Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Siit saab seda väga ilusti jälgida - http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/top10.php?b=IV.W

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
      oletatavasti peaks olema.
      Siiski on tegemist seisuga peale 4-ndat vooru. Priit Post on tulistanud juba 8 väravat )

Kommentaar

Algselt postitas Pennal Vaata postitust
        Siiski on tegemist seisuga peale 4-ndat vooru. Priit Post on tulistanud juba 8 väravat )
        kui te nii ütlete, vabandust siis.

Kommentaar

Väike karikas:
          JK Legion II - FC Metropool 4:1

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
            Väike karikas:
            JK Legion II - FC Metropool 4:1
            ma loodan, et see tulemus Väikses karikas ei heiduta teid, vaid annab juurde hoopis indu Koondise vastu nädalavahetusel
            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
              kui te nii ütlete, vabandust siis.
              kle kuidas sa siis ei tea, et ka meil on tekkinud uus mees sinna väravatelööjate edetabelisse, nimelt Kärt on 3 kolliga nüüd meie resultatiivseim
              sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
                ma loodan, et see tulemus Väikses karikas ei heiduta teid, vaid annab juurde hoopis indu Koondise vastu nädalavahetusel
                Ega väga ei tasu kurvastada jah. 75 minutit olime mängus ilusti sees. Esimese 10 minutiga jäime 2:0 taha juba...ja 75 minutini püsis 2:1 ja toimus suht võrdne heitlus. 12 aastased joonekohtunikud andsid nats soovida.Vastaste kolmas oli sulg!

Kommentaar

kas keegi võiks öelda, kus asub Pärnu Kalevi harjutusväljak ja kas see on muru või kunst !
                  Küsimus Guwaldale - kas mäng on ikka Pärnu Kalevi harjutusväljakul või sellel Mai tn. staadionil ?

igasuguse kasuliku info eest tänulik !
                  sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

kas keegi võiks öelda, kus asub Pärnu Kalevi harjutusväljak ja kas see on muru või kunst !
                    Küsimus Guwaldale - kas mäng on ikka Pärnu Kalevi harjutusväljakul või sellel Mai tn. staadionil ?

igasuguse kasuliku info eest tänulik !
                    Harjutusväljak asub legendaarse Kalevi staadioni ja Veekeskuse vahel,kui nüüd sellest abi oli.
                    See on muru väljak aga mäng toimub teil ikkagi Pärnu Ühisgümnaasiumi kunstmuru staadionil,kus te meiegagi mängisite.

Edu.

Kommentaar

Harjutusväljak asub legendaarse Kalevi staadioni ja Veekeskuse vahel,kui nüüd sellest abi oli.
                      See on muru väljak aga mäng toimub teil ikkagi Pärnu Ühisgümnaasiumi kunstmuru staadionil,kus te meiegagi mängisite.

Edu.
                      tänud sulle imperia !
                      ma vaatsin hommikul EJL poolt saadetud kalendrit ja seal oli kirjas, et mäng toimub harjutusväljakul. Väljaku muutmise kohta mingit teadet ka pole, nii et arvasingi et mäng harjutusväljakul.
                      Aga tore et nüüd selgus majas
                      sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

tänud sulle imperia !
                        ma vaatsin hommikul EJL poolt saadetud kalendrit ja seal oli kirjas, et mäng toimub harjutusväljakul. Väljaku muutmise kohta mingit teadet ka pole, nii et arvasingi et mäng harjutusväljakul.
                        Aga tore et nüüd selgus majas
                        Pole probleemi,ma lihtsalt hellasin ühele guwalda mängumehele ja tema teada pidi kunsti peal toimuma aga annan igaksjuhuks nende asjapulga nr-i 5214512 Kristjan.

Seal varukal pole joonigi maas,rääkimata väravatest.

Kommentaar

Seal varukal pole joonigi maas,rääkimata väravatest.
                          millist Pärnus asuvat väljakut sa mõtled ?

Kommentaar

Algselt postitas cole Vaata postitust
                            ju seda mis kalevi statast nn üle tee on

Kommentaar

Algselt postitas cole Vaata postitust
                              No kui ma mainisin et jääb Kalevi ja Veekeskuse vahele,siis loogiliselt peaks ju see olema Kalevi varukas.
                              Anna siis teada kui sa ikka veel aru ei saa.

Kommentaar

ahaa...mõned Eesti Koondise vennad harjutavad juba vene tippmeestega...nüüd ma saan aru, miks nad kõiki kotivad liigas...

Kommentaar

Working...
                                X