tabasalu II on reganud 30 mängijat aga ikka ei saa
müstika
müstika

, koondisel esimene jalka skoor
. ning 85. või 86. minutil õnnestus koondisel võiduvärav lüüa, seega viik oli käega katsutav :P. Kuid nagu ma ütlesin, ise ma kahjuks mängust osa ei saanud ning praegune jutt on see palju kuuldust meelde jäi.
Viik oli käeulatuses, kuid natuke jäi puudu. Mäng oli väsitav, mehed lükkavad söötu väga hästi.
. ning 85. või 86. minutil õnnestus koondisel võiduvärav lüüa, seega viik oli käega katsutav :P. Kuid nagu ma ütlesin, ise ma kahjuks mängust osa ei saanud ning praegune jutt on see palju kuuldust meelde jäi.
Viik oli käeulatuses, kuid natuke jäi puudu. Mäng oli väsitav, mehed lükkavad söötu väga hästi.

,kuna 1x1 olukordi oli mõlemal võistkonnal ja kohtuniku tegevuse ma jätan teile kommenteerida
Temast nii palju, et (sinepiplaastreid) jagab ta päris ohtralt.See mäng meile 2,vastastele 3,eelmine kord, kui ta meie mängu vilistas, saime 3 kollast.
.esimene poolaeg 0=0 .
ja siit ta tuli 2:0.Võidu lõhna ninna saanud Rolling lasi korra lõdvaks ja see maksis kätte...karistuslöök kasti joone juures Tabasalule ja mehed tegid, mis tegema peab,lõid värava 2:1....See värav oli nagu dopingu süst Rollingu närvidesse ja viimasel minutil löödud värav 3:1 Suure-Jaanile. Minu meelest õige lahendus.
Kommentaar