht õnne peale...poolaeg lõppes 0:0...päris pead ei julge anda millal koondis oma esimese värava ära lõi, kuid sugulase jutust jäi nagu meelde et teise poolaja esimesel poolel. Meie värav sündis arvatavasti kontrast...vist, jällegi pole päris kindel (a). ning 85. või 86. minutil õnnestus koondisel võiduvärav lüüa, seega viik oli käega katsutav :P. Kuid nagu ma ütlesin, ise ma kahjuks mängust osa ei saanud ning praegune jutt on see palju kuuldust meelde jäi.

Isikud kes asjast rohkem teavad võiksid muidugi lisada oma arvamuse.

Aga jah, tahaks juba KFSi tagasisidet selle mängu kohta kuulda/lugeda :P

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
              Koondis hoidis palli, nagu oodata oli. 65 minutit suutsime enda värava puhtana hoida, värava lõi O.Reinumäe, löök ei olnud tugev, u 20m väravani, täpselt taha posti, mööda maad. Me ei andnud alla ja 70ndal minutil tuli 1-1 värav, eeltöö tegi A. Mõtt, kes jooksis lihtsalt palliga kaitsest läbi, värava lõi M. Kanter, kuid juba Mõtt`i löök olevat sisse läinud, kohtunik andis värava Kantrile. Koondise võiduvärava lõi E. Saviauk 85ndal minutil peaga karistuslöögist. Ja nii jäigi Viik oli käeulatuses, kuid natuke jäi puudu. Mäng oli väsitav, mehed lükkavad söötu väga hästi.

Kommentaar

Algselt postitas madis89 Vaata postitust
                Niipalju kui ma kuulsin siis need koondise väravad olid suht õnne peale...poolaeg lõppes 0:0...päris pead ei julge anda millal koondis oma esimese värava ära lõi, kuid sugulase jutust jäi nagu meelde et teise poolaja esimesel poolel. Meie värav sündis arvatavasti kontrast...vist, jällegi pole päris kindel (a). ning 85. või 86. minutil õnnestus koondisel võiduvärav lüüa, seega viik oli käega katsutav :P. Kuid nagu ma ütlesin, ise ma kahjuks mängust osa ei saanud ning praegune jutt on see palju kuuldust meelde jäi.

Isikud kes asjast rohkem teavad võiksid muidugi lisada oma arvamuse.

Aga jah, tahaks juba KFSi tagasisidet selle mängu kohta kuulda/lugeda :P
                statistika on olemas

Kommentaar

Algselt postitas LLJK nr12 Vaata postitust
                  Koondis hoidis palli, nagu oodata oli. 65 minutit suutsime enda värava puhtana hoida, värava lõi O.Reinumäe, löök ei olnud tugev, u 20m väravani, täpselt taha posti, mööda maad. Me ei andnud alla ja 70ndal minutil tuli 1-1 värav, eeltöö tegi A. Mõtt, kes jooksis lihtsalt palliga kaitsest läbi, värava lõi M. Kanter, kuid juba Mõtt`i löök olevat sisse läinud, kohtunik andis värava Kantrile. Koondise võiduvärava lõi E. Saviauk 85ndal minutil peaga karistuslöögist. Ja nii jäigi Viik oli käeulatuses, kuid natuke jäi puudu. Mäng oli väsitav, mehed lükkavad söötu väga hästi.
                  Okei, vabandust, O. Reinumäe värav 61 min ja Kanter 69min

Kommentaar

Selge pilt, tänud

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                      parandus: JK Suure-Jaani Rolling Doors 3-1 Tabasalu Palliklubi II (0:0)
                      vahel võib tähti närida kuid hea oleks kui meeskondade nimed õieti kirjutatud oleks.

Rollingud olid paremad ja võit teenitult.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

tabasalu- rollingud. täname kohtunikku erakordselt sita vile eest, sellist aadut pole varem näinudki, tema vilistamine platsil on kahjulik jalgpallile üleüldse. suured tänud ka rollingutele ilusa mängu eest ja pesemisvõimaluste eest, mida ei olnud!

Kommentaar

Rolling Doors-Tabasalu Palliklubi II 3:1
                          Ütlen kohe algul ,et selle mängu seis oleks võinud olla 10:10 ,kuna 1x1 olukordi oli mõlemal võistkonnal ja kohtuniku tegevuse ma jätan teile kommenteerida Temast nii palju, et (sinepiplaastreid) jagab ta päris ohtralt.See mäng meile 2,vastastele 3,eelmine kord, kui ta meie mängu vilistas, saime 3 kollast.
                          No nii:tegu oli ründava jalgpalliga mõlema võistkonna poolt,mõlemil oli tabelis 7 punni ja kumbki ei tahtnud viigiga leppida.Nagu alati alguses Rolling tõmbus kaitsesse (ma ei tea mis fenomen see on ,et ei saa kohe mängu käima)ja oli paar väga head olukorda,mida Tabasalu ära ei realiseerinud.Pärast mäng võrdlustus ja meeskonnad nõelasid üksteist ilusate rünnakutega.Järjekordne Palliklubi rünnak ning Doorsi kaitsemängija kukub kastis palli peale,kohtunik fikseerib käega mängu ja määrab penalti....pealelöök ja üle .esimene poolaeg 0=0 .
                          Teisel poolajal rünnakud jätkuvad mõlemas suunas. Ja siis Rollingute poolkaitse vastu tuli kastis viga ...penu...selle võimaluse Suure-Jaani realiseerib100% tabavusega.1:0. Peale seda Rollingud kontrollisid mängu täiega, siiski vastased nõelasid kontratega vastu.Teise värava lõnna oli tunda juba kaugelt ja siit ta tuli 2:0.Võidu lõhna ninna saanud Rolling lasi korra lõdvaks ja see maksis kätte...karistuslöök kasti joone juures Tabasalule ja mehed tegid, mis tegema peab,lõid värava 2:1....See värav oli nagu dopingu süst Rollingu närvidesse ja viimasel minutil löödud värav 3:1 Suure-Jaanile. Minu meelest õige lahendus.
                          Tabasalu võistkonnale tänud ilusa mängu eest ja Rolling Doors vabandab riietus- ja pesemisvõimaluste puudumise pärast, kuna tegu on rendiväljakuga. (Koduväljak muidu Suure-Jaanis ning järgmisel nädalal saab juba peale minna).
                          Edu kõigile!!!!

Kommentaar

tohoh elex suht asjalik
                            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

täiendan, et see pesemisvõimaluste puudumine oli Spordikooli aps, kellelt me seda väljakut rendime. tollele tädikesele lihtsalt ei teavitatud Spordikooli poolt, et kell 19.00 on mäng ja et ta peab sinna minema...
                              ja väike parandus elex-i kommentaarist, et Pärnus Metropooli vastu mängides teises ringis kirjutas seesamune kohtuni meile 5 kollast kaarti ja ei andnud meile ühtegi karistuslööki, peale ühe. nii et meid pole mõtet tänada selle eest - vile oli mõlemale poole ülimalt sitt! tegelikult oleks aeg tollel kohtunikult üldse vilistamislitsents ära võtta...see ei saa sedasi jätkuda. ma pole kordagi kuulnud, et ta oleks mõne hea või normaalse vile teinud.

Kommentaar

See mäng oli õudus Tabasalule. Suht norm oli kell 23.00 koju jõuda ka veel kaotusele lisaks.
                                Kohtunik oli eriline daun nagu siin eelnevalt juba mainitud on.
                                3:1 võit rollingutele oleks võinud olla ka tabasalule hoopis. Aga kui ise ei löö siis sahistatakse sulle.

Kommentaar

Working...
                                X